Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Locke Lamora » 02 srp 2013 22:48

+nacpe se palačinek, a strašně nenápadně doluje zespoda z její části, aby to neviděla, a pomlaskává si+ No jasně, musíme to zjistit. Uděláme první objevnou výpravu. +zazubí se+ Máš nějaký nápady, kde bysme měli začít? +zajímá se+ A řeknem o tom tvýmu bráchovi? +koukne na ni a stříkne si trochu toppingu rovnou na jazyk+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 srp 2013 02:07

Jasné že mu to reknem. +řekne jakoby nic a ukrojit si kousek dortu+ Ale až potom. +zazubi se na něj a když ukrojit další kousek tak si všimne tě ujedene části+ Co to.. +vvali na něj oči+ Ty hajzlíku zlodejskej! +vykrikne pobourene a vrhne se na něj až se židle zakymaci a oba skončí na zemí+ to si teda odskaces. +drží hp na zemi a zápasí s ním aby ho mohla kousnout nejspíš do krku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 srp 2013 03:09

Souhlas. +zazubí se, že tak mu to taky přijde lepší+ o-ou.+uculí se, když mu přijde na tu díru, co tak úspěšně vybudoval v jejím kousku, a jak po něm skočí, skoro se stihne vyhnout a vyklouznout jí, ovšem jenom skoro, jeho prvotní instinkt je vykroutit se a utýct před útokem, ale na druhou stranu jí taky nechce ublížit, tak akorát vyhekne, když mu náhlej střet s podlahou málem vyrazí dech, a pokouší se ji ze sebe nějak šetrně sundat, a jak ucítí na krku její zuby, uteče mu ze rtů něco mezi zasténaním a bolestným zakňučením+ Ugh, teda ty seš potvora.+uculí se trochu, sevře jí zápěstí a překulí ji pod sebe, aby jí to oplatil+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 srp 2013 19:11

Lamoro! +zavrci a vzhlíží k němu ležící na studené zemí+ To se nedělá krást své nastávající palacinkovej dort! To by se ti pak taky mohlo stát že to už nebude tvá nastávající. +vsvetluje mu+ Budeš palacinkovej vdovec! +rozesmeje sse nakonec a zase se s ním začne prát+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 srp 2013 20:02

Dyť jsem si vzal jenom trošku! A navíc já potřebuju živiny, koukej, jak jsem hubenej. +vyhrne si tričko, aby jí ukázal žebra+ Tss, to bys neudělala. Nevydržela bys to. +zazubí se na ni a jak se s ním zas začne prát, trochu ji zalehne, aby sebou tak necukala,a přitiskne ji tělem k zemi+ A udám tě za domácí násilí na svým božím snoubencovi. +uculí se na ni a políbí ji, jednak aby ji přivedl na jiný myšlenky a už se tak neprala, a druhak prostě proto, že se mu chce a může+ Víš, že jseš sexy, když se vztekáš? +zazubí se na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 srp 2013 20:40

+když ji názorně předvádí svou hubenost tak se rychle zvedne a lehce ho kousne do kůže na zebrech+ To je to domácí násilí. +objasní mu to+ A já jsem náhodou taky hubena. +Zaprotestuje ještě před tím než ji polibi a polibek mu opetuje+ Ty ses desnej Lamoro. +zašeptá mu do rtů+ Sladkosti se prostě nekradou. +odtusi a ještě ho políbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 srp 2013 21:11

Au. +zamračí se ublíženě a plácne ji přes zadek+ Já tě taky znásilnim. Domácky. +varuje ji a uculuje se u toho+ Ale tobě to sluší, když seš hubená. +zavrtí hlavou a přejede jí prsty po žebrech+ Máš se se mnou o všecko dělit v dobrým i zlým ne? +zazubí se a opětuje jí polibky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 srp 2013 21:38

+když mluví o tom domácím znásilnění tak si neodpustil ucul+ To by ti strach nedovolil Locke. +zašeptá s úsměvem ale věří tomu jenom na půl+ Jo? Ale na sladkosti by tam měl bejt speciální odstavec co ustanovuje že jsou všechny moje. +vyplazne na něj jazyk a pro změnu ho začne na těch hubenejch zebrech lechtat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 srp 2013 22:23

To by ses divila. +machruje tam+ No to teda vůbec nene, hezky se rozdělíš. +zavrtí hlavou+ Nebo tě znásilním. +zazubí se, a začne sebou cukat, jak ho lechtá, chytne ji za ruce a sevře jíí zápěstí jednou rukou, druhou jí vyhrne tričko zaboří se jí obličejem mezi prsa+ Nezlob mě,Kůstko, nebo špatně skončíš. +zavrčí jí do kůže, ale uculuje se u toho, a bloudí jí tam jazykem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 srp 2013 22:55

No možná se i rozdelim. +připustí nakonec+ Ale to bys mě nejdřív musel poprosit a ne mi tak sprostě dlabat zezadu do koláče. +uculuje se ale myslí to dobře+ No jasné. Znasilnis takovej houzvicka. +vyplazne na něj jazyk+ Já stejně vždycky skončím špatně. +povzdechne si strašlivé tragicky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré