Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » 14 zář 2013 21:56

No a jako nemám, nebo co?! +napřímí se+ Já se BUDU vdávat. +ušklíbne se+ Narozdíl-od-někoho! +hodí po ní nějakou jahodu tam a zapije waflu absinthem+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 14 zář 2013 22:00

+trochu smíchy vyprskne alkohol+ ty seš dneska taková vtipná! a haž si to po svým budoucím manželovi laskavě! Já ti to narozdíl od něho tolerovat nehodlám! +jak má v ruce panáka, tak jí ho chrstne do xichtíku - no spíš jenom tak půlku co ještě nevypila+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 zář 2013 22:04

+Doslova zůstane zírat, jak se jí začne smát+ No to snad...+takže dostane alk rovnou do oka+ Auuu-kur! +chce uhnout a vrazí hlavou do police tam, kterou nadzvedne jakoby a ta slítne a sesype se dolů+ Ty seš ale...! +lapne waflu a hodí ju po ní+ Já si Kristiána vezmu! A budu vdaná! A ty ne! +háže po ní další wafle+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 14 zář 2013 22:10

já už vdaná byla, heč! dřív než ty! +směje se jak tam tam polica slítla a kreje se před waflama + au au nehaž to po měěě +jak by to byly cihly pomalu+ ty ses snad zbláznila! +a jak tam na nějakou waflu šlápne tak po ní uklouzne a padne na prdel+ kurvaa! +vztekne se, chmátne po kabelce a hodí ju po ní. Přitom se snaží nějak vzát+ bordel tu akorát děláš!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 zář 2013 22:12

Ale s kýýým! Na to se podívej! Kdo jinej by si tě taky vzal! +doufám, že po ní hodila svou kabelku, a né její, no i tak jí bea uhýbá stylem, že poshazuje další věci ze stola tam+ Au! Sakra! Já si můžu na svým dělat bordel jakej chcu! +švihne po ní krabicu od džusu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 14 zář 2013 22:15

tsche, beztak si mi ho záviděla, to je aspoň chlap! +to jo, to by jinak asi bea nepřežila+ ááááuč! tyyyyy...! +zafuní jak má v čele málem od krabice díru, lapne waflu se šlehačkou, doběhne beu a plácne jí ju na xicht.. asi trochu silněji, ehm+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 zář 2013 22:19

Jistěěě! Takový hovado arogantní! Ještě k tomu zavřený v kleci! +no to asi né!+ Co?! No poď! +a tak nějak jí vychází vstříc, že se jí hezky nosem najebne na ruku+ Auuu! +zařve jak slyší křupnutí a začnou jí slzet voči+ Ty kráávo! +doslov po ní skočí a sejme ju na zem a jak víceméně nevidí - přes šlehačku, slzy a bolest, tak se do ní pustí rukama a tahá ju za vlasy.+ Já tě zabiju!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 14 zář 2013 22:24

+úplně vykulí oči jak slyší to křupnutí a pak se šlehačka začne barvit na rudo+ ehmm... +zaváhá a najednou je na zemi+ ááááu! nešahej na mě! +cuká se tam+ no počkej! +snaží se ju taky tak nějak dobit a jednou rukou se snaží něco nachmatat.. flašku.. popelník.. ale všude sou samo wafle! + moje vlasyyyy +zaječí, páč jak sebou cukne, tak bei zůstane v ruce hrst yohannčiných vlasů+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 zář 2013 22:27

+lehce na ni něco nepříčetně řve německy, no jak zahlídne pramen vlasů ve své ruce, tak nachvílu zůstane zírat v šoku+ fuuuujjááááá! +snaží se toho zbavit a jak mává rukou, tak bouchne do skřínky, o kterou si jedna zlomí minimálně prst, ale navíc na ně z ní vypadá asi dvacet dost plných flašek+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 14 zář 2013 22:31

+chytne se za hlavu+ ty krávo! moje vlasy! +a najednou na ně padaj ty flašky, tak se kreje, ale i tak ji docela dobijou+ to ti nedaruju tohle! co si o sobě myslíš! +snaží se vstat, ale napere to hlavou přímo do otevřených dvířek skříňky, tak padne přímo na beu+ zabiju tě! ty.. pando!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince