Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Kuchyň

Příspěvekod yohannka » 21 zář 2014 11:01

tak jako moment... +chvilku pobíhá kolem ale pak se vrátí s plechovkou natěračské barvy.. fialové+ základ by byl.. teď ještěěěě +donese pár flašek rumu+ ještě něco se tam dává?
pivo obráceně +chichotá se+ no jednodušeee jak budeš hlavou dole, tak už piješ obráceně, to musíš zkusit! +přikyvuje že jinak to nepude+ jenom musíš dávat bacha aby se ti to nedostalo do nosa...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 zář 2014 11:46

Tak já mám pouze geniální nápady. +zazubí se+ I když mě teda překvapuje, že ještě nějakej rum zbyl, po tom včerejšku. +kouká, když to yohannka donese+ a to budeš nanášet tou malířskou štětkou? to budem fialový celý, co? +uculí se+ No, to je jako tak, že normálně piješ z půlitru z toho místa, který máš hned u sebe. jako na šesti hodinách. ale teďka máš dát pusu až jako na druhou stranu toho kruhu, jako na dvanáct hodin. +vypráví a rozkládá u toho rukama+ a pak se strašně poleješ a škytavka zmizí. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 zář 2014 21:45

+jenom kouká jak to tam yohannka nosí a ozuzlava prázdnou lžičku a klepe si s ní na zuby+ Ale je vám jasný že když si tohle napatlame na hlavu tak si ji buxem muset oholit? +koukne na ne jestli to jako ví a pak si nabere ještě trochu zmrzliny+ Mno... Vici musím uznat že ty máš fakt geniální nápady. +zasmeje se vesele a cvokle+ Až se občas divím že jsi ještě neskončila v nemocnici. Nebo už jo? +zazubi se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 22 zář 2014 09:30

dohola? jako.. že rum tomu nepomůže? +zamyslí se+ no dohola nechcu. nebo to prvně vyzkoušíme na Vici a pak uvidíme +uculuje se a jak poslouchá Vicinu přednášku o tom pití a hodinách tak se úplně ztratí+ šest.. dvanáct? co? kde? +začne se zmateně rozhlížet po hodinách+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 zář 2014 22:34

já myslím, že rum určitě vyživuje, nebo tak něco. +přikyvuje+ já mám náhodou krásnou lebku, a mohla bych nosit kupu paruk. třeba blond. +zazubí se+ no jako na tom kroužku. +kreslí prstem kolečko, ale moc jí to nejde a trochu to motá+ Noo, nebudu tvrdit že nedostala. +uculí se+ Ale jenom málo, protože většinou nechám moje geniální nápady otestovat někým odvážnějším, že jo. +kouká, jak to tam yohannka míchá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 zář 2014 21:49

Ano, ano, já zcela souhlasím. +přikyvuje vehemenně+ Vyzkoušíme to prvně na Vici a pak se uvidí. +zazubí se na Vici a už se chápe štětky+ Já to teda taky nechápu. +zavrtí nakonec hlavou, potom, co ji nějakou chvíli sleduje a pokouší si to představit+ Musíš nám to předvíst, Vici. +přišoupne k ní nějakou sklinku s alkoholem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 24 zář 2014 10:14

prvně jí nabarvíme vlasy.. pak předvede to pití naruby nebo jak +nalije do plechovky s barvkou celou flašku rumu a promíchá+ smrdí to... +začuchá a nakrčí nos+ něco tam ještě.. na vůni.. mmm jo +vytáhne vanilkovej cukr a nasype ho tam+ lepší. Budeš natírat? +zazubí se na wenai+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2014 19:34

Hele a proč jako na mně? +vykulí oči, a trochu před tou štětkou couvá+ Ale já se děsně polejuuu... +uculí se, vezme si tu skleničku a napije se z toho vzdálenýho okraje a pokecá si triko+ Ale teďka je to takový hrudkatý. +kouká na ten cukr, a rumovou vůni+ noo, možná bysme měly sehnat opravdickou barvu+uculuje se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 20:04

No přece proto že jsi to chtěla desme vyzkoušet. +zubi se na ní a mává před ní tou štětkou na barvu. Naštěstí ještě suchou jinak by to bylo vsude+ Hele. +vykuli na yohannku oči+ Ono to fakt jde se napít z druhyho okraje. +koukne do barvy+ To nevadí to na těch vlayech vidět nebude. +zhodnoti to+ No obchody u.ž maj zavřeny že jo. +pokrčil rameny a radši se napije protože ji to mávání štětkou poněkud vycerpalo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 27 zář 2014 12:43

hustýý vona pije naruby.. teda naopak +kouká+ jooo Vici, ty ses nabízela a říkala že ti to neva, tak žádný couvání +zavrtí hlavou+ nejseš přece žádný béčko žejo! Tak co dem na to? chceš si na to sednout třeba? +uculí se+ nebo víc rumu do barvy, co? nebooo prvně rumovej základ na vlasy? to by bylo asi nejlepší... chápeš, ať to nedáváme na suchý vlasy.
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince