Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » 11 zář 2014 16:15

Nabídka dne:

Dršťková polévka s pečivem
Plněné papriky s rajskou omáčkou a knedlíkem
Čerstvé fíky a hrušky

Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 19 zář 2014 20:06

+přečetla si v DV o problémech Bey a protože její bývalá zaměstnavatelka byla vždycky hodná šéfová:D, navštíví Mýtinku a přihodí jí do kasičky finanční dar a když už tam je, tak se koukne i po havěti, docela se jí po nich stýská+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Kristián » 21 zář 2014 10:58

+staví se před prací na mýtince na oběd a jak jde kolem kasičky, tak ji doslova nacpe papírovýma bankovkama a zmizí makat+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 22 zář 2014 13:52

Vanessa píše:+přečetla si v DV o problémech Bey a protože její bývalá zaměstnavatelka byla vždycky hodná šéfová:D, navštíví Mýtinku a přihodí jí do kasičky finanční dar a když už tam je, tak se koukne i po havěti, docela se jí po nich stýská+

+A zrovna proti ní de Bea s přiklíštěnou Winnie - a doufám, že Vanessu rozezná teda ehm...+ Vanesso! +překvapeně kouká+ Co vy tady? +sbírá zrovna pokladničky a jak nakoukne do té nacpané, tak zvedne obočí, že to byl někdo štědrej+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 23 zář 2014 20:48

+ledaže by byla v asasínském:D, ale je fakt, že kdo je dobře zná, pozná mezi nimi nepatrné rozdíly;)+ Slečno Beatrix... (netykaly si?) Moc ráda vás opět vidím +usměje se na ni široce+ Nechce se mi doma vařit jen pro sebe, tak jsem vyrazila na Mýtinku na oběd +odpoví pohotově, ale vlastně ani moc nekecá, protože má docela hlad, tak když už je tady, tak se aspoň pořádně nají+ Winnie! +podrbe pandu mezi ušima+ Jestlipak si ještě na mně pamatuješ? +hladí ji po kožíšku, ráda, že ji zase vidí+ Nevyrostla zase? Nebo se mi to jen zdá, jak jsem ji dlouho neviděla? +usměje se na Beu+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » 29 zář 2014 18:16

(No kdybysme to tak brali, tak to by si ju museli plést i když tam rovnou došla...)

+je to možnýýý, tak si můžou tykat+ To jsi udělala dobře! Dneska má kuchař dobrou náladu a uvaří ti na co si jenom vzpomeneš! +Winnie zamrouká a už se somruje k Vanesse+ Evidentně pamatuje! A dobře! Nevadí? +koukne na ni, jestli jí nevadí si ju nachvílu pochovat+ Možná trochu přibrala, ale spíš teď nabírá zimní srst...ona už víc neporoste... +kývne ke stolu, ať se posadí+ Kdybys chtěla vidět zbytek, tak jsou nahoře s aupairkama. Teda aupairkama pro děcka, ale zneužívám je i na péči o ty chlupatý, protože je mám jinak furt navěšený na sobě! Tak víš už co si dáš? Nebo si chceš přečíst jídelák?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 29 zář 2014 18:29

+Projde tama do sklepa, cestou se pátravě podívá k baru, no tam jen Bärb, tak zapadne dolů.+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 30 zář 2014 21:30

No pocem, ty holka moje. Už se mi po tobě stýskalo +s radostí si vezme Winnie do náruče a pochová si ji+ Koukej, něco jsem ti přinesla +vyštrachá odněkud z kapsy bambus, jakoby jej nosila u sebe úplně běžně+ Jestli můžu, ráda se pak za nimi půjdu podívat +přikývne s očividným nadšením+ Já to nechám na kuchaři, co mi připraví +usměje se+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » 02 říj 2014 14:56

+A Winnie se vtííráá a mazlí a hned se vrhne na bambus+ No teda, to se dnes prodává na benzince? +uculí se bea, že má Vanessa bambus v kapse+ Určitě. Rádi tě uvidijou! +přikývne+ No jak myslíš! Ale né, že se pak budeš divit. +uculí se na ni a ve chvilce jim donese kačenu se zelím+ Tak prý si zasloužíš tohle - a já se přivařila. +mrkne na ni, položí jim to na stůl a ještě jim k tomu donese pití+ Dobrou chuť! +popřeje jí+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 02 říj 2014 23:34

+zasměje se té benzince+ Né, trochu jsem orvala cestou jeden bambus +přizná se jí dobrovolně a mazlí se s Winnie a ohlazuje jí kožíšek+ Jé, kachna... tak tou opravdu nikdy nepohrdnu +položí opatrně Winnie na zem i s bambusem a posadí se naproti Bei ke stolu, i když to původně vůbec neměla v plánu a pustí se do ní, do té kachny:)+ Díky, taky si nech chutnat. Je to výborné. Už mi vážně chyběla ta vyhlášená mýtinkovská kuchyně +pochvaluje si s umaštěným úsměvem+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince