Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Eugenie » 25 zář 2014 21:02

+namaže si toust trošičkou nutely, a jen tak ho okusuje+ No, měla bych jít na přednášku, ale povinná není. +pokrčí rameny+ takže to je vlastně fuk. ve čtvrtek nepracuju. +usměje se+ asi půjdu do knihovny pracovat na diplomce. +zamyslí se nad tím, ale vlastně jí nic nehoří+ Nebo si jen tak hodím nohy nahoru, ono se to jednou nezblázní. +uculí se+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 21:14

+ozdibuje koblihu a pokyvuje hlavou+ No jak chceš. +pokrčil rameny a usměje se na ni+ Hodím tě do města až se ti bude chtít. Stačí říct. +usměje se na ní a napije se čaje+ Jaký máš téma diplomky? +zeptá se ji se zájmem+ No já tě odtud vyhánět nebudu já stejně něm nic na práci ani žádný plány. +pokrčil rameny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 25 zář 2014 22:02

Zase stejně? +zajímá se+ a... co to všechno obnáší? co dovedeš? +koukne na ni zaujatě+ Píšu o kmenových buňkách, a o možnostech využití v transplantační chirurgii. Je to zajímavý. +usměje se+ Teda, na bižuli. Medici diplomky nepíšou. +uculí se trochu+ Aha. A co tu tak normálně děláš? je to tu strašně pěkný. ++koukne nadšeně+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 22:10

Nee. +pousmeje se a zavrti hlavou+ Autem. Umím i řídit. No... +zaráží se+ Dokážu spoustu věcí. Hlavně iluze ale i premenovani. Nebo premistovani. +pokýval hlavou+ To je zajímavý. +prikyvne.+ Takymi to přijde dost obsáhlý. +odtusi+ No... Obvykle se tu jen tak poflakuju. Nebo jdu ven. Nebo vyrazím do města. +pokrči rameny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 25 zář 2014 22:26

Jo? Nějak si neumím představit auto který by šlo k tomuhle paláci. +uculí se trošku+ To zní ale úžasně. +usměje se na ni+ Páni. +zopakuje to, a mozek už jí pracuje+ to by se dalo úplně parádně využít v medicíně. +pousměje se+ Jo, to je, věnuju se hlavně kardiovaskulární soustavě. transplantacím srdce a tak. +pokrčí rameny+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 22:30

Máme jich několik jedno i z roku 1930 nebo tak nějak přesně si to nepamatuju. +zazubi se na ní+ Páni... +hvizdne a tak trochu divně se na ní podívá+ To je jako že ses úplně dokonalá. Jako děsně chytrá a tak vůbec. +vykuli na ní oči+ Ambiciózní. +pokýval hlavou a má z toho trochu děs+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 25 zář 2014 22:41

Jako veterána? +usměje se+ ty měl rád můj táta, on.... se jim věnoval. +zarazí se trochu, dřív než vyklopí něco co by neměla+ Ale nejsem. +zavrtí hlavou+ naši profesoři jsou děsně chytrý, já ještě nejsem ani na půl cesty. +pousměje se+ a nemám ambice dělat transplantace. spíš bych to chtěla vymyslet, řezat do živejch lidí může někdo jinej. +uculí se+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 22:47

Jo no. +prikyvne+ Pradeda ho koupil a pořád ještě jezdí. Občas se tomu divím při mimu ridicskym umění. +zazubi se na ni+ No jo ale stejně k tomu budeš potřebovat praxi. Musis vědět jak to vypadá v živým cloveku. Nebo ne? +koukne na ní tazave ale jistá si taky není+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 25 zář 2014 22:53

stejně jsi dobrá, já řidičák nemám. +usměje se+ to jako jo, nějaký ty kolečka si budu muset dát, jako každej stážista. Akorát doufám, že to bude menší drámo než v chirurziích. +zazubí se+ kdoví, třeba se mi to zalíbí, švihnu s laborkou a začnu si budovat kariéru na chýře. +uculí se pobaveně+ i když o tom pochybuju. nějak jsem si odvykla sledovat při práci životní funkce. +zasměje se+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 23:00

+pokyvuje hlavou+ No já toho moc o doktorovani nevím. +zasmeje se vesele+ To snad ne takový drama bejvalo jenom v seriálech. Nebo v románech. +zazubi se na ni a dopije svůj čaj a už do sebe nedostane ani drobek. Ale že židle se nezveda+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré