Knihovna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Knihovna

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 říj 2014 18:34

+skoro bez dechu sleduje, jak se propracovává až k jejímu klínu, a když se tam konečně dostane, zavzdychá a poněkud se pohne proti němu, nemůže si pomoct. Cítí narůstající vzrušení v klíně, až už to nevydrží a přitáhne si ho za rameno k sobě nahoru a políbí ho, vášnivě a chtivě a jednou rukou sevře jeho mužství a začne ho laskat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 říj 2014 18:48

+laská ji jazykem a rty a vychutnává si to, obzvlášť je jí reakci, ovšem jakýmukoliv jejímu přání se vůbec nebrání, přitiskne si ji k sobě a polibky jí s touhou oplácí, a že ji chce může sama v dlani cítit. trochu jí přirazí do ruky a zasténá, a už toho začíná mít plnou hlavu, tak se posadí na gauč, chytne ji za boky a přitáhne k sobě, a pak ji na sebe posadí. zvrátí hlavu dozadu a dlouze zasténá, a vychutnává si u toho, jak krásně vidí na ni a na její vzrušení+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 říj 2014 18:53

+sedne si na něj, a trochu se pousměje, protože přesně tohle měla v úmyslu. Chytne se ho za ramena a začne se na něm pomalu nadzvedávat, chvíli ho jenom tak laská na špičce žaludu, až po nějaké době na něj sedne úplně celá. Zasténá a zrychlí tempo. Užívá si to, hledí na něj a sem tam po hoplíbí, vzrušeně a chtivě až sama propadne nádhernýmu a silnýmu orgasmu a přitiskne se k němu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 říj 2014 19:02

+akorát frustrovaně zasténá a trochu pevnějc jí sevře boky, když ho tak trápí, a pak u uteče dlouhej úlevnej vzdech, když je konečně hluboko v ní. na chvilku zavře oči, ale jak vzrušení narůstá, chce se na ni dívat, jak jí to sluší, když je roztoužená, jak se na něm nadzvedává, a trochu jí pomáhá, ale tepo nechává na ní. trvá mu trochu dýl než vyvrcholí, ale je to pořád stejně krásný a silný, zasténá jí do vlasů a pak ji k sobě přitiskne, hladí ji po zádech a vpíjí do sebe její vůni a její zrychlený výdechy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 říj 2014 19:20

+leží u něj, teda spíš na něj, ale nezalehává ho. Vdechuje vlni jeho kůže na krku, sem tam olízne kapičku potu a hladí ho konečky prstl po bocích. Má pocit, že je někde v sedmím nebi, tak zvedne hlavu a usměje se na něj, krásně a zamilovaně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 říj 2014 19:53

+usmívá se jí do vlasů, vtiskne do nich pár polibků a dlouze ji hladí po těle, a je mu tak úplně nádherně, a úplně fuk že by mol někdo přijít. úsměv jí hezky oplatí, vplete jí prsty do vlasů a jemně si jí přitáhne k polibku, aby ten hezkej pocit znásobil, a pak jí ty kadeře prohrábne+ Jak se máš? +zeptá se s tím svým úsměvem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 říj 2014 20:05

+smiva se na něj a hladí ho po ramenou. Polibek mu s láskou oplati a pak se na něj usměje+ Je mi moc krasne. Desme moc. +usměje se na něj+ Jak je tobě? +narivna se shlizi na něj dol a s úsměvem mu prohrabava vlasy a nechá si prameny padat mezi prsty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 říj 2014 22:25

To je dobře. +pousměje se, a pohladí ji po tváři+ Mně je taky krásně. +přikývne, a dívá se na ni tak, že je úplně jasnej+ Tobě se ty moje vlasy nějak líběj. +uculí se trochu, ale přivírá oči a rozhodně se nebrání, protože je to moc příjemný a drží skoro jak kocour+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 říj 2014 22:36

Jo! +zazubi se na něj+ Líbej se mi protože jsou prostě boží. To je jasný. Jako ty. Ty ses takx boží. +usměje se na něj a nechá teda jeho vlasy na pokoji a položí si ruce na jeho ramena+ Já jsem řada že ti je taky krasne. +usmívá se na něj mile+ Necháš mě někdy se oblict? +zkusí to s uculem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 říj 2014 22:54

No tak samozřejmě. +uculí se, a pohodí vlasama+ Ty seš taky boží, takže se k sobě úplně hodíme. +pousměje se+ Oblíct? +koukne na ni trochu nelibě+ No ale to by bylo úplně kontraproduktivní ne? musel bych tě zase hnedka složitě svlíkat. A navíc ti to takhle děsně sluší. +uculí se na ni, jako že to je přece úplně neprůstřelná logika+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré