Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » 16 říj 2013 14:18

+lach! no někdy Mercy určitě taky, ale dejme tomu, že posledně ne. ale když ho rozsekala jednou, tak jí ho myslim vezli na opravu...předělávku..a rozsekaný bylo aspoň třikrát...+ No posledně mi předělávali pneumatiky vojáci, tak jsem jim řekla, ať mi rovnou mrknou i na zbytek, prý opravujou jejich háčka normálně... Ale zase to klape rytmicky. +poznamená uznale, že už si pomalu jako i zvykla+
Pokud ji uděláte, budu jen ráda...
Ale né...+mávne rukou+ Jenom...mám trochu šoky...ozval se mi bývalý příbuzný mé adoptivní dcery...ale na to, abych to zpracovala a vymyslela budu potřebovat celou noc...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 16 říj 2013 21:02

*no to ji vezli, kdysi...jak to někde omotala kolem stromu nebo tak..nebo né, to bylo něco na odpis myslím a pak si kupovala nový, ne?* no jo..rytmicky...*uculí se a ponoří ruky do motoru* aby pak něco rytmicky neupadlo a...hm...*zapadne do motoru hlouběj až po ramena* uf...no..tady možná...*ohmatává tam něco, pak vytáhne ruky, zaloví v tašce s nářadím, vezme klíč a zas se ponoří do motoru* příbuzný...*zpracovává to* z toho cítím nějaký malér...
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » 17 říj 2013 16:33

+jo to sem koukala, ale to bylo asi BMW, místo toho sem si pořídila to co mám na FB v záhlaví..+
Nespadnete tam? +trochu kouká, jak tam Mercy mizí+ Většinou opadávají věci okolo, než z auta...
To právě ještě nevím...ale má první myšlenka byla podobným směrem...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 17 říj 2013 19:54

Jestli jo, tak po mě vyhlašte pátrání...nebo zavolejte nějakou techniku, ať mě vyloví...*zahuhle přitisknutá ke karburátoru* tak dokud to je z okolí, tak je to dobrý...*přitahuje zuřivě něco tím klíčem* tááák...ještě tady....ještě, že je to auto tak velké, aspoň se dostanu, kam potřebuju a nemusím to celé rozebírat...hm, to tak je, když se najednou objeví nějaký příbuzný a začne dělat vlny...hlavní je, aby neblbnul hlavu holce...kolik je dcerce? Jestli se můžu zeptat...*povídá si s ní tak nějak bokem přitom, co pracuje v motoru*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » 17 říj 2013 23:30

Tak to samozřejmě! Vojáci by se mohli přetrhnout, aby si vás mohli vylovit! Beztak už tu kroužijou s mobilama a koukají po číče. +jako kde je+ Mh? Našla ste to? No a taky +díky tomu, že je velký+ ho člověk nepřehlídne na velkým parkovišti...
+asitak plus mínus cirka+ Sedm. Ale už toho má dost za sebou...No...nemusí jí blbnout hlavu, stačí, že je to její bývalý nevlastní otec. Už to samo o sobě způsobí docela jistě remix. On...teda spíš ona, se mu na nějakou dobu ztratila a hledal ji no...a teď ji našel..+říká to spíš tak nějak i pro sebe, jak si to třídí v hlavě+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 18 říj 2013 12:36

*směje se* to by jeden neřekl, co udělá taková kočka bez ocasu...*hrabe se v motoru* jo, myslím, že jo....no, to nepřehlídne* přikývne* ale zase se s tím hůř parkuje, ne? Hm...tak to už má docela svůj rozum...ví, kdo se o ní stará a má ji rád. *mrkne na Beu zpoza kapoty* a nemusí to být zrovna vlastní rodiče...*dodá a zní to, jako by mluvila ze zkušenosti*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » 18 říj 2013 14:27

No tady je to vážně rarita. Dokonce i mezi žirafama a lenochodama. Tak...ani sem si nevšimla...ale narozdíl od BMW tomu tak často neopadávají nárazníky a posune to v pohodě i tři auta, abych měla dost místa.
Nevím, jestli se v tomhle bodě lidi rozhodujou rozumem...rádi ji máme všichni...ale většina lidí si myslí, že lepší je to tam kde nejsou a to co nemají...takže nevím..musím to s ní probrat...tak u ní to vlastní rodiče už být bohužel ani nemůžou...+nakrčí čelo+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 18 říj 2013 21:03

Toho bych si asi měla považovat. *rozesměje se* tak to jo. To místo si uděláte určitě.
Nemyslela jsem rozumem, jako hlavou...ale že jako už ví, že se něco kolem ní děje...většina lidí.*přikývne* Ale ne všichni. Já si to třeba nemyslela, teda, myslím tím, že chápu, proč třeba moje matka udělala to, co udělala...i když bych kecala, kdybych řekla, že se to na našem vztahu nepodepsalo...*připustí* To mě mrzí.*na ty rodiče* já byla dvakrát tak starší, když mí nevlastní rodiče odešli...a stejně...*zavrtí hlavou* ale to je jen můj případ. Nevím, jak to máte vy. *pokrčí rameny* já jen říkám, že ti, kteří byli rodiči jako první, at už pokrevně nebo ne, nemusí být pro dítě to nejlepší. Z mé zkušenosti.*vymění klíč za menší*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » 21 říj 2013 12:14

+Zkoumavě ju sleduje, ale nechce se blbě vyptávat, tak si to skládá z toho co jí Mercy řekne+ Nikdo to nemá lehký, co? +že měla asi taky co dělat a povzdychne si+ Budu teda doufat, že my jsme pro Zuzku opravdu ta lepší možnost...mh..nedáte si kafe a něco k zakousnutí? +napadne ju, že jen dojela, tak tam maká+ A jestli je tohle na dlouho, tak to klidně nechte na potom, vezmu si Dvojku...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 22 říj 2013 21:47

Ne, to asi ne...*zavrtí hlavou* Teda, nechci, aby to vyznělo, že když já jsem s tím vším prošla, že klidně může někdo další, ale...myslím, že co jsem zatím mohla poznat..tak někdy jsou prostě lepší ty možnosti, které na první pohled jsou až druhé. A nechci vás nudit svými rodinnými litaniemi, když máte svých dost. *mrkne na ni s úsměvem* Hm..to bych si i dala...*přikývne* no..zkusíme...tohle by mohlo stačit...*utře si ruky a sedne zas za volant, když nastartuje, je zvuk o poznání lepší* no...tak se mi to líbí víc...*zaposlouchá se do motoru*
Mercy Thompson
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince