Salón

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salón

Příspěvekod Maltezius » 22 pro 2013 22:00

+donese jim tam opulentní snídani s konvicí kakaa a s koláčkama a chlebem a tak všeljak podobně a začne to tam servírovat na stolek+ Madam, vaše snídaně. +oznámí Wenai a ještě jim tam donese kávu a čaj+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 pro 2013 22:01

+je potěšená, když vidí, jak ho to těší+ My? No nic zvláštního, spoustu peněz a tak. +mávne nad tím rukou a je celá šťastná+ Mám k tomu ještě mapy a jeden klíč od tajnejch dveří. +prozradí mu+ No... to by mohl bejt trochu problém, protože jestli nás odhalí, tak jsme ... v háji. No... docela dost. Ale kdyby to nebylo nebezpečný, tak by to nebyla taková zábava, ne? +usměje se na něj+ Pozdějc ti to všechno řeknu. +slíbí mu+ Díky, Malzetie. Hezký Vánoce. +usměje se na něj a podá mu jeho dárek+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 22 pro 2013 22:03

Nazdar. +vklouzne tam Jean s Broukem v závědu a pak rozesmátý dvojčata, který se jenom zubí a něco si špitaj+ A dobrý ráno. +sednou si do křesel a začnou likvidovat snídani, tak Maltezius ještě donese+ Ty jo, my máme taky dárky? +vykulí oči, když si všimnou a svoje si otevřou+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Byron » 22 pro 2013 22:13

No to si piš, že tě nerozpůlím. Leda tě tak přefiknu. +zazubí se na ni a svalí se vedle ní na papíry a následně se převalí na břicho, aby jí viděl do obličeje a ještě jí dá pusu+ Tak co? Jak se ti to zatím líbilo? Doufám, žes dostala dost dárků. Jestli ne, tak půjdem ještě odpoledne přikoupit. +usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 pro 2013 22:31

Tajný dveře. +pokýve uznale, ale oči mu zaujatě blýsknou+ Tak v háji. +zatváří se, a srdce se mu rozbuší trochu rychlejc+ To má úplnou pravdu. +zazubí se a přitáhne si ji k pořádnýmu polibku, jak potřebuje tu energii něak ventilovat+ Ale klukům radši zatím nic neříkej, jo. +šeptne jí, když se objeví ve dveřích+ Nazdar nazdar. +zazubí se na parchanty, a musí se smát, jak se přetahujou o dárky+

Myslím že to by mi ani tak moc nevadilo. +zazubí se, a když se k ní překulí, prohrábne mu háro prsty+ nooo... abych řekla pravdu... +zatváří se+ tak teda jako zatím... je to děsně boží. +uculí se+ Dárků mám dost na půl roku prosím tě. +zasměje se a hladí ho zezadu po krku+ Je mi moc fajn, abys věděl. +usměje se a dá mu pusu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 pro 2013 22:41

+obejme ho kolem rame, proplete prsty jeho vlasama a oplatí mu polibek+ Neřeknu, dobře. +přikývne s úsměvem a usměje se na kluky+ Hezký Vánoce. +popřeje jim a chytne Lamoru za pas a přitulí se k němu a pak jí skluznou nějak oči dolů a kousne se do rtu a dělá jakože nic. Ale trošku se jí z toho srdce rozbuší, tak se začne radši hrabat ve svých dárcích a snaží se uklidnit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 pro 2013 22:43

Tak dobře. +usměje se a přikývne+ Tak kdyby sis to náhodou někdy rozmyslela, tak mi řekni, já ti ještě nějaký přikoupím. +slíbí jí svatosvatě a pusu jí oplatí+ To jsem rád. +obejme ji jednou rukou+ Doufám, že na tom mám taky nějakou zásluhu. +mrkne na ni+ Dáš si něco k snídani? +natáhne se ke stolu, že jí taky něco podá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Phillipa Lafayette » 22 pro 2013 22:45

+najednou se otevřou dveře a dovnitř vejde Phillipa a usměje se na ně+ Dobré ráno. +pobídne svého syna, který si začne u stromečku velmi disciplinovaně otvírat dárky a je zjevné, že z nich má velkou radost. Phillipa si zatím sedne, úplně samozřejmě, mezi dvojčata a každému z nich dá dárek střední velikosti a políbí je na tváře a poté si naleje kávu+ Tobě taky Wenai. +usměje se na ni a napije se+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 22 pro 2013 23:03

+Locke si vezme na klín jednu tu knihu co dostala, a zaujatě si ji prohlíží, než mu trochu klesne tlak, a naštěstí se s ním daj do řeči kluci, takže se mu daří držet myšlenky ve slušnejch vodách, ovšem pak tam nakráčí Phillipa, a to mu teda poněkud klesne čelist, zamrká, koukne na Wenai, na ně, na Wenai, a pak se zazubí+

Neboj, dárků mám fakt dost. +zazubí se+ Teda jako ne že bych ti zakazovala mi kupovat věci. +dodá honem, aby si nemyslel+ Já si myslím, že na tom máš naprosto hlavní a největší zásluhu. +přikyvuje+ Protože seš boží. +dá mu pusu, a vezme si něco k snídani, a trochu kafe+ Týjo. +vypadne z ní, když dorazí Phill+ Vidíš to co já? +otevře pusu+ Vánoční zázrak. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 pro 2013 23:55

+dvojčata se na Vici jenom zazubí+ No jo, my sme dva takový zázraci. +mrknou na ni+ Jestli chceš, tak to můžeš vyzkoušet. +nabídnou jí velkodušně a Byron za to po nich hodí koblihou, protože zrovna nic jinýho teď po ruce nemá, za což mu oba pěkně poděkujou a o koblihu se šábnou+ Já jim dám... +zamumlá Byron+ To ať vás ani nenapadne! +varuje je děsivým hlasem+

Ty jo. +kouká na to Wenai+ To teda čumim. A doufám, že jí to vydrží i po Vánocích. Pěkný Vánoce, Phill. +usměje se na ni a podá jí pár jejích dárků a sama si vezme koblihu k snídani+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré