Vanessin byt v Paříži

Obydlí Styx a Tonyho

Moderátor: Styx Lupin

Re: Vanessin byt v Paříži

Příspěvekod Vanessa » 17 zář 2015 11:38

No stěhuju... jak se to vezme +odsune tašky trochu stranou a na tu se zbraněmi přehodí bundu+ Zítra jedu na služebku, tak si připravuji pár drobností +uculí se a zavede ji do obýváku+ Posaď se. Co si dáš?
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 19 zář 2015 16:36

+jé to nemusí, ona by to stejně nekomentovala :D+ jo pár drobností. +směje se a kouká na to množství krabic+ tak to jsem ráda, že jsem tě stihla včas. +usměje se+ kam míříš? jestli to není top secret. +uculí se, a posadí se na gauč+ čaj, jestli máš, prosím tě. +objedná si+ tak jak se ti líbila svatba po evropsku? +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 19 zář 2015 20:38

To víš, jenom kabát zabere jednu celou tašku +uculí se a přinese jí horký čaj a tácek sablés+ Trochu jsem se pokoušela o pečení, ochutnej +nabídne jí+ No, až kamsi do Jižní Ameriky. Mají si mě vyzvednout, takže ani sama ještě přesně nevím, kam. A jak se máš, co je u tebe nového, co jsme se neviděly? +zajímá se zvědavě+ No, bylo to úžasné! Byla jsem poprvé na evropské svatbě. Vlastně poprvé na jakékoliv svatbě +zasměje se+ Ale moc se mi to líbilo, připadala jsem si jako v nějaké pohádce. A ségře to moc slušelo... oběma +usměje se a zobne si sušenku+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 19 zář 2015 23:31

no to já znám, balení je pro mě vždycky noční můra. +směje se+ a stejně vždycky něco zapomenu. +protočí vesele oči+ jé, ty vypadají krásně. +usměje se, a nabídne si+ páni, tak to doufám, že budeš mít čas kromě práce se i kouknout po okolí, prý je to tam moc krásný. +uculí se a osladí si čaj+ už jsi tam někdy byla? +zajímá se+ od svatby? +zamyslí se+ tyjo, víš že asi ani nic nového? +poškrábe se ve vlasech, jak přemejšlí+ v čajovně zase začne sezóna, jak se ochlazuje, takže musím být dost tam, a jinak doděláváme poslední vybalování krabic v bytě, už jsme úplně přestěhovaní. +zazubí se spokojeně+ co u tebe, kromě práce? +usměje se tázavě+ páni, ty se ti fakt povedly. +zamlaská s plnou pusou+ tak to jsem ráda. +uculí se, že se jí líbilo+ jo, ty šaty byly fakt parádní. +přikyvuje souhlasně+ vůbec se to moc povedlo, všechno moc hezky klaplo. +usmívá se+ viděla jsi ségru od svatby? jak se jim vůbec vede? +zajímá se+ a vlastně, ty kdyby ses vdávala, bylo by to po evropsku nebo po arabsku? +zahýbe obočím se smíchem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 20 zář 2015 21:20

Nejsou jako od cukráře, ale jíst se dají +potěší ji, že jí to Viki pochválila+ Obávám se, že moc času na výlety mít nebudu. Prohlédnu si to leda tak z letadla +uculí se+ Ne, tam jsem ještě nikdy nebyla. Ty jo? +napije se čaje+ No, na svatbě jsme vlastně ani neměly moc příležitost popovídat si někde soukromě, takže co je nového od posledně, co jsi mě navštívila +upřesní to - ona ještě neví, že je Viki těhotná;)+ No jo, čajovna, taky si tam budu muset zase někdy dojít posedět. Bylo to tam hrozně fajn +usměje se, jak tam tenkrát zkejsla pěkně dlouho+ Super, takže už je z tebe definitivně Londýňanka! Už sis zvykla na tu jejich příšernou jízdu vlevo? +zasměje se+ U mně je pořád všechno po starém, nic co by stálo za řeč +mávne rukou+ Jo, měla to úžasně krásné. Myslím, že to byl přesně její styl. Já osobně bych ale takhle okázalou svatbu nechtěla. Až bych se někdy vdávala já, což nejspíš asi nikdy nebude +ušklíbne se vesele+ měla bych jen malinkatou svatbu. Nejbližší rodinu, což je vlastně jenom Styx s Remusem, a nejbližší kamarády. A určitě evropskou. Nejsem Arabka +zavrtí se smíchem hlavou+ Jo, viděly jsme se nedávno. Přijela, abychom společně oslavily narozky. Bylo to od ní milé +usměje se+ Mají se dobře, začínají si dělat nějaké velké plány do budoucna. Ale zatím mi neprozradila, co to bude, prý aby to nezakřikla +zakření se+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 zář 2015 21:59

já myslím, že těm kupovaným jsou rozhodně blízko. +uculí se a ještě si vezme - teda jako že se jí povedly tak pěkný, ne jako že ji obviňuje, že je koupila :D+ Aha, tak to je škoda, ale jestli se ti tam bude líbit, tak aspoň budeš vědět kam příště na dovolenou. +usměje se+ právě že nebyla, tak pak musíš povyprávět, jak se ti tam líbilo, aspoň z toho mála co zahlídneš. +zazubí se+ Byla jsem akorát v Mexiku, a jednou v Kolumbii, ale to bylo v noci, a asi tak na dvě hodiny. +mávne rukou+ takže to tam znám jen z telenovel. +směje se (aha, já myslela, že jak to bylo v novinách, tak to jakože všichni už vědí :D)+ Tak v tom případě je asi nejvíc novýho to, že jsem zbouchnutá. +zazubí se+ ale ještě to ani není moc vidět. +usměje se na ni+ jasně, klidně přijď, rádi tě uvidíme. zase bude startovat podzimní nabídka. +přikyvuje s úsměvem a hřeje si prsty o hrnek s čajem+ no já naštěstí neřídím, ale naučit se rozhlížet správně na přechodu mi dost trvalo. +zasměje se+ to jo, úplně pohádkový. +souhlasí s úsměvem+ já tě chápu, taky bych byla mezi tolika lidma nesvá. ale od toho ty svatby jsou, aby si ji každý udělal na míru tak, aby to pro něj byl nejhezčí den. +uculí se vesele a dolije si čaj+ to já vím, že nejsi, myslela jsem s ohledem na víru a tak, já vlastně ani žádný islámský tradice neznám. +zazubí se+ a nikdy neříkej nikdy, já jsem si taky neuměla sama sebe představit v bílým, no a pak prásk ho. +culí se na ni potutelně+ jé, tak to je pěkný. +usměje se+ já akorát vím, že si staví ten dům v austrálii. +svraští čelo, jak přemýšlí+ někdy se u ní taky chci zastavit, ale chtěla jsem ještě počkat, je mi jasný, že toho teď má spoustu ohledně výměny dokladů a všech těch úředních papírování, a taky určitě chce trávit většinu času s manželem. +culí se, že je jí to jasný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 23 zář 2015 22:03

Tak když to říkáš +uculí se na ni+ Mám jich plnou krabici, tak ti pak sebou pár zabalím +vnutí se:)+
Pošlu ti aspoň pohled +slíbí jí a pak si upije čaje a málem se jím zakucká+ Co... zbouchnutá? Jako... to? +vyvalí překvapeně oči, myslím, že Vanessa DV moc nečte:)+ No páni... tak to ti gratuluji! A kdy to čekáš? A jak se cítíš? +vyslýchá ji zvědavě+
A už máš v Londýně i nějaká svá oblíbená místa, kam ráda chodíš? Jako v Paříži?
No právě, bylo tam hrozně moc lidí a já nejsem moc společenský typ. Ale naštěstí se ke mně všichni chovali hezky +usměje se+ S tou vírou je to u mne taky trochu pofidérní. To, že jsem vyrůstala v muslimské zemi neznamená, že budu vyznávat tu jejich víru a tradice +protočí se smíchem oči+ No to bych nejdřív musela sehnat nějakého chlapa, který by si mě vzal +chechtá se+
Jo, staví si společné hnízdečko na jednom nádherném místě, ségra mi ukazovala fotky. Moc jim to přeji +usměje se tak nějak rozněžněle+ Klidně se u ní zastav, bude určitě moc ráda. To víš, teď si ještě užívají novomanželské radovánky, ale Styx říkala, že Remus je hodně zaneprázdněný prací a ona bývá dost často sama doma a nudí se, tak ji určitě potěší, když ji navštívíš.
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2015 11:28

No jasně, zabal, já si je dám k posteli, abych nemusela v noci vstávat a jít do špajzu. +zazubí se+ jé, tak to budu ráda, já si pohledy schovávám a magnetuju na lednici. +usměje se vesele+ tam je vlastně teď zima, ne? jakože roční období. +zamyslí se+ No jo. +uculí se a přikývne+ vychází to nějak na konec března, tak uvidíme, jak se koťátku bude chtít do světa. +pousměje se+ docela dobře, teda teďka už líp, už mi skoro nebývá špatně. občas na to i zapomenu. +směje se+ ale jo, Byron tam spoustu let bydlel, takže má Londýn zmáknutej a všechno mi ukázal. +zazubí se na ni a napije se čaje+ našla jsem jednu fakt roztomilou kavárnu, kde dělají croissanty skoro jako v Latinský čtvrti, a moc ráda chodím do Greenwiche, sednout si do parku a koukat na město. +usměje se+ a co ty, už sis osahala Paříž? +uculí se na ni spiklenecky+ no, to tak je, když máš hodně přátel. +zasměje se+ a taky, vdáváš se většinou jednou za život, tak to musí být pořádnej mejdan. ale pak jsem dva dny spala. +směje se vesele+
Tak to jo, já jsem se tě na to nechtěla ptát, abych tě nějak neuvedla do rozpaků nebo něco. +uculí se na tu víru+ No a... +koukne na ni zvědavě+ jak to je s tebou a Tonym? jestli to není moc osobní? +zahýbe obočím a trochu se culí+ Jé, no tak to jsou krásný starosti, budování domova. +usměje se+ Jo? no... a ty máš čas? +koukne na hodinky+ že bysme se za ní spolu stavily, ještě není pozdě na návštěvu. +uculí se+ kdy ti jede letadlo?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 24 zář 2015 22:01

Já mířím do tropické oblasti, takže tam bude pěkné vedro +zašklebí se znechuceně+ Ale budu tam jen dva tři dny, tak se to dá vydržet +dolije jim čaj+ Konec března? Tak to je úplně ideální. Bude jaro a začne teplo... to sis moc hezky naplánovala. Už víš, co to bude, nebo se radši necháš překvapit? No super, to nejhorší už máš za sebou +že jí už nebývá zle+ Londýn sice moc neznám, ale všude tam, kde jsem se byla podívat, se mi moc líbilo. No a Paříž už mám zmáknutou, bych ti mohla dělat průvodkyni! +směje se+ Tony je fajn +usměje se děsně potutelně+ Rozumíme si a tak, ale ani jeden se nechceme vázat. A umíš si představit Tonyho, že by se někdy oženil? +rozesměje se, jak je to absurdní+ No to máš pravdu, takové starosti, jako mají oni, bych chtěla mít! +hihňá se+ Teď tam začíná jaro, tak jim ta stavba půjde hezky od ruky. No já mám teď času dost. Letím až zítra ráno. Tak se můžeme za ní stavit a překvapit ji. Nebo jí mám zavolat, ať sem přijde a vyrazíme společně na nákupy?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2015 23:32

já mám taky radši zimu, soucítím s tebou. +souhlasí s ní úplně+ letos jsem to nesla nějak obzvlášť těžce. už se těším na podzim a dýňový koláče a teplý svetry. +usměje se vesele+ no já jsem to tak úplně neplánovala. +zasměje se+ teda, snažili jsme se schválně, ale nijak extra jsme neplánovali. Jen to tak pěkně vyšlo. +uculí se+ Nee, ještě je moc brzo, nedá se to určit. Ale asi se necháme překvapit, uvidím. +usměje se a dopije čaj+ tak se někdy zastav, máme dost pokojů pro hosty a já tě vezmu aspoň k bigbenu. +zazubí se na ni+ tak hlavně že to máte oba stejně, to je nejdůležitější. +usměje se+ a co ty víš, třeba se to někdy zlomí. +zasměje se s ní+ a nebo tam potkáš šarmantního brazilce. +zahýbe vesele obočím+ tak se tam zastavíme? já jsem asi tam u vás v Provence ještě nikdy nebyla. +usměje se, a vrátí jí prázdný hrnek+ a můžeme vzít nějaký ty tvé sušenky, ať nepřijdeme s prázdnou. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Eagle Rock