Pánský pokoj

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pánský pokoj

Příspěvekod Victoria » 14 pro 2012 01:32

No ale když bych sestřelila všechny soupeře, vyhrála bych kontumačně! +směje se s Jess+ No ale to mi neřek! +brání se a zkroušeně sleduje, jak se Jess bezchybně trefí do díry+ To je hrozně složitý. Stačí, že se musím trefit do koule a ta se má trefit do díry, přece nejde trefit se do koule, co se má trefit do koule, co se má trefit do díry. +vypočítává to a tváří se absolutně tragicky+ A cíl hry je dostat do děr všechny koule +hádá+ No jo, je to fakt krize +zazubí se na Byrona, když uslyší Jessinu poznámku o učitelích+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 pro 2012 11:49

Nejsem! +brání se+ Já jsem ji to chtěl naučit postupně, chápeš ne? Nesmím žáka zahltit informacemi. Koukni, jak je teď z toho zmatená. +zazubí se na Viki a šťouchne do Jess a vezme jí zas tágo a taky si šťouchne jednu do díry+ Zkus to znovu. +usměje se na Victorii povzbudivě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica » 14 pro 2012 11:50

Jo. Přesně jak říkáš Viki. +přikývne+ Ale ta černá musí jít až jako poslení. +ukáže na černou a pak se zaksichtí na Byrona+
dejte mi někdo cigááárooo!
Jessica

Příspěvekod Victoria » 14 pro 2012 16:50

Jasný, černá až nakonec . +přikývne, jakože je jí to jasný+ Tak jo +pečlivě to rozměří, přimhouří si oči, zkoumá úhly, pak si jednu kouli vybere a spojí si jí pomyslnou přímkou s tou bílou. Opře si tágo a šťouchne, bílá koule se dokonce trefí do barevný ale pořád jde trochu mimo, tak uvolní úplně lehounký závan magie a jemně jí nasměruje, aby spadla do díry+ Nějak takhle, jo? +zazubí se bezostyšně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 pro 2012 21:00

No super! Vidíš jak ti to jde, učíš se rychle. +pochválí ji s úsměvem+ Když se budeš snažit takhle dál, tak tě vezmu k sobě do týmu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 pro 2012 01:20

+zazubí se a tváří se jako ztělesněná nevinnost+ Ty máš tým jo? To se dělají soutěže v kulečníku? +představuje si týmy nastoupený ve stejnobarevnejch tričkách s nápisama. Připadá si trochu provinile, že fixluje, tak zkusí příští ránu čistě, a i když se netrefí do díry, aspoň nastaví kouli do docela pěknýho úhlu na příští ránu+ Takže zatím vyhrává... Jess +zhodnotí to laickým okem a podá jí tágo+ A co dostane ten, kdo vyhraje? +zajímá se soutěživě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 pro 2012 13:11

No, ještě nemám, ale můžem mít. +pokrčí rameny+ Jasně, že jsou soutěže v kulečníku. +přikývne+ Jako ve všem. Většinou se odehrávaj v klubech. Ale To bysme museli jinam. A hlavně hodně cvičit. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 pro 2012 14:10

+Tak nějak tuší, že na soutěžích by jí fixlování úplně neprošlo+ Tak možná až mi to půjde líp +usměje se a zatímco hrajou oni, upíjí svoji tequilu+ A budeme se jmenovat Lidožraví koblížci. +zazubí se+ Hele básníčku, umíš tohle? +zeptá se, vyloví si tři koule, co už jsou v dírách a strašně soustředěně s nima začne žonglovat, nejdřív dost pomalu a jak postupně získává jistotu, přidává na tempu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jessica » 15 pro 2012 14:26

Lidožravý koblihy? Hej to už jsem někde slyšela. +zasměje se a kouká na Viktorii jak žongluje+ On to neumí. +vezme si tři koule a začne taky+ Ale já jo. Jezdila jsem s cirkusem, asi dva roky. Umíš je měnit? Hop. +v tom žonglování si jednu kouli s ní vymění a pak druhou+
dejte mi někdo cigááárooo!
Jessica

Příspěvekod Victoria » 15 pro 2012 14:56

Lidožraví koblížci jsou ještě dobrý +zazubí se+ Jednou jsem byla na koncerte kapely Sameček od komára, a úplně nejlepší byly Prochcaný knedlíky +zasměje se+ No nekecej, tys jezdila s cirkusem? +vykulí oči+ a umíš provazochodit? +rozsvítí se jí oči+ Ne, neumím je mě-ááá +vyjekne, když si s ní Jess začne měnit koule+ Počkej, já to fakt neumím +kmitá zběsile rukama, smrt ve vočích, ale nakonec to vybalancuje a nic jí nespadne+ Naučili jsme se to doma s bráchou, s vánočníma koulema. +vysvětluje+ Otce to hrozně vytáčelo +zasměje se škodolibě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré