Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 kvě 2013 23:46

Jo tak já se pokusím ti to říct až budu jo? +usměje se na něj+ Ale bude těžký protože pokazdy když tě vidím tak jsem šťastná. +prituli se k němu+ No jo to mám. +prikyvne+ Hele chceš taky jedno? Mi tu nebudeš spát v šatech ne? +čulík se na něj a začne ho normálně svlikat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 kvě 2013 00:08

Tak jo, to by mi vyhovovalo. +zamumlá, jazyk se mu poněkud plete+ Fakt? +uculí se+ To jsem moc rád, Kůstko, fakticky moc rád. +usměje se na ni+ Ale já radši spím bez pyžama. +koukne na ni zkroušeně+ Je to tak mnohem pohodlnější, měla bys to taky zkusit. +navrhne strašně nenápadně a poslušně zvedne ruce, aby z něj mohla stáhnout oblečení+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 kvě 2013 04:54

+stahuje z něj jeden kus oblečení po druhým až na sobě nakonec nic nemá+ Bez pyzama? No možná by to stalo za úvahu. +uculi se+ Ale jindy zas ty se mnou budeš spát v pyžamu. +vymínil si i když taky poněkud neobratně. Klekne si na postel a několika pohyby si sunda pyjamas a zas si k němu lehne a prituli se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 kvě 2013 13:23

Bez pyžama, uvidíš, že to je mnohem příjemnější a pohodlnější. +přikyvuje horlivě a pomáhá jí se svlíknout, i když ruce má poněkud volšový+ Ale proč chceš spát v pyžamu, takový zbytečný látky, když tě místo toho můžu radši cítit na kůži. +zamrmlá nespokojeně, a oči mu samy od sebe sjedou po jejím těle, pošoupne se k ní a přitulí ji k sobě+ No vidíš, že to je takhle lepší. +uculí se a hladí ji po holý kůži, s nosem zabořeným do jejího ramene+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 kvě 2013 15:36

Protože je to pyžamo. +zaprotestuje chabě+ Je pohodlný a teplý. A já jsem leta spávala sama a jedinej ke komu jsem se tulila byl Pan Brokolice. Tak mi nech chvilku abych si zvykla. +zamumlá mu do kůže, jak se k němu tulí a dlaní ho jemně hladí po boku a po zádech+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 kvě 2013 15:59

Ale já jsem taky pohodlnej a teplej. +namítne+ Teda ne teplej jako teplej, teplej jako že tě zahřeju. +zazubí se+ Hm... tak já ho vyzvu na souboj. +rozhodne se a rty ji hladí po rameni a na krku+ Probodnu ho dýkou a pak uvařím se sýrovou omáčkou. Co se má co tulit k mý budoucí ženě. +zamračí se, ale pak se na ni uculí a přikryje je peřinou+ Tak já se k tobě budu tulit co nejvíc, aby sis zvykla rychle, jo? navrhne a natulí se k ní jako kdyby měli srůst+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 kvě 2013 16:13

+zasměje se+ No, prosím tě, ale taky bych se ráda někdy nadechla. Někde jsem četla, že se bez toho nedá žít. +obejme ho a potichu se směje+ Nee, pan Brokolice je náhodou hodnej a vůbec si sejrovou omáčku nezaslouží. +culí se a přitáhne si peřinu+ Dobrou noc, ty můj chrabrý bojovníku se zeleninou. +zašeptá mu do ucha a ještě ho pořádně políbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 kvě 2013 16:49

Vzduch se přeceňuje. +zazubí se, ale uvolní trochu svoje sevření, aby si ji ještě nezadusil+ Já mám jiný kandidáty, bez čeho se nedá žít. +uculí se významně+ Tak jo, ušetřím ho, když se tak přimlouváš, ale ať se drží dál od tvý postele. +mrkne na ni a pevně ji obejme+ Dobrou, absintová vílo. +usměje se a taky ji políbí, pak si ji stulí do náručí a zavře oči+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 kvě 2013 17:01

+pousměje se, jak tak pěkně žárlí na plyšáka a stulí se mu do náruče a s úsměvem na rtech zavře oči, protože je fakt unavená, tak za chvíli spokojeně usne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 kvě 2013 17:31

+ještě jí chvilku ohlazuje rameno rty a poslouchá její klidný oddechování, než to taky ukolíbá k spánku, ráno se probudí brzo a vcelku slušně ho bolí hlava, tak jen zakňučí, strčí si hlavu pod polštář, rukou ji chytne kolem pasu a ještě pár hodin tak přerušovaně a neklidně spí nespí, žaludek se mu trochu houpe, ale rozhodně se to neřadí k těm nejhorším kocovinám, co kdy měl+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré