Vanessin byt v Paříži

Obydlí Styx a Tonyho

Moderátor: Styx Lupin

Re: Vanessin byt v Paříži

Příspěvekod Vanessa » 21 dub 2016 21:07

Jo, slyšela jsem už o tom... že jsou takhle někdy dvojčata propojená. A Remus to nejspíš cítil vlčím instinktem naší smečky +poznamená, že je to docela možné+ Ano... je to on +sklopí na chvíli hlavu a zarytě se brání výčitkám za to, co kdysi Enzovi provedla+ Dostal se tenkrát z toho, parchant. Je to paradox, že zrovna on mi teď zachránil život +pokrčí rameny, jak se snaží být lhostejná+ Nemyslím, že má v plánu někomu prozradit to naše tajemství. Kdyby chtěl, už by to dávno udělal... je to už skoro dva roky.
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 22 dub 2016 20:27

To si děláš srandu! +vyděsí se+ Ten asasín je velice nebezpečný! Nevěř mu, Vanesso! Jak můžeš vědět, že to doteď nikomu neřekl? Co když je to jenom léčka? Co když řád o tvé zradě už dávno ví a jenom čeká na vhodnou příležitost? Možná i proto tě Enzo zachránil +probírá hrůzné scénáře+ Mám o tebe hrozný strach, sestřičko +přisedne si k ní blíž a obejme ji kolem ramen+ Nikdy jsem to neměla dovolit, abys takhle riskovala +vyčítá si to hořce+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 24 dub 2016 14:38

+poslouchá ji a očividně čím dál víc bledne+ To není pravda +brání se... nebo jeho?+ Enzo by nemohl... zdálo se mi, že... tam v té džungli byl... +její zdůvodňování ale čím dál víc postrádá jistotu, poněvadž sestřiny argumenty zní dost logicky+ To přece nemůže být pravda +vzlykne, když si uvědomí tu nabízející se pravdu a skryje tvář do dlaní+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 24 dub 2016 19:43

Promiň, Vanesso... nechtěla jsem tě vystrašit +pohladí ji po rameni, když ji to tak sebere+ Dostaneš se z toho... všechno bude v pořádku, neboj +hladí ji konejšivě+ Vymyslíme spolu něco. Můžeme předstírat tvoji smrt, aby ti ten asasín dal pokoj. Anebo naplánujeme nějakou lest a zabijeme ho. Mrtvý už nikomu nic neprozradí +utěšuje ji+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 01 kvě 2016 09:55

+pomalu k ní zvedne hlavu, jak Styx nabízí různé varianty, jak se s Enzem vypořádat+ Zabít ho... +chvíli na ni hledí strnule a z emocí, míhajících se v jejích očích není zpočátku úplně jasné, jestli to odsouhlasila, anebo se toho vyděsila+ To bude asi trochu problém +promluví nakonec přiškrceným hlasem a konečně sklopí oči do klína+ Miluji ho... +řekne potichu, spíš se jí jenom rty němě zformují do těchto dvou hrůzných slov+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 01 kvě 2016 19:38

Co...-že? +zeptá se, protože si je jistá, že se nějak blbě přeslechla+ Ty ho... +nedokáže to slovo ani vyslovit, tak nepravděpodobné se jí to jeví. Zvedne jí hlavu za bradu, musí jí vidět do tváře. A když se jí podívá do zarudlých očí, uvidí v nich tu šokující pravdu+ Promerlina! +zakryje si šokovaně ústa dlaní+ Říkala jsi, jak ho nenávidíš. Je to přece náš úhlavní nepřítel! Ne. Ne. To nemůže být pravda +vrtí nevěřícně hlavou, jak tomu odmítá uvěřit+ A co Tony? +zeptá se poněkud hloupě, jako by zrovna na tomhle teď záleželo+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 02 kvě 2016 20:43

+kouká na tu přehlídku snad všech možných emocí ve Styxině tváři a cítí se hrozně+ Jo... nenáviděla jsem ho... chtěla jsem ho zabít. Jenže v té džungli... nevím, jak se to stalo... zamilovala jsem se do něho +svěsí bezradně ramena+ Moc dobře vím, co je zač... ale nemůžu s tím nic dělat +pověsí se jí kolem krku a vypláče se jí na rameni+ A jestli je to pravda, co si o něm myslíš, vlastnoručně ho zabiju... přísahám +slibuje mezi vzlyky+ Tony asi něco tuší, viděl nás spolu...
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 05 kvě 2016 21:32

+poslouchá tu její zpověď a tváří se čím dál zamračeněji+ Tak to se nám holka zlatá pěkně zkomplikovalo +mračí se ustaraně+ Nevyčítám ti to... láska si bohužel nevybírá... ale zamilovat se do asasína, a navíc do Enza, je to nejhorší, co jsi mohla udělat +pak koukne na ni trochu vyděšeně+ On to doufám neví!
+obejme ji a konejšivě jí hladí po zádech+ Co s tím budeš dělat? +povzdechne si, jak si dělá o ni starosti+ Stačí říct a postarám se o něj. Je pro tebe příliš nebezpečný. Ale musím vědět, že to skutečně taky chceš +a pak si jen pomyslí, že chudák Tony... další Clermontka mu dala kopačky... ještě že nemají třetí sestru+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 06 kvě 2016 21:25

Ne, neví... nejsem tak hloupá, abych to zrovna jemu přiznala +zavrtí hlavou+ Co můžu dělat... musím se s tím nějak vyrovnat. Nejde přece o život. Nebo jo? +pořád si to nechce připustit, že by na ni Enzo udělal takový podraz, láska je holt slepá+ Ne, Styx... díky, že mi nabízíš pomoc, ale... +odtáhne se od ní a pohlédne jí do očí+ ...pokud má Enzo zemřít, tak mojí rukou. Ale nejdřív musím zjistit, jestli si tu smrt skutečně zaslouží +nedokáže skrýt zbožné přání, aby se to jejich podezření nezakládalo na pravdě+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 07 kvě 2016 00:13

Vyrovnáš se s tím, neboj. Máš mně... a Remuse... podpoříme tě +pohladí ji po vlasech+ To brzy zjistíme +jestli jde o život+ Tak dobře, je to na tobě. Ale buď hodně opatrná. Jestli je to všechno pravda, Enzo by se mohl pokusit zabít tě, když by pojal podezření +vidí na ní, jak se zoufale brání té myšlence, že by její kolega byl schopen zrady a je jí ji hrozně líto+ Vanesso... kdyby jsi zjistila, že je to pravda... +stiskne jí ruce+ ...buď silná. City musí jít stranou. Jinak nepřežiješ.
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Eagle Rock