já myslím, že těm kupovaným jsou rozhodně blízko. +uculí se a ještě si vezme - teda jako že se jí povedly tak pěkný, ne jako že ji obviňuje, že je koupila
+ Aha, tak to je škoda, ale jestli se ti tam bude líbit, tak aspoň budeš vědět kam příště na dovolenou. +usměje se+ právě že nebyla, tak pak musíš povyprávět, jak se ti tam líbilo, aspoň z toho mála co zahlídneš. +zazubí se+ Byla jsem akorát v Mexiku, a jednou v Kolumbii, ale to bylo v noci, a asi tak na dvě hodiny. +mávne rukou+ takže to tam znám jen z telenovel. +směje se (aha, já myslela, že jak to bylo v novinách, tak to jakože všichni už vědí
)+ Tak v tom případě je asi nejvíc novýho to, že jsem zbouchnutá. +zazubí se+ ale ještě to ani není moc vidět. +usměje se na ni+ jasně, klidně přijď, rádi tě uvidíme. zase bude startovat podzimní nabídka. +přikyvuje s úsměvem a hřeje si prsty o hrnek s čajem+ no já naštěstí neřídím, ale naučit se rozhlížet správně na přechodu mi dost trvalo. +zasměje se+ to jo, úplně pohádkový. +souhlasí s úsměvem+ já tě chápu, taky bych byla mezi tolika lidma nesvá. ale od toho ty svatby jsou, aby si ji každý udělal na míru tak, aby to pro něj byl nejhezčí den. +uculí se vesele a dolije si čaj+ to já vím, že nejsi, myslela jsem s ohledem na víru a tak, já vlastně ani žádný islámský tradice neznám. +zazubí se+ a nikdy neříkej nikdy, já jsem si taky neuměla sama sebe představit v bílým, no a pak prásk ho. +culí se na ni potutelně+ jé, tak to je pěkný. +usměje se+ já akorát vím, že si staví ten dům v austrálii. +svraští čelo, jak přemýšlí+ někdy se u ní taky chci zastavit, ale chtěla jsem ještě počkat, je mi jasný, že toho teď má spoustu ohledně výměny dokladů a všech těch úředních papírování, a taky určitě chce trávit většinu času s manželem. +culí se, že je jí to jasný+