Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Locke Lamora » 05 srp 2013 03:32

+tss, on se snaží, aby to neměla furt stejný :D; když se k němu posadí, přitáhne si ji blíž a pomáhá jí na něj nasedávat, snaží se vydržet, aby se udělala první ona, ale už je na hraně, vlasy se mu lepí k čelu a padají mu do očí a prudce oddychuje, a pak už to nevydrží a přejede ho parádní orgasmus, ještě několikrát do ní přirazí, aby ze sebe dostal všechno, a pak ji obejme kolem pasu a přitiskne k sobě, obličej jí schová do vlasů, rozdýchává to a je mu hezky+ My spolu normálně nemůžem vařit. +uculí se, když popadne dech+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 srp 2013 12:29

+usmívá se a taky se snaží zklidnit svůj dech+ Já se bojím, že my spolu nemůžeme dělat nic, vždycky to dopadne takhle. +lehne si na zem a zapálí si cigaretu+ No schválně, co můžem dělat, aby to takhle nedopadlo? Napadá mě jenom něco ve skafandrech a ve vesmíru. +zasměje se a mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 05 srp 2013 16:40

+skulí se vedle ní a uculuje se+ myslíš, že to časem přejde? +mrkne na ni+ Já se teda obávám, že ne. +zavrtí hlavou, a potáhne si z její cigarety+ To bys měla blbý, vlez bych si do skafandru k tobě. +zazubí se a je mu takhle celkem blaženě+ Nebo hrát tenis, abys byla na druhý straně sítě. +napadne ho ještě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 srp 2013 23:17

To leda že busme byli zahrabany dva metry pod zemí a mrtvý. +zasmeje se a zavrti hlavou+ Tohle neprejde Lamoro na to ses moc sexy zloděj. +otočí k němu hlavu a usměje se+ Já na tobě fakt nemuzu najít nic co by se mi nelíbilo a to se zatraceně snažím. +zazubi se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 srp 2013 00:03

Stejně bych ti vlez do rakve. +zazubí se, otočí se k ní na bok a přejede jí prstem po rameni+ Já vím, mám s tím problém celej život. +zakření se na ni+ To je proto, že jsem celej úplně bez chyby. Proto se k sobě tak hodíme. +zasměje se, a skloní se, aby jí vtisknul pusu na krk+ Vůbec se snažit nemusíš, to je totiž naprosto marný. +přejede rty po kůži+ Tak co? jdem hledat jilm nebo dub nebo co? +navrhne, ale ještě ji nepouští+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 srp 2013 20:12

No jo je to marný jsme prostě dokonalejší pár. +zazubi se na něj+ Jasně! +vskci na nohy a protáhne se načež si upraví oblečení aby nebylo vidět že se zas spolu spustili na podlaze+ Musíme najít dub od toho se to všechno vlastně odvíjí. +pustí se s ním do zahrady+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 srp 2013 21:23

+naskládá zatím nádobí do dřezu, a když se obleče, zastrčí jí cedulku od trička+ Hm... kterej je dub? +zeptá se pro jistotu+ No co, já jsem kluk z města, moc stromů nemáme, a když už tak jiný druhy, než máte vy. +brání se honem, ale culí se u toho+ Je to ten s vlnkatýma listama? +rozhlíží se okolo, a cestou to vezme kolem třešně, a pár si jich uškubne, ze dvou párů jí udělá náušnice a zbytek si jednu po druhý cpe do pusy a ostřeluje ji peckama+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 srp 2013 20:14

(Neeee já jsem to zas zapomněla :-D můžeš mi ten rituál sem poslat? Stačí od tě pasáže s dubem :-D)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 srp 2013 20:49

+vylezou na zahradu+ No tak jo, ukaž. +vyloví z kapsy pergamen a začne dramaticky předčítat+
Čí to bylo? Toho, kdo odešel.
Čí to bude? Toho, kdo přijde.
Který byl měsíc? Po prvním šestý.
Kde stálo slunce? Nad dubem.
Kdeže stín ležel? Pod jilmem.
Jak pak byl měřen?
Na sever deset a deset; a východ pět a pět; na jih dva a dva; na západ jeden a jeden; a tam pak pod.
Co za to dáme? Všechno, co máme.
Proč to dát máme? Z důvěry samé.
No. +poškrábe se ve vlasech nejistě+ Moudrej z toho teda nejsem. +koukne na ni, co ona na to+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 říj 2013 16:52

+jídelna vypadá, že tam čekají nejmíň celou armádu, takže je to pro ně tak akorát. Wenai si sedne mezi Lamoru a Byrona a jen se culí+ No, začalo to tak, že sme se ráno pohádali a mě pak došlo, že si ho fakt chci vzít, takže už nemá cenu moc otálet. Tak jsem ukecala kluky, aby mi pomohli a ještě to odpoledne jsme se vzali. A i když ste nebyli pozvaný, tak očekáváme dárky. +zazubí se na ně+ Ne, lidi, jak chcete, ale tohle můžete brát jako svatební snídani. +usměje se na ně a naloží si na talíř kupu jídla+
Dárek, jo? +šklebí se na ni Byron+ Ty dostaneš tak povlečení a jednu záclonu. +vyplázne na ni jazyk+ Cos nám dala ty, no? +rozvzpomíná se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré