Salón

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salón

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 led 2013 23:18

+tázavě se na něj podívá a odloží knihu+ Ano? Aha... +pokývá hlavou+ Chápu, takže budeme muset ještě někoho najmout. Myslíš, že by stačil někdo z vesnice?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » 17 led 2013 23:20

Krátkodobě snad, ale pochybuji, že by to šlo napořád. A nezapomeňte, že ve vesnici v tuto dobu žijí pouze mudlové. +zavrtí hlavou+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 led 2013 23:22

+zamyslí se+ Maltezie, tohle nechávám zcela na tobě. Mám v tebe plnou důvěru, akorát mi tu novou posilu doveď pak ukázat. Dej třeba inzerát do novin nebo jestli o někom víš... +pokrčí rameny+ V tvých kruzích. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » 17 led 2013 23:22

+přikývne+ Jistě, slečno. +usměje se na ni+ Vyřídím to k vaší plné spokojenosti.
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 pro 2013 18:15

Wenai: +usměje se na Lockeho a najednou ho obejme, tiskne ho k sobě a schovává si obličej do jeho vlasů a nějakou dobu ho nechce pustit. Až se pak konečně nadechne+ Děkuju. +zašeptá a zamrká, jako by měla v očích slzy, což teda rozhodně nemá, takže si radši sedne k dárkům a jeden podá Lockemu+ To je pro tebe. +usměje se na něj+

Byron: Díky kočko. +usměje se na ni a vezme si od ní trenky a natáhne si je a ještě si vezme triko+ Já jenom aby se případně nezkazili. +usměje se na ni a jdou spolu do Salonu+ Dobrý ráno a krásný vánoce. +usměje se na ty dva a hned se vrhne k dárkům a hořečnatě hledá nějakej svůj a když narazí na jeden pro Vici, tak jí ho podá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 pro 2013 18:25

+poněkud přidušeně vyhekne, když je tak uchvácen, ale usměje se pro sebe, omotá kolem ní paže tak těsně jak to jde, aby ji přitom nedusil, klouže jí rty ve vlasech a vdechuje jejich vůni a usmívá se, sedne si vedle ní, a kouká kde by začal s těma dárkama+ Pro mě? Děkuju. +uculí se, a dá si ho k sobě na hromádku, která už se mu začíná zvedat vedle, akdyž přijdou ti dva, tak je pozdraví+

Ty čekáš něco, co se může zkazit? +vykulí oči, a když tam dojdou, pozdraví Wenai a Lockeho, zaklekne ke stromečku a jme se začít z jiný strany, dárky co nejsou pro ně nechává stranou, a když najde něco pro někoho z těch tří, tak jim to pošoupne, a za chviličku už má slušnou hromádku dárků, a jenom se culí, a po očku pokukuje po byronovi, protože se jí líbí, jak je děsně nadšenej+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 pro 2013 19:33

+s uspokojením sleduje tu hromádku co narůstá vedle ní a pak se do ní pustí a opatrně rozdělá první dárek+ Nazdar, děcka. +usměje se na ty dva+ Hádejte, kdo byl letos nejhodnější. +zazubí se na ně a koukne, co dostala a na klín se jí vysipe mraky čokoládiček+ Oh. +zasměje se+ Já už myslim nemusim dostat nic. Díky. +uculí se na Vici+

+Byron se na Wenai akorát zašklebí a začne trhat papíry u svejch dárků hlava nehlava+ Ty jo! +vyhekne najednou, když uvidí ten x-box+ Ale budeš to hrát se mnou, že jo? Že jo? +vykulí na ni oči+ Protože teďka už budeme jediové a když ještě seženeme 3-D telku! +málem to s ním sekne, když si to představí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 pro 2013 20:18

+Locke se jme rozbalovat svoje dárky, ani si to neuvědomí, ale ze zvyku je otvírá děsně opatrně, aby se pak daly zase zabalit a nikdo nic nepoznal, izolepy neporušený, mašle nepřervaná, a když vybalí stiletta, zkusí si jak mu padnou do ruky, párkrát s nima cvičně zamává a jedno si zkusmo strčí do rukávu+ Ty jsou perfektní díky. +uculí se na ni, a pak zvedne obálku s přimhouřenýma očima si ji prohlíží+

+taky se pustí do rozbalování, a škube papíry že to vypadá jak po náletu, děsně se u toho culí a má radost, rozbaluje jeden dárek za druhým a je slyšet akorát jak občas vyjekne překvapením nebo radostí+ Jasně že budu hrát s tebou, máme dvě konzole. +zazubí se na něj+ Jo, jo, a světelný meče! +vyhrkne+ Hele to určitě půjde nějak vyčarovat, aby byli jako opravdický. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 pro 2013 21:19

+prohlíží si knížku o Malzcekowskim, když si všimne, že si Locke prohlíží knížku+ Ano! +vyjekne a opatrně odloží knížku a vezme mu oblálku a začne s ní čarovat+ Tohle, milý Locke, je můj speciální dárek pro tebe. +a je vidět, že je z toho fakt nadšená a zas mu tu obálku dá do ruky a povzbuzuje ho, aby ji otevřel. Je tam papír a na něm drahokam, namalovaný, samozřejmě. Fialový a i z toho obrázku je vidět, jak září+ Tohle je Alqualamír. Je to drahokam z podzemního města, které bylo kdysi vypleněný, ale ten drahokam tam zůstal. A skupina lidí, no lidí... to je jedno. Prostě mě kontaktolval někdo, kdo chce, aby mu ten drahokam byl přinesen. Tak jsem to přijala a máš to ode mě k Vánocům. Protože ten drahokam je nutný ukradnout z rukou těch uchvatitelů. +dokončí to a kouká co on na to. Trochu s obavama, ale všeobecně je z toho nadšená+

Fakt? +vykulí oči+ Fakt by to šlo?! +vrhne se jí kolem ruku a dá jí pusu+ Já tě fakt miluju. Jakej budeš mít meč? +zeptá se jí se zanícením+ Já teda modrej, rozhodně modrej. +umíní si a dorazí ten zbytek dárků, se stejnou vervou a radostí, jako před tím+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 pro 2013 21:42

+trochu zmateně na ni kouká, co tam s tím dělá, ale poslušně rozlepí obálku a se zadrženým dechem zírá na ten obrázek. jedním uchem poslouchá, co mu říká a lehce přitom přejede konečky prstů po tom diamantu+ Hm... a co za to budem mít my? +zajímá se klidně, ale oči se mu neklidně rozsvítí, a hrajou tím probouzejícím se vzrušením a nadšením z akce+ A co jsou zač ti uchvatitelé? +koukne na ni, protože třeba případná magie by to mohla zkomplikovat, mozek se mu rozjede na plný obrátky, a nemůže zadržet škodolibej úsměv, co s emu dere na rty+ No, tak jim ho seberem. +zazubí se na ni+

No já to zkusím, a uvidíme. +slíbí mu, a pusu mu pořádně oplatí+ Určitě červenej. +nadchne se+ a pak budem bojovat, ale nesmíš mě rozpůlit. +zazubí se, už má skoro všechno rozbalený, a široce se uculuje, a je z toho celkem nadšená+ To je paráda. +zazubí se, rozvalí se na záda do toho rozcupovanýho papíru a vypadá naprosto blažene+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré