Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Postrach » 05 úno 2015 17:37

Jen se neboj, už mi bylo dost věcí,...*mávne rukou, aby to zlehčil*No to jsem rád, že dobrovolně a ráda...sen každého chlapa...*zacuká to s ním smíchem* Vidíš, nakonec z tebe bude i zahradnice, co všechno se u nás nenaučíš...jen doufám, že na kytkách pak netrénuješ i box...i když, to bys pak mohla rovnou dělat salát...*zamyslí se vážně* to musí mít Remus radost, býlí až pod nos...*představuje si tu sehranou práci na zahradě* to bys pomalu mohla a když jsou vítané...*kývne, že to tedy bude dál pokračovat* skleničky jsou třeba vždycky. A propos, zaslechl jsem, že opět pořádáš ples, že?
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 05 úno 2015 20:01

To ne, zahradničení je u nás Remusovou doménou. Já mu jenom tahám tu vodu, v rámci domácího tréninku +zasměje se+ On by mě k tomu ani nepustil, abych mu náhodou nepošlapala nějakou bylinku. Já totiž rozeznám rajčata od plevele, až když začnou plodit. Ale zahradník je opravdu dobrý. Máme denně vlastní čerstvou zeleninu. Tedy ne že by ji k jídlu obzvlášť miloval, ale rád ji pěstuje. Škoda, že vy máte trochu jiný jídelníček, jinak by vás určitě pravidelně zásoboval +mrkne na něj vesele+ Box? Ten trénuji na Remusovi +poznamená s vážnou tváří, jako by to byla skutečně pravda, ale koutky jí cukají+ Jo, letos už asi naposledy. Přijde mi, že zájem plesat už jaksi opadl +pokrčí rameny+ Přijdete s Manori? +zeptá se zvědavě a dopije další sklenku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 08 úno 2015 10:25

*představí si, jak Styx vypleje rajčata a nechá plevel a jak na to Remus přijde a má co dělat, aby zachoval vážnou tvář* No jo...chřoupat jen zeleninku, to by se nelíbilo ani mě...*zavzpomíná* i když taková nakládaná okurka...*povzdechne si* O zásobách se moc nezmiňuj, pořád máme kolem sebe na Nocturně posádku, kuchař by pro domácí zeleninu i zabíjel...a nožů má vskutku velkolepou sbírku.*dodá s tónem, že to ani jinak nejde, aby zaměstnávali někoho, kdo je na nože levej* Tak to jsem čím dal zvědavější, až dorazíte oba do doja. *přisadí si* Spíš jsou asi všichni tak nějak...rozlezlí za svými záležitostmi. Potkat někoho známého je kumšt. Popravdě...netuším. *přizná* Manori má beztak hromadu šatů ve skříni připravenou na výběr, jak ji znám, ale nevím, jestli je to úplně nejlepší nápad. Máme ještě hodně nedořešeného a nechci někoho ohrozit. Takže nic nemůžu slíbit.
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » 08 úno 2015 10:27

*Když se dodrbe se zvířatama přemístí se před Mýtinku a...zapadne do závěje* Himlhergotmerlin! *hrabe se ze sněhu na cestu, kde s oklepává jako..vlk. Raději šlape k hospodě, než z něj bude sněhulák*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 08 úno 2015 13:31

+Remusek je tak hodný, že by jí to odpustil :Love + Naprosto chápu... no však uvidíte, jestli vám to vyjde. Byla bych moc ráda, mám pro vás připravený zajímavý program +uculí se, hrozně ráda by chtěla vidět Postracha, tančícího kazačok :lol: + To víš, kdyby tak na zahrádce rostla pečená kuřata, to bych ho odtamtud už vůbec nedostala domů +zasměje se, ale tak mile, jak se mluví o jejím miláčkovi+ Vážně? Tak já se zeptám Remuse, jestli by nechtěl dodávat svoji zeleninu do Nautila. Pro něj je to příjemný relax po té náročné práci s různými bestiemi... přiznávám, že se mnou se taky nenudí, ehm... takže bude určitě rád, když se bude moct zašít k záhonkům. Myslím, že i Bei občas něco dodává. Asi do kuchyně na Mýtinku + :pii + Néé, Remus je velice mírumilovný člověk. On se nepere. Když nemusí +cuknou jí koutky+ A hele, my o vlku... +nahlédne zvědavě z okna, když zvenku uslyší důvěrně známý hlas tak roztomile nadávat+ Nebo spíš o sněhuláku? +sleduje s pobaveným úsměvem přes okno, jak se Remus drápe ze závěje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 08 úno 2015 18:57

(vrcholně nenápadně se tam vplíží s kšiltovkou až do očí a falešným nosem, postaví se za bar a dělá, že ta patří :D )
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 09 úno 2015 16:21

(lach, no co s tebou!)
+akorát je tam dost frmol, yohannka tam není, ale pobíhá tam bärbel, která neví kam dřív skočit, takže si nově příchozího nosatýho ani moc nevšímá+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 10 úno 2015 00:34

Victoria píše:(vrcholně nenápadně se tam vplíží s kšiltovkou až do očí a falešným nosem, postaví se za bar a dělá, že ta patří :D )

+Prvně s/zdupe po schodech dolů, s někým telefonuje a letí do sklepa, takže si nikoho vůbec nevšímá a pak zase vydupe nahoru a u baru lehce bouchne do pultu, aby si jí obsluha všimla+ Kafe! Mit! Hned! +štěkne...ehm..rozkáže..., zatímco ťuká číslo na telefonu a nevěnuje ani pozornost tomu, kdo tam stojí+ A cukr a mlíko! +houkne přes rameno, ale to už k ní přijde Jerry, se kterým začne něco řešit a jen natáhne ruku dozadu nad pult v očekávání kafete+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2015 15:49

Beatrix píše:+Prvně s/zdupe po schodech dolů, s někým telefonuje a letí do sklepa, takže si nikoho vůbec nevšímá a pak zase vydupe nahoru a u baru lehce bouchne do pultu, aby si jí obsluha všimla+ Kafe! Mit! Hned! +štěkne...ehm..rozkáže..., zatímco ťuká číslo na telefonu a nevěnuje ani pozornost tomu, kdo tam stojí+ A cukr a mlíko! +houkne přes rameno, ale to už k ní přijde Jerry, se kterým začne něco řešit a jen natáhne ruku dozadu nad pult v očekávání kafete+

(No to mám ale kliku, že tam yohannka není :D)

+jak proběhne kolem Bea, málem zajede za pult, ale nakonec si říká, že to by bylo víc podezřelý, stáhne si čepici víc do očí a honem začne dělat kafe dle instrukcí, obalí ho ubrouskem, aby to nepálilo do pacek, a strkne jí ho do ruky, ovšem půlky má poněkud stažený+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 10 úno 2015 18:39

+Jak čeká, tak se na ni přes rameno lehce urve, jak už ji začíná bolet ruka a spíchá+ To si na to mám vzít dovolenou, nebo co?! +lapne hned kafe+ Děkuju! +a hned jdou ven, nasednou do aut a odjedou+ Ti brigádníci dneska...+zavrčí si cestou, že sou čím dál pomalejší...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince