Vstupní hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2014 00:16

No... jo. +přikývne, a sklopí oči+ Mně to přišlo jako děsný svinstvo. +zamračí se+ Jenže... ona měla Jeanovo pravý jméno. a já jsem umíral. slíbila mi to vyléčení, měla nás úplně v hrsti. Možná jsem měl vymyslet něco lepšího, ale prostě jsem nedokázal tak rychle nic vymyslet. +promne si kořen nosu+ a nutno dodat, že to stejně nezabralo. +zamumlá rozpačitě+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2014 00:53

+poslouchá ho schoulena za sedackou a rukama si objímá kolena a marně premaha pláč. Slzy ji nakonec stejně stecou po tvářích+ To je na hovno... +zašeptá+ To je tak na hovno. Já se na tebe zlobim a ty za to ani nemůžeš. +otřes si nos+ Promiň. +posepta a opře si hlavu o zadní stranu gauče+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2014 01:05

jo, na hovno to je. +povzdychne si+ ale jo,můžu za to. +zamračí se+ kdybych se nenechal tak obesrat archontem, tak bych nikdy nepotřeboval aby mi najemágové vytahovali jed z těla. kdybych to enkrát tak neposral, nemuseli jsme s najemágama přijít vůbec do styku. +rozhodí rukama+ kdybych nebyl takovej srab a dokázal udělat něco nesobeckýho, řek bych Patience ať si vysere voko a na její příkazy se vykašlal. +zamumlá+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2014 01:12

Ale Locke... +vzdychne+ Kdybys umřel tak by to bylo ještě horší než když jsi... +zaráží se a utre si slzy a přemýšlí co dělat. Už už mu řekne aby tam zůstal ale nějak to nejde+ Řekni co sis myslel když jsi mě poprvé potkal. +poprosi ho+ Vyprávej mi o tom prosím té. +představuje si že ho přes zadek gauče může obejmout a pritisknout k sobě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2014 01:27

Možná by to bylo lepší než bejt bez tebe. +zamumlá potichu+ Na Valyrijce? +podiví se a svraští obočí+ úplně nejdřív že nechápu, jak někdo může skočit na to že jsi kluk. +pousměje se trochu+ kdo asi jseš, a jakej je tvůj příběh. A pak, když jsme spolu hráli kostky a pili, že máš krásný oči a že jsi nejzvláštnější holka jakou znám. že bych tě chtěl poznat, a zjistit jak tě rozesmát. a pak taky nějaký ty prasárny co nemůžu říkat nahlas. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2014 01:36

To neříkej Locke. +zašeptá úplně vydesena a bez dechu když si představí že by tam nebyl+ No. +prikyvne+ Na Valyrijce. +trochu se pousmeje+ Náhodou jsem vylákat upkne kluk. +namítne vzdorne+ Jenomže ty vydis za prevleky. +řekne a pousmeje se když zmíním ty prasarny+ Byl jsi děsně cvoklej. A pořád jsi na mě machroval. +pousmeje se+ A co ještě?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2014 01:54

No, možná pro ostatní. Mně to přišlo hnedka jasný. +usměje se+ teda, taky dost matoucí. +uculí sena ni přes opěrku+ protože jsem do tý doby měl určitej... typ. +pokrčí rameny+ a ty jsi byla úplně jinačí. +koukne na ni s úsměvem+ a stejně sem na tebe nemoh přestat myslet. Jean ze mě byl hotovej. Nadával mi, že jedině blbec jako já by se zamiloval na moři do holky co vypadá jak kluk. +uculí se trochu+ Ale mně to bylo jedno, protože když jsme pak byli spolu, bylo to hrozně fajn. nic takovýho jsem předtím necejtil. +usměje se trochu+ nechtěl jsem si to nechat utýct. Pořád nechci. +pousměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2014 13:10

+poslouchá ho, opírá se o gauč a usmívá se je jí tak hezky a děsně těžko a smutno, jak ho poslouchá a jak na to vzpomíná+ Já jsem se tam do tebe taky nakonec zamilovala. Ale zjistila jsem to, až jsi nepřišel na tu schůzku. +pousměje se, ale neříká to tak, že by mu něco vyčítala+ Locke... +odhodlá se nakonec k otázce+ Byla jsem v něčem první před... no... před ní? +zaptá se ho a kouká do gauče+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2014 14:06

Jak první? +koukne na ni tazave, a trochu zmatené pac on takhle nepřemýšlí+ no, ja to takhle nesrovnavam. +pokrci rameny+ prostě je.mi s tebou ttak, jak mi s nikým jiným nikdy nebylo. Mám tě rád, miluju tě, jako jsem nikd nikoho rád neměl. +pousmeje se na ni hezky+ předtím mě nikdy nenapadlo, že bych mohl chtít bejt a někým napořád, nebo se nedej bozi ženit. +uculi se na ni+ když jsem byl s ní, tak mi všechno připomínalo tebe, i když jsme byli...no,vsechno. +poškrábe se na krku+ když jsem s tebou tak nikdy nemysim na nic jinýho. +usměje se, a pohladi ji po ruce+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2014 14:24

No... první. Mám pocit, že měla všechno první. +řekne a uvažuje nad tím+ A že je lepší než já, takže se s ní nemůžu rovnat. +zamumlá a hnípe prstem gauč+ A ty seš tak... tak dokonalej, že mám pocit, že pro tebe nejsem dost dobrá. +dojde jí nakonec a ksichtí se, aby nezačala brečet, když se otevřou dveře a objeví se tam Maltezius s pojízdným stolečke, na kterým je konvice a sendviče+ Slečno, podává se čaj. +řekne, když si všimne Lockeho na gauči, Wenai ne, protože ta je furt zalezlá za gaučem. Maltezius se napřímí, vytáhne hůlku a chce něco udělat, ale Wenai vyleze zpoza gauče+ On posvačí se mnou. +sedne si na gauč a nechá Maltezia aby jim naservíroval čaj a sendviče+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré