Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 26 pro 2013 01:25

No to si piš, že máš chytrýho chlapa. +vypne důležitě hruď, ale její ruce pořád ještě nepouští a jemně je hladí+ Já bych se ti nikdy nesmál. +obejme ji kolem pasu, když se nad ním skloní+ No tak možná že jenom trošku. +uculí se a počádně jí oplatí pusu+ Kolik je hodin? Nesmíme zmeškat oběd. +zajímá se, ale stejně ji nepustí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 01:39

Chytrýho a pěknýho, to mám ale kliku. +uculuje se+ No to určitě, celej by ses mohl potrhat. +zasměje se+ Máš kliku že se moc neurážím. +zazubí se+ Já vím, už nemáme čas. +přikývne, a kousne se do rtu+ Nestihnem kapustičkovej souboj. +uculí se, a moc ho radši neosahává, ale stejně se neubrání se k němu ještě sklonit a políbit ho, jenom jemně a líně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2013 02:00

To teda jo. Ty seš stejně chytrá a hezká, jako já, abys věděla. +usměje se na ni a taky ji ještě chvilku olíbává+ Ale stihnem. Oni by bez nás nikdy nezačali. +řekne přesvědčeně a říká si, že stejně nemůže vstát, když je nad ním, tak toho využije a líbá ji+ Vždyť už zachvilku pudem. +uculí se jí do rtů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 02:12

no to budem mít fakt krásný a geniální děti. +zasměje se+ No jo, ale to by bylo blbý, kdybysme přišli pozdě a rozcuchaný a oni už tam všichni seděli ne? +zazubí se+ tak jo, půjdem. +uculuje se, a ještě ho políbí+ Za chvilku. +dodá potichu a pohladí ho po bocích, přejede mu špičkou jazyka po spodním rtu, a trochu za něj zatahá zuby, hraje si s jeho rty a jazykem, a nemůže se od něj odtrhnout+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2013 02:18

To jo, pak by nám ještě záviděli, že máme předobědovej sex. +zazubí se na ni+ Jo jo. +zamumlá jí do rtů+ Vždyť už jsme prakticky na cestě. +zašeptá a dál líbá její rty a hladí ji po pasu, někdy víš a někdy níž, než fakt už otevře oči+ Tak jo. Pudem. +přikývne+ Ale musíš jít první. +uculí se na ni nadějně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 02:33

No aby nám vytrávilo ne? +zazubí se+ Jasně, já už sem ve dveřích. +uculí se a ještě ho líbá, a pak si teda neochotně sedne+ Hm. +zaksichtí se+ Doufám, že to bude fakt dobrej oběd. +zamrmlá a ještě ho krátce políbí, než vyleze z postele, a začne shánět kalhotky, a když mají teda vánoční oběd, tak si taky natáhne punčochy jednu po druhý a vezme si nějaký hezčí slavnostnější šaty+ Někdy s tebou chci zůstat celej den v posteli a jen tě líbat, protože je to děsně boží. +zazubí se na něj, pohladí ho po bocích a ještě ho políbí, než vyrazí do jídelny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2013 02:39

Kočko, neksichti se tak. +uculí se a ještě ji trochu osahává, dokud se Vici nezvedne z postele. Pak vstane i on a v rychlosti se obleče a pak si od Vici nechá uvázat kravatu. Fialovou. Moc se k němu nehodí, ale to je Byronovi docela jedno+ Tak zejtra, co ty na to? Já na zejtra ještě nic nemám. +zamyslí se a pak koukne na Vici, jako by u ní hledal nápovědu+ Nebo jo? +zeptá se pro jistotu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 02:55

Když mně se od tebe nechce. a dole tě nemůžu furt olizovat. +nakrčí nos, ale uculí se, a předělá mu přepnutý knoflíčky na košili+ Teda tobě to sekne. +zazubí se a pokusí se ho na tom neuškrtit+ připadám si úplně děsně dospěle. +zasměje se, jak tam motá ten uzel+ Tak zejtra. +přikývne na souhlas+ Já mám taky v diáři prázdno. +souhlasí s tím, čapne ho za ruku a jde s ním dolů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 pro 2013 23:31

Á, kondomový vodní bomby, to ho určitě dostane. +zasměje se+ Jasně, jasně v leže. +přikyvuje a je vidět, že zase myslí na nemravnosti a hned ji táhne do pokoje+ Ale musíme někde splašit kondomy. +zamyslí se a pak si od Maltezia vezme pudinky a zazubí se na Vici+ Tak kde se budeš servírovat? +zeptá se jí s mlsným úculem+

Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 pro 2013 23:42

no mě by to přinejmenším nakrklo. +zazubí se+ Tady nějaký budou, je tu spousta sexuálně aktivních dospělejch. +zasměje se+ Ty už bys zas souložil jo? +uculí se+ No nejspíš na gauči. +zamyslí se, a plácne tam sebou, na břicho, talířek si položí před sebe a nohama komíhá ve vzduchu+ Ty hele... +začne nenápadně, když si k ní přisedne+ Vadilo by ti, kdybych se sešla s jedním starým známým? +naťukne ho nejdřív+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré