Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 črc 2013 23:30

Jasně! +chytne se toho hnedka a vytáhne picnicovej koš+ Uděláme si pic-nic. +sbalit do koše flašku lambruska a zmrzlinu a nějaký sušenky. Zbytek vezme Lamora a vyrazí s tím na zahradu. Po cestě ještě sbalit deku a na pěkným místě uprostřed trávníku to všechno rozloží a hned si ještě vezme koláč+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 srp 2013 02:23

+po cestě do kuchyně ho drží za ruku+ Taky mám strach když někde děláš podvody. +přizná se mu+ Ale vím že ty to Zvladnes protože jsi nejlepší. +usměje se na něj+ Já si na zorra nebudu hrát často. Nejspíš tohle bylo naposled. Neboj. +vejde do kuchyně a Wenai začne kramovat věci na jídlo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 srp 2013 03:13

+drží ji za ruku, a když dojdou, plácne ji lehce přes zadek a začne jí pomáhat s hledáním věcí k vaření+ Jo? Víš ty co? Já mám někdy taky maličko strach. +uculí se+ Ale je to dobrej strach, takovej co mi pomáhá myslet. Kvůli němu to dělám. +usměje se+ A o mě se bát nemusíš, mně se nic nestane. Ze všeho se vykecám, a když ne, musím je akorát držet tak dlouho, dokud nedorazí Jean. +zasměje se+ Hraj si na Zorra, jestli ti to dělá radost, já se svý strachy naučím krotit. +usměje se a začne míchat těsto+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 srp 2013 20:12

+sedne si na linku a ze sklenice ujida visnovej jam a se zalibnym pohledem ho sleduje jak vaří+ Víš či? Mě vlastně ty nebezpečný akce kde jde vážně o krk nijak nevzrusujou. Protože když se to podela tak je to vážně poser. Mám radši něco klidnejsiho. Výzkumný a objevitelsky cesty. Žádný přestřelky. +usměje se a seskočil z linky a dá mu visnovou pusu+ Takže nemusíš nic krotit. +vtáhne pánev a dá ji a sporák kterej zapálí a začne smažit palacinky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 srp 2013 22:27

+smíchá těsto a sleduje konzistenci jakoby to byl vědeckej úkol, špička jazyka mu vykoukne mezi rty, jak se děsně soustředí, a ještě než seskočí z linky, přistoupí k ní, pohladí ji po stehnech a dá jí pořádnou pusu+ To jsem vážně rád. +přikývne s úsměvem+ Můžu někdy zkoumat a objevovat s tebou? +lísá se hned, a kouká jí přes rameno, jestli to dělá dobře+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 srp 2013 02:45

+usmívá se a tulipánů se k němu a pak nacvicenym pohybem palacinku obrátí ve vzduchu+ No jasné že budeš objevovat se mnou. Ty budeš Indiana James a já Lara Craford. +zazubi se na něj+ A bidem dělat objevitelsky cesty úplně všude. +šoupnete hotovou palacinku na talíř dá těsto na pánev a rychle se k němu otočí aby ho stihla políbit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 srp 2013 03:32

No nekecej, ty je umíš obracet ve vzduchu? +vykulí oči+ Ukaž, ukaž, teď já. +hrne se hned k plotně, a přestože má šikovný prsty a graciézní zápěstí, jeho pokus skončí za sporákem+ To je nějakej indián? +koukne na ni pochybovačně+ A kdo je Lara Croft? Je pěkná? +zajímá se, a radši se pustí do rozmíchání tvarohu k palačinkám, protože lovit další těsto za plotnou se mu nechce, ovšem všeho nechá, když nalije čerstvý těsto, a tu krátkou chvilku, než se jedna strana osmaží, stráví hrou s jejími rty+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 srp 2013 14:08

Něco jako indián. +uculí se a přikývne+ Jasně, že je pěkná, vypadá skoro tak dobře jako já. +zazubí se na něj a koukne za sporák+ Mno... necháme ji tam, vypadá to, že s jí tam docela líbí. +uculí se na Lockeho a smaží další palačinky, když on teda míchá tvaroh+ Uděláme si palačinkovej dort, jo? +namadne ji hnedka a začne s palačinkou, pak tvaroh, palačinka, marmeláda, palačinka, tvaroh, náplní vůbec nešetří, až jim dojdou palačinky, tak to celý dokola poleje čokoládovým toppingem+ Tadááá. +olízne si mlsně rty a nachystá šlehačku+ Kterou půlku chceš?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 srp 2013 14:46

To je film? Já se na to kouknu, a pak už se na mě nebudeš moct takhle culit. +pleskne ji lehce po zadku a vyndá jim příbory+ Hm? Tak pěkně určitě ne. +zazubí se a dá jí pusu na krk+ Tak jo, to jsem ještě neměl. +přikyvuje horlivě, a sleduje, jak to dělá+ Tak já chci tuhle. +vybere si a hned si namočí prst v čokoládě, aby ochutnal polevu, a pustí se do toho+ Máme to dobrý. +zahuhňá s plnou pusou a uculuje se+ Dobřes to uvařila, Kůstko. +mrkne na ni pochvalně a zapíjí to mlíkem rovnou z krabice+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 srp 2013 20:37

+rozkroji jim dort aby bylo úplně jasný co je či a aby ji neujidal z její půlky. Pusu má plnou palacinek a jen souhlasně pokyvuje+ Jo klidně se na to koukni. +zahuhna s plnou pusou+ Tak co? Půjdem se kouknout na ten dub nebo buku nebo co to bylo? Měli by sme to tajemství už konečně rozlousknout.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré