Vanessin byt v Paříži

Obydlí Styx a Tonyho

Moderátor: Styx Lupin

Re: Vanessin byt v Paříži

Příspěvekod Vanessa » 25 zář 2015 22:22

Na pohlaví až tak nezáleží, hlavně ať ti to všechno dobře dopadne +popřeje jí upřímně+ Fajn, tak až se vrátím, tak se někdy u tebe zastavím zkolaudovat ti ten nový byt +mrkne na ni vesele+ Jo Brazilce... snědí nejsou můj typ +kroutí hlavou se smíchem+ Fakt jsi tam ještě nebyla? No tak to uděláme u ségry přepadovku! +dopije svůj čaj a odnese nádobí+ Sušenky jsou dobrý nápad, Styx je na sladké +nandá jich hromadu do krabice pro Styx i pro Viki+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 26 zář 2015 12:53

jo, já to vidím stejně. +usměje se+ určitě se stav, napíšu ti adresu, stačí zazvonit. +mrkne na ni, najde v kabelce kus papíru a napíše jí ulici a číslo+ je to hnedka naproti parku, takovej bílej dům. +uculí se, a nechá jí ta papír někde na stole+ a jakej je tvůj typ? +směje se taky, a posbírá si zatím věci a kabát+ nebyla, jen na Orlíku a u Remuse. +zavrtí hlavou+ Budeš mě muset přemístit. +uculí se, vezme jednu krabici, a druhou rukou se jí chytí za předloktí+ doufám že jim zrovna nevlítneme do nějaký vášnivý chvilky. +zahihňá se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 26 zář 2015 18:45

Díky +schová si její adresu+ Neříkala jsem ti to už? +culí se+ Líbí se mi severské typy. Světlé vlasy, modré oči +asi pořád nemůže dostat z hlavy Jacoba:)+ Vydrž, hodím něco na sebe +jde se rychle převléknout+ No to je docela možné, tak brzy po svatbě asi teď nedělají nic jiného +zahihňá se taky a pak ji chytne za ruku a přemístí se s ní do Résidence+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 25 lis 2015 12:25

+když najde dárky k narozeninám, děsně ji to potěší, a pošle zpátky sovu se vzkazem+

Děkuju moc za přání a dárky, udělaly mi velkou radost!
Opatruj se,
V.:)
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2016 22:46

+jednou za uherskej rok se dostane do paříže, tak se zastaví u vanessy, protože už by měla být doma, a když se nedozvoní, nechá jí zprávu v hlasové schránce ať se někdy ozve. a umíní si, že až se někdy uvidí se styx, musí se jí na Vanessu zeptat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 04 dub 2016 22:07

+když se po amazonském dobrodružství konečně po dlouhé době dostane domů, najde tady několik vzkazů od přátel. Mobil ztratila v džungli, takže známým ani nemůže poslat smsky, protože jejich čísla nezná zpaměti. Jen co se vysprchuje a dá trochu do pořádku, pustí si laptop, vyřídí nahromaděnou poštu a Viki napíše aspoň mail, že je v pořádku a že se za ní brzy staví. Za Styx se chce osobně rozjet hned, jak se trochu prospí+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Vanessa » 16 dub 2016 20:31

+nakonec ani nikam nemusí, protože ji vzbudí zvonek u dveří a když rozespale doťape ke dveřím a otevře je, za dveřmi stojí její sestra+ Ahoj, Styx +usměje se na ni šťastná, že ji po tak dlouhé době vidí a obejmou se láskyplně+ Zrovna jsem se za tebou chystala... pojď dál +pozve ji+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 17 dub 2016 09:41

Ahoj, Vanesso +obejme ji radostně a je skutečně ráda, že je v pořádku, i když...+ Dost jsem se o tebe bála... nedala jsi o sobě docela dlouho vědět... a nemohla jsem se ti vůbec dovolat +jo, trochu jí to vyčte+ Jsi v pořádku? Vypadáš dost přepadle +kouká na ni trochu ustaraně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 17 dub 2016 22:02

Měla jsem nějaké problémy. Ztratila jsem mobil a neměla jsem možnost se ti ozvat. Promiň mi to, Styx +omluví se jí+ Dáš si čaj? Nic jiného tady nemám, teprve včera jsem se vrátila ze Sýrie +na chvíli odběhne a udělá jim šálek čaje+ Jsem v pořádku. Teď už jo +ujistí ji, přesto není úplně ve své kůži, čehož si Styx okamžitě všimne a uhodí na ni+ Nechtěla jsem ti přidělávat starosti, ale... +krátce zaváhá, ale nakonec se rozhodne jí o svém dobrodružství říct+ Potkala mě nehoda... spadli jsme s letadlem nad amazonskou džunglí... +a povypráví jí podrobně celý příběh+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 19 dub 2016 20:08

+mlčky poslouchá, co se jí stalo, nepřerušuje ji a je čím dál vyděšenější+ V jednu chvíli jsem cítila, že se děje něco divného. A Remus to cítil taky... jako bychom byli s tebou propojeni +chvíli kroutí hlavou, jak tomu nemůže uvěřit+ Jsem hrozně ráda, že jsi to přežila, sestřičko +chytne ji za ruce a pevně jí je stiskne+ Nechci ani pomyslet, jak by to dopadlo, kdyby se ten tvůj kolega pro tebe tak neobětoval. Enzo... +v hlavě jí to začne šrotit+ Počkej... není to náhodou ten asasín, kterého jsi tenkrát v té bitvě asasínů a templářů podřízla? +úplně zbledne+ Ten, který zná to naše tajemství?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Eagle Rock