Dobrá, tak začneme odtamtud...je to možnost jako každá jiná. Uvidíme, jak daleko se odtamtud případně dostala.*kývne*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Dobře, takže domluveno. Zítra po setmění se tady sejdeme +přejede pohledem po přítomných+ Pomalu půjdeme, abychom se na ten zítřek připravili +dopije a zvedne se+ A díky všem za pomoc´+usměje se na všechny+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu. (krédo templářského řádu)
(no jak chcete:) mi to je jedno, řeším ted určitý problém s Endorou, tak snad se to vysvětlí... ale to hned tak asi nebude, takže můžeme)
*asi se tedy všichni rozejdou, aby se tady sešli následujícího dne*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
(no já odjíždím zítra ráno na týden na dovolenou a neberu si sebou noťas, chci si užívat jen klid a pohodu. A po dovolené jsem chtěla psát s Remusem aspoň chvíli něco klidnějšího, když bude mít Styx ty narozky. A Vanessa vlastně taky )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu. (krédo templářského řádu)
(no tak to ted asi stopnem, když jedeš vlastně pryč, Styx...a my zatím s Beccy pořešíme katanu:) stejně mě čeká upgrade stránek, takže budu mít práce dost)