Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Victoria » 22 led 2014 23:22

To bysme mohli. +přikývne+ Zlato já se obávám, že máš o mejch schopnostech trochu přehnaně optimistický schopnosti. +zasměje se+ s reliéfem krajiny bohužel hejbat nezvládám. +zazubí se na něj+ Náhodou, vleky jsou dobrý, akorát si musíš vybrat sjezdovku kde jsou takový ty lanovkový. +uculí se+ ty kabinky. nejlíp když tam s tebou nikdo další není. +zazubí se vesele+ Já bych si dala.... nějakej pořádnej kus masa. +vejrá do toho menu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2014 23:25

Já si náhodou myslím. +pronese naprosto zasvěceně+ Že ty zvládneš úplně všechno na světě. Ale pro prázdný lanovkový kabinky jsem taky. +zazubí se na ni+ No jo, tady maj maso děsně dobrý. +přikývne+ Já zůstamu u toho svýho řízku. S bramborovou kaší. +pokývá hlavou a mlaskne, jak se mu zbíhaj sliny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 led 2014 23:30

Já myslim, že když budeš se mnou tak nejspíš jo. +zazubí se a stiskne mu ruku+ Tak to si dáš pivo, co? no, když si vybereš dobrou lanovku, co jede dost dlouho, tak to může bejt sranda. +zazubí se+ já bych si dala nějakej stejk. a hranolky, a zelený fazolky. +uculí se+ Ale asi si dám víno, neva? +koukne na něj +
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2014 23:36

No a co jinýho bycch si měl dát. +podiví se+ Jasně, sranda. +vykouzlí na tváří svůj úsměv ,,já myslím na samý nemravnosti a vsadil bych se, že ty taky" + Dej si co chceš, kočko. +pokrčí rameny s úsměvem+ Hlavně, že to nebude teplý mlíko. +zazubí se na ni+ Na kosti. +s úsměvem pozdraví obsluhu a objedná si u nichten řízek a pivo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 led 2014 23:59

No ono se to prej nemá. +zaksichtí se+ Měli bysme pít to stejný. Mně je to teda fuk, ale radši se ptám. +uculí se, a taky si objedná, a fazolek rovnou dvojitou porci+ doufám že to nebude moc velký, chci si dát něco sladkýho na závěr. +zazubí se+ No tak jo, tak pojedem lyžovat. +přikývne+ Ale nemám lyže, musíme si někde půjčit. Nebo myslíš, že má cenu kupovat nový? ty máš na tvrzi snowboard? +koukne na něj tázavě+ Mohli bysme jet na hory. +navrhne+ Jako né jen lyžovat na odpoledne, ale třeba na víkend, pronajmout si někde hotel, a tak. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2014 00:26

Jo? To říkal kdo? To jako aby pak byli všichni stejně opilí? +zazubí se+ V dnešní době uvolněnejch mravů už je to stejně fuk, ne? Ale kočko. +zaplaší její obavy+ Na sladký se vždycky místo najde, to je přece známá věc. +řekne, jako by to byl jeden z fyzikálních zákonů+ Ty... já někde snowboard mám, ale kde to teda nevim. Asi na Tvrzi. Jinak by musel bejt někde v hotelu a tam jsme to všechno odstěhovali. Nebo bude ještě u Maxe ve Švýcarsku, tam sem byl naposled. +zamyslí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2014 01:17

Já nevim kdo to říkal. +zazubí se+ Jen mi z těch nekonečnejch hodin etikety něco utkvělo. +zasměje se+ Ale nenech mě vypít celou flašku, nebo tě začnu oblejzat pod stolem a domů mě budeš muset odnýst. +zazubí se na něj vesele+ Tak jo, přinejhorším nám ho třeba dají sebou. +uculí se+ Tak já si teda nějaký lyže koupím, ať je mám kdyžtak po ruce. +přikývne+ Jo? Chceš jet radši do hotelu nebo ke tvejm kamarádům? +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2014 01:25

Dobře. +přikývne+ Tak já tu flašku koupím a můžeš si ji dožahnout doma a oblízat mě až tam. +uculí se na ni vesele+ To jo. +přikývne+ A pak si je budeš moct posprejovat úplně jak budeš chtít. +navrhne nadšeně+ Nebo si koupit každou jinak barevnou. Mohli bysme jet k Maxovi. +zauvažuje+ Má na horách chatu, teda jeho otec, ale ten je věčně pryč. Určitě tam bude nějakej super mejdan. +zasvítí mu oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2014 02:13

No radši to nepokoušej, když se opiju vínem, tak jsem poněkud přítulná. +zazubí se na něj+ Jednu žlutou a jednu růžovou. +uculí se+ Já jsem pro, klidně. +přikývne+ Tvý kámoši jsou fajn. +usměje se, a když jim přinesou jídlo, chopí se příboru a zakrojí do masa+ Vezmem nějaký chlastací hry, a pytel trávy, a užijem si to. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2014 02:18

Jak chceš, kočko. +zazubí se na ni+ Tak tě opiju... kečupem! +zasměje se a taky se pustí do jídla, až má boule za ušima a cpe se, jako kdyby tejden nejedl+ Tak na to je dostaneš hnedka. +zasměje se+ A v noci se můžem na nějakej svah vloupat a sáňkovat tam. Nebo bobovat. Vytvoříme novej rekord.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince