Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Security » 19 pro 2013 23:03

Mercy: Co? +zarazijou se a nevinně na ni koukají+ To nééé...+vrtijou všichni rychle hlavou a zezadu se ozve+ "Sežrala mi svačinu a nechce se semnou vyfotit!" +jak řekne to jedinci bez ocasu, tak všichni trochu couvnout, ehm...+ "A proč ste jí to udělala?"
Security
Security

Příspěvekod yohannka » 20 pro 2013 23:02

tak tak, a pak než se naděješ.. těhotná Tir, těhotná ty +směje se+ to je hned! a co vůbec plánujete na vánoce? teda teď nemyslím plození dětí... +dolije jí pití+
mm tak to mají takovou.. trojku! +uculuje se+
no.. já děti ne-e +zavrtí hlavou+ nějak na to nemám sílu
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eternity » 21 pro 2013 17:42

Beuš: mávne rukou a zavrtí hlavou nad tím, že by s Morfem měli mít děti. a taky mávne, ale kývne, že není možné si každého, kdo se na Mýtince zastavil, pamatovat. pak ale vykulí oči, přestane jí být vše jasné. vyhandlovala? tyjo, já myslela, že ty pomluvy, že se tu i obchoduje s lidma, jsou... no prostě že jsou to jenom pomluvy a fáámy? čučí na ni fakt zvědavě.

Yohi: co máš furt s dětma? ošije se a podiví a kouká na ni, jestli se třeba nekulatí, jestli něco nepřehlídla. i když Yohi říká, že ne, ale nikdy nevíte :P
no, na vánoce... normálně. sejdeme se dohromady na večeři, dárky moc nepřeháníme. nějaké ty návštěvy a na silvestra jedeme s Morfeem na dovolenou za teplem, k moři (hned bych fakt jela!). a mladí podle svého. Sam pěstuje rodinný život a studenti mají každý svou partičku, s níž jedou na hory, nebo co.

a vy? bude něco společného tady, nebo máte volno, dovolenou, a prcháte někam jinam, do klidu třeba?
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Mercy Thompson » 23 pro 2013 15:34

Tak ne, jo?*kouká z jednoho na druhého, když se ozve ten se svačinou, má co dělat, aby se nerozesmála nahlas* No jo, ste si ji naučili...tak se nedivte. *pokrčí rameny* jsem zvědavá, jak ji dovezu domů, ji nenarvu do rabbitka. *měří si vykrmenou Médeu, která se rozplácne naprostředek, aby ji každý musel překročit* Udělala co?*koukne na ně trochu zmateně* jo..vy myslíte..né, takhle se narodila. Je to manská kočka.... i když, některé ocas mají..no, Médea ne.
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod yohannka » 23 pro 2013 15:52

Et:
no já zatím doufejme nic! +směje se na ty děti+ tak k moořu na silvestra, ale to není ono. Lepší je tady zapadlí ve sněhu koukat na ohňostroje +napije se svařáčku+
noo tady bývá vždycky takový vánoční posezení, pro ty kdo nejedou domů a pro vojáky. Navíc stromek jsem si nazdobila taky tady nahoře v pokoji, takže tu zůstanu.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 23 pro 2013 15:54

nazdobená mýtinka přeje pěkné vánoce... a jestli už někdo obrázek používal do svého obydlí, tak omluvník :pii
Obrázek
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » 24 pro 2013 11:51

(lach, asi třikrát, ale to neva, je to moc pěkný obrázek:))
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » 24 pro 2013 13:57

(jj, tenhle je nádhernej!)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 25 pro 2013 20:49

(pampadam, já totiž bojuju za recyklaci! Ne, ale fakt, takhle člověk jednou vyvěsí obrázek a hned to zapadne.. tak proč to časem nevyužít znovu, že)
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 27 pro 2013 13:48

Et: +musí se zasmát+ Jo sou to pomluvy! Samozřejmě. +uculí se+ Zuzku sem dostala na starost když sem se tenkrát dostala z vězení...a už sme tak nějak zůstaly spolu... Já rači taky silvestra a vánoce v zimě, tepla je dost v létě. +mávne rukou+ Na Vánoce sme byli u Azziho exmanželky, byla tam taková větší sešlost, plno dětí a tak...a Silvestra oslavíme asi někde soukromě...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince