Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 29 pro 2013 23:59

Tady? To se pleteš, tady se tomu přezdívá zahrada rozkoše a hříchu z úplně jinech důvodů. +zazubí se na ni+ Stejně tak jako já nejsem vůbec, ale vůbec nadrženej, aby bylo jasno. +uculí se ještě víc a pudinky položí na stolek vedle, nabere kousek na lžičku a dá jí ji do pusy a prstama ji hladí na kousku kůže mezi kalhotama a trikem+ Jasně, že ne. +zavrtí hlavou+ O co jde? Proč se ptáš? +zeptá se a vezme si kousek pudinku a sedne si k ní vedle gauče na zem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 pro 2013 00:21

Chrám sexu a tělesných slastí jo? +uculuje se+ Je mi to úplně jasný. +zazubí se a dá mu mlaskavou pusu+ Nó, je to takovej jeden známej. Co mě s ním chtěli zasnoubit. Když mi bylo sedumnáct. +uculí se+ Ale nezasnoubili, a nic sem s ním neměla, aby bylo jasno. +dodá aby si nemyslel+ Tak se radši ptám. abys mi to pak nevyčítal. +usměje se a užírá pudink+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 pro 2013 00:34

Jo tááák. +zasměje se+ Zasnoubit. No tak to teda nevim, jestli tě pustim, aby ten proutním neměl nějaký nemravný myšlenky. +koukne na ni+ Nebude mít, že ne? No, teďka už seš vdaná. +klepne na její prsten+ Dám ti nějakej větší, aby si toho všimnul, kdyby náhodou. Myslím, že takovej diamant velikosti kachního vejce by mohl stačit, ne? +koukne na ni tázavě+ Máš pravdu, dáme tam sloní vejce. +přikývne spokojeně a zachvilku mu dojde co řekl a rozesměje se jako pako+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 pro 2013 00:52

Prosím tě neboj se. +zazubí se+ Já jsem stihla utýct dřív, než mě zasnoubili. Půjdem na veřejný místo. +uculuje se+ a budu schválně kouřit hodně okázale, aby si mýho prstenu všimnul. +slibuje a culí se u toho+ A budu celou dobu děsně intenzivně myslet na tebe. +dá mu pořádnou pusu, a pak se rozesměje s ním+ Tak co, dáme to GTAčko? Mám slíbenej čokoládovej pohár pokud vim. +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 pro 2013 00:59

Jo tak to si musím zjistit, jestli tam jsou kamery, abych vás mohl šmírovat. +zazubí se na ni+ No to sice máš, ale ty stejně nevyhraješ. +vyplázne na ni jazyk+ Musíme to nejdřív zapojit. +začne tahat krabici a z ní kabely+ Já t umim, já to udělám. +řekne a prakticky okamžitě se zamotá do kabelů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 pro 2013 01:16

Tak mi trochu věříš ne? +zazubí se+ No to teda vyhraju, počkej jak tě rozsekám. +zaksichtí se na něj vesele+ Chceš předčítat návod? +navrhne solidárně, schová úsměv do dlaně, ale nekecá mu do toho a nechá ho to udělat, aby mu neutrpěla mužnost, akorát ve správnejch časovejch intervalech obdivně vzdychá a óchá, jak je šikovnej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 pro 2013 01:25

No tobě věřím. +přikývne+ Ale jemu ne, protože si tě nevzal a páč seš tak úžasná, tak je to podezřelý! +zazubí se na ni vesele+ Návod? +koukne na ni hrdě+ Až zklame li vše. +hrdině zápolí s kabelama a strká je do špatnech, následně správnejch zástrček, pak to celý propojí s televizou, naladí to na ní až jí s vítězoslavným úsměvem podá konzoli+ Ta dááá! +pokloní se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 pro 2013 01:55

No né že bych mu dala na výběr, prostě sem zdrhla. +zazubí se+ Jestli chceš, tak si svážu kolena k sobě. +zaculí se, a návod pro jistotu drží u sebe, kdyby to blbě dopadlo, ale naštěstí na to nedojde+ No téda, ty seš tak šikovnej. +přikývne, jako že to na ni udělalo fakt dojem, a dá mu za odměnu pořádně velikou pusu+ Takže cože to hrajem? +zajímá se a klekne si k tý hromadě her, co tam má+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 pro 2013 02:05

Já vim. Proto sis mě přece vzala. +usměje se na ni a dá jí pusu+ Grant thief auto. Něco jako mafie v novým. +usměje se+ Jo, už můžeme začít. Na rozehrání doporučuju si zahrát tadyto demo. +ukáže jí tu ikonu na obrazovce a našteluje si pod zadek pohodlnej polštář, aby neměl otlačeniny, když bude v plnym hraní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 pro 2013 21:50

Taky proto, že máš rezavej meč a všichni mi teďka musej říkat lejdy. +zazubí se+ Ts ts, demo, to já už jsem náhodou hrála. +vyplázne na něj jazyk, usadí se do tureckýho sedu a chytne si konzoli, ale demem si teda svědomitě projde, aby mu udělala radost+ připrav se na porážku jakou jsi ještě nezažil. +zazubí se na něj, a zapne hru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré