Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 04 led 2014 23:00

No, tak teda jo. +přikývne+ Klidně tě zvednu, při trsání to bude parádní. +usměje se na ni+ Roztočíme to, kočko, jako ještě nikdy. Ti budou valit oči. +pousměje se, jak si to představuje+ Vsadil bych se, že tam budem úplně nejlepší, budou nám pak rozdávat nějaký ceny? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2014 23:26

Ale nesmíš mě upustit. +zazubí se+ Já nebudu tak tejden jíst, abych byla lehčí. +slíbí mu+ To si piš že to roztočíme. +uculí se a dá mu pusu+ To nevim, jestli se tam dávaj ceny, ale určitě vyhrajem minimálně morálně. +zasměje se+ A taky budeš mítnejhezčí sukni na celý plese, stoprocentně. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 led 2014 00:01

Jasně, že tě nepustím, kočko. +usměje se na ni+ Tejden nejíst?! +vyvalí na ni oči+ Ale to pak umřeš, když nebudeš jíst. A vůbec, já tě unesu vždycky. +chytne ji hnedka do náruče a zvedne ji kousek nad tu postel. Načež děsně zařve a chytne se za záda a chvilku hraje ochrnutýho, ale moc dlouho to nevydrží a rozesměje se a rovnou se kreje, kdyby ho náhodou chtěla zbít+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 led 2014 21:52

No já ti věřím, ale abych ti nezlomila páteř nebo něco. +zasměje se+ Neumřu, budu jíst jabka a vatu namočenou v pomerančovým džusu. +zazubí se, a roztáhne ruce, aby to vypadalo jako správná zvedačka+ Tss, tss. +vyplázne na něj jazyk, jak tam simuluje, a pořádně ho šťouchne do boku+ Já jsem lehounká jak pírko, abys věděl. +zaksichtí se vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2014 01:29

+chvilku na ni vejrá, jako by ho něco napadlo+ Cukrovou vatu v pomerančovým džusu? A jabka v karamelu? To bude paráda! Já to budu jíst taky. +uculí se na ni+ Já vím, že jo. +přehodí si ruku přes její bok a trochu ji hladí na zádech a usmívá se+ Bude mi ctí s tebou tančit.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 led 2014 17:22

+musí se rozesmát, když se tak culí+ Tak jo, budem jíst jen jabka v karamelu, a pak mě do těch šatů budou muset zašít, aby mi nerupnul zip. +zazubí se, taky ho obejme kolem pasu, a nejradši by se kolem něj omotala jak břečťan rukama i nohama a už ho nepustila, přejede mu nosem po rameni a otevře pusu, jako by mu chtěla něco pošeptat do ucha, ale pak si řekne, že on to stejně všecko ví, tak mu jen přejede rty po lalůčku a vtiskne pusu pod něj, nakloní se nad něj a políbí ho na ústa+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2014 17:30

Ále prdlajz, kočko. +usměje se na ni+ My to stejně všechno vysportujem. +mrkne na ni a tulí se k ní jako tuleň. Trochu se ošije a přivře oči, když mu rty sklouzne po lalůčku, protože má najednou všude husinu a když je nad ním nakloněná, tak se usměje a pořádně ji políbí a přitiskne k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 led 2014 17:47

To jo, měli bysme jít na ty brusle. +přikývne, uculí se, a přejede mu konečky prstů po tý husí kůži, co se mu udělala na pažích, a olíbává mu rty, jen tak lehce, s trochou naléhavosti, ale o žádný extra nemravnosti se nepokouší, chce ho akorát mít blízko u sebe+ Bruslil si někdy v noci? +zajímá se, když se na chvilku odlepí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2014 18:22

+trošičku se na ni zamračí, když ho přestane líbat, protože nějakej vzduch nebo něco mu nepřijdou moc důležitý+ Jasně, že jo. +přikývne s úsmevem+ V noci je to vůbec nejlepčejší. Je to takový tajemný a romantický. Půjdem bruslit v noci? +koukne na ni tázavě+ A nikdo tam nebude, tak si budem moct zkoušet krasobruslařský tance. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 led 2014 02:07

Jo, děsně tajemný, a není tolik vidět, jak moc mi to nejde. +zazubí se+ Já bych šla. +usměje se na něj+ Musíme zkusit jestli ještě umíš kroužky z kouře. +uculí se+ v noci je stejně skoro všechno nejlepší. +mudruje tam, a napůl se mu válí po hrudníku+ Nejlepší koupání a nejhezčí procházky, a nejlepší párty a prohlídky v muzeích. Navrhuju obrátit si život a žít v noci, co ty na to? +zasměje se+ Chodili bysme spát s východem slunce. +uculí se a ještě ho políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré