Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2013 02:48

No to jsem si moh myslet. +zasmeje se+ No tak budem muset mít asi třímetrovou perinu. +zavrti s úsměvem hlavou a pohladi ji po tváři+ Je to strašné moc když to myslíš vážně. Já ti taky děkuju. Za všechno. Protože je to zatraceně krásný. +nakloní se k ni a polibi ji+ Vážně? +zase se mu v ocich objeví ty zlobivý světýlka+ Tak se otoc. +natočí si ji a začne ji pořádně drbat na zádech+ Takhle? +zajímá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2013 03:54

Tak jo, to beru. +přikývne pobaveně+ V noci pod ní budem spát, a přes den ji budu nosit přes ramena místo pláště. A všichni mi budete muset říkat Výsosti. +zazubí se+ A z tak velký peřiny se taky budou dělat boží polštářový pevnosti. +mrkne na něj+ Myslím to vážně. +přikývne a taky ho políbí, hezky pomalu a hluboce, a pak se mu opře čelem o spánek a jen si chviličku vychutnává, jak hezky jí takhle u něj je+ Ty seš taky zatraceně krásnej. +uculí se na něj potom, otočí se k němu zády, a když ji začne drbat, úplně se mu rozteče v rukách a div nevrní+ Umghm... tak nějak. +přikývne blaženě+ To je skoro lepší než sex. +vzdychne slastně+ No tak jo. +otočí se na něj+ Prozradím ti, že tvůj dárek bude mít tři části, ale jenom jednu z nich budeš moct ukázat klukům v hospodě. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2013 13:13

Postavíme si pevnost a Jeefes na nás bude jakože útočit a pořádat nájezdy. Nebo pozveme Wenai a ta si taky postaví pevnost a budem se navzájem dobívat. +zasměje se vesele a objímá ji v náručí+ Jo? +směje se+ Ale jenom skoro! +když začne mluvit o tom dárku, tak hned začne zučivě přemýšlet+ Tři části, aha aha. Jen jednu v hospodě aha aha. +pokyvuje hlavou+ Tak to bude něco nemravnýho, to co nemůžu ukazovat. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2013 14:15

Tak jo, a budem bojovat vodníma pistolema. +zazubí se a přitáhne jim jejich talíře se snídaní, aby to mohli dojíst a zároveň nemusela od něj+ Jenom skoro. +zasměje se taky+ Ale obávám se, že jsi našel klíč k mýmu naprostýmu ovládnutí, protože když mě podrbeš, slíbím ti úplně cokoliv. +zazubí se a dá mu pusu+ Nóó, možná +připustí a uculí se+ Obávám se, že od teďka bude už navždycky nějaká část tvýho dárku nemravná. +mrkne po něm+ Ale nebude to jenom nemravný. +slíbí a sebere mu kus brokolice+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2013 14:25

Tak já si to budu pamatovat, když tě budu chtít přesvědčovat.. +usměje se na ni a dojídí svou slaninu+ Vážně? +oči mu zasvítí+ Tak to mi ale vůbec nevadí, ani kdyby to bylo nemravný celý. +dá jí ještě slaninovou pusu+ Tak co to bude, ta mravná část? +vyzvídá+ A teď nevím, na kterou se t+ěším víc. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2013 15:02

Netahej to ze mě, víš že bych ti to za chvíli řekla. +zavrtí hlavou se smíchem+ Přece nechceš přijít o překvapení, to by ztratilo půlku kouzla. +vezme si od něj plátek slaniny+ Ale myslím, že se ti to bude líbit. Všechny části. +pohladí ho po zádech s úsměvem+ Spíš mi řekni, jestli se budeš ženit v kiltu. +zazubí se na něj+ A jestli chceš předmanželskou smlouvu? +koukne na něj tázavě+ Já mám akorát kupu peněz a pěknej zadek, tak je mi to jedno, ale ty máš panství a titul, a já nevím, co ještě, prostě máš co ochrańovat. Já se neurazím, když ji budeš chtít, fakt mi to nevadí. +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2013 15:21

Tak jo, já se nechám překvapit, slib mi aspoň, že nebudu muset čekat dlouho. +prosebně na ni koukne+ Jasně, že se budu ženit v kiltu. +přikývne s úsměvem+ Jako skotskej lord je to ode mě vyžadovaný. +zamyslí se+ Jestli si předmanželskou smlouvou můžu zajistit tvůj zadek i v případě, že se rozejdeme, tak ji chci, jinak na nějakou smlouvu kašlu. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2013 16:26

No přece dobře víš, kdy máš narozeniny, tak si spočítej, jak dlouho budeš muset čekat. +uculí se+ Ale když mě přesvědčíš, možná budu ochotná ti dát dárky trošku dřív. +zazubí se na něj+ Jo? Tak to se těším ještě víc. +mrkne na něj a dojede svůj talíř+ Obávám se, že takhle to úplně nefunguje. +zasměje se+ Ale jak chceš. +pohladí ho po ruce+ Slibuju, že tě neoberu, a ponechám ti důstojnost i ten rezavej meč. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2013 17:52

No jo, no jo, tak já si počkám. +zašklebí se+ Ale musíš ty dárky pořádně schovat, protože teďka už budu prolízat všechny skříně a kouty a hledat je. +usměje se na ni+ Nefunguje? +protáhne obličej+ Tak to nevím, na co by mi pak byly všechny ty prachy, kdybych neměl kolem žádnej sexy zadek. +pokrčí rameny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2013 18:21

Pff, nejsem žádnej amatér a moc dobře tě znám. Nenajdeš vůbec nic. +zazubí se na něj, a když dojdou Wenai s Lockem, pozdraví je, a jak na ně tak kouká, radši se na nic nevyptává+ Tak já se zas budu chovat slušně. +uculí se na něj a sleze mu z klína na svoji židli, popíjí kafe a kouká, kde by co ještě sezobla+ Kde jsou vůbec dvojčata? To už ji klofli?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré