Vstupní hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Locke Lamora » 21 zář 2014 19:17

+rozplácne se tam na břiše, a chvilku jenom mrká jestli je tam správně, a ne zas v tý jiný hnusný dimenzi, ale pak ji uvidí+ Hej! +vyjekne, když vyskočí a málem ho kopne do hlavy+ Kam jdeš? +sbírá se honem, a maže tam za ním+ Počkej, neutíkej! +zavolá, vleze dovnitř, a kouká kde je+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 zář 2014 19:36

+obezřetně sonduje zpoza gauče a zjišťuje co dělá a tak. Nakukuje pod gaucem kam jde. Až se ozve+ Co tu chceš? +Wenai se vynoří za gaucem ale je vidět jenom po oči a jak si ho prohlíží+ Ty bys sem asi neměl. Maltezius té vyhodí. Nebo brácha.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 zář 2014 19:50

+nakoukne do skříně a pod postel a za dveře, a nikde ji nevidí+ Aha. +otočí se, když ji uvidí za tím gaučem+ No jo, tak ať to zkusí. +pokrčí rameny+ najednou to šlo. ten portál. pustilo mě to dovnitř. +koukne na ni+ teď jsem to zjistil.
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 zář 2014 20:17

Já vím. +kuka na něj a sebere z poličky za ní ručičku na škrábání aby se kdyžtak mohla bránit+ Já jsen ho otevřela. Abych mohla do domu. +osvětlí mu to a pořád na něj kouká+ Za chvíli určitě někdo přijde. +řekne potichu a trochu smutné a sedne si za gaucem na zem a opře se o gauč a říká si že přece vůbec není pěknej+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 zář 2014 20:33

aha, no... to jsi hodná. +poškrábe se ve vlasech+ tak ať přijde. Mně je jedno co si myslí ostatní. důležitý je, co si myslíš ty. +pokrčí rameny, přejde k tomu gauči, a klekne si na něj, aby na ni seshora viděl. nejradši by si ji teda k sobě natulil, ale ví že nesmí, tak ně ni jen tak smutně shora kouká+ chtěl jsem tě vidět. chybíš mi. +řekne potichu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 zář 2014 20:39

+sklonil hlavu a kouká na zem a zjistí že tam je až když promluví. Zvedne hlavu a koukne na něj+ Locke... +kouká na něj a nějak ztratí dech na pak okamžiku+ Ty mi taky chybis. Ale furt tě nemám ráda. +řekne mu a smutné se na něj koukne a pak zas sklonil hlavu+ Máš modřiny? +zeptá se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 zář 2014 20:51

A myslíš, že by se to někdy mohlo zahojit? +položí si bradu na dlaně na opěrku gauče, a prohlíží si ji dokud může+ Jenom pár. To nevadí. +mávne nad tím rukou, že je mu to fuk+ Já bych pro tebe umřel. +pousměje se trochu, ale myslí to úplně vážně, a je akorát fakt rád, že na něj nekřičí a nevyhazuje ho+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 zář 2014 20:59

Já nevím Locke. +pokrci rameny a chvilku mlčí pak se zvedne klekne si a je celem k němu. Položí si ruce na opěrku gauče vedle těch jeho+ Před tím jsem taky myslela že jo. Možná jenom potřebuju víc času a možná se to nespraví... +kouká na něj zblízka+ Nechci ti lhát Locke. Promiň že jsem ti rozflakala pokoj.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 zář 2014 21:11

Já ti dám čas, kolik budeš chtít. +přikývne, že to je jasný+ jenže nevídat tě vůbec je prostě děsně těžký. +koukne na ni tak smutně, a klouže očima po jejím obličeji, a nemůže se nabažit toho jak je pěkná+ To je dobrý. +uculí se trochu+ stejnak se mi nelíbil. +a chce dodat bez tebe, ale zas to nechce přehnat a moc ji trápit, tak jen pomalu natáhne ruku aby měla čas ucuknout, a když mu to dovolí, jemně s ní přikryje tu její+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 zář 2014 21:16

Já vím... +povzdychne si a pokýval hlavou+ Jo no... Je to těžký. +prikyvne+ Pro mě taky. Jenže... Jenže... Vidět té je taky těžký. +koukne mu nešťastné do očí a když se tak uculi tak se ji úplně sevře srdce. Koukne na jeho ruku a nemůže se donutit uhnout tou svoji rukou+ Co chceš dělat? +koukne na něj a rukou neuhne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré