Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » 13 zář 2013 23:06

Nahoře. S Kristiánem u telky. +ušklíbne se a uhne zmrzlině co letí+ Nooo, Kris sice říkal, že už máš náskok, ale tohle vypadá hodně zajímavě...+vezme si flašku absinthu a řízne ho vodkou a nalije jim oběma+ Takže připíjím na...svobodu? +zkusí to a napije se a sedne si vedle ní+ Smutek? Proč bys držela smutek? David je živej...+zaxichtí se+ i proti mé vůli...díky bezpečnostnímu prověření dostává lepší úkoly...a co si mohl přát víc, než být nějakej čas s tebou? Mh, víš co? Musíme si udělat wafle! +napadne ju jak vidí tu zmrzlinu, dotáhne waflovač, umíchá těsto a začne vyrábět. vedle toho naskládá na bar šlehačku, polevy a tak a sama si jednu waflu hned začne vozdobovat+

(ještě na české u pizze prodávají wafle?)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 14 zář 2013 11:32

(furt klikám na new topic tady.. takže až jednou založím divný téma, tak se nediv)

tady je to furt zajímavý +mávne rukou kolem sebe+ áá díky! +veme si skleničku+ ale joo na svobodu! +kopne to do sebe+ já vím, jéé toje od tebe hezký! je fakt, že to vzal docela dobře +pokývá hlavou+ ale bylo to fajn s ním být.. teda pokud nepočítám rozbitej obličej... párkrát zlomenej nos +zašklebí se+ i ten barák jsem tak nějak budovala pro něho.. plot sme dělali spolu! +postěžuje si+
wafle! +ožije+ ale já je neumim! +naštěstí se jich bea chopí, tak se přiučuje+ hustý! a tady s tou zmrzkou to bude pecka! +hned si tam kydá metrák šlehačky a všeho ostatního až wafla není vidět...

(čoveče ani nevím, ale dala bych si)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 zář 2013 13:19

(lach! to se mi v jiným prostředí taky furt stávalo! že to nedělají nějak jednotně!)

To se mně občas něco donese....+nalije jim další do skleniček+ No David se docela změnil...předtím bych mu nesvěřila ani nákup žvýkaček, teď je spolehlivější...ale stejně furt agresivní hovado. +pokrčí ramenama, že o nix moc nepřišla+ Já vím...tohle je blbý...ale tak to funguje...+napije se na to+ Však s Engelem můžete budovat zase něco jinýho, hm? To jeho bydlení v hotelu..+zaxichtí se+
Tě to naučím! Na tom není nic těžkýho...tady uděláš těsto podle receptu...+bodne prst do moudré knihy+ a pak to naliješ sem...
Obrázek

a páák to zavřeš a čekáááš...až se rozsvítí kontrolka...jako u toustů...no a tradááá! +vyhazuje horký wafle+ pak už si tam nahaž co chceš! tadyta jahodová šlehačka je moc dobrá! Zuzka se po ní může umlátit! Aaaa...+říká si, že když je yohannka připitá, tak bude povolnější+ nepučila bys jí někdy lišku?

Obrázek
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 14 zář 2013 15:05

náhodou, agresivní zas tak nenííí.. je to pusinka +pokývá hlavou, až se celá zakýve a bumbá+ no.. budovat.. jestli spolu budeme +pokrčí rameny, že to moc nevypadá+
tak uka +sleduje ji jak by dělala kouzlo+ no tak to je hustýý.. jahodovou nééé +otřepe se+ obyč! +ochutná + mhm ale teda luxusní! +no šlehačku má skoro všude a zarazí se+ cože? lišku? dítěti?! ne! +zavrtí rozhodně hlavou+ moje liška!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 zář 2013 17:14

To nevíím....+uxichtí se+ Copak? Trable v ráji? +produkuje tam kopec waflí, aby si mohla sednout a požírat v klidu+ Mh, dáme si k tomu korbáčky! A jadel!
Náhodou je dobrá! Taková..lehce toxická, ale dobrá! +směje se, a pak se zarazí a zvedne obočí nad její reakcí+ No tak né no...+pokrčí ramenama+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 14 zář 2013 19:23

no trable.. nevím.. poslední dobou uvažuju, jestli se k sobě vůbec hodíme. nějak nám to nejde. Korbáčky do waflí? no klidněěě! +směje se+ a jsem na dně! +kouká skrz skleničku+ někdo mi to tu pije +namíchá nějakej mix alku rovnou do džbánku+ no.. tak... maximálně ukázat..
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 zář 2013 19:33

A přišlas na něco převratnýho?
Ne do waflí, vedle waflí. +mávne flaškou co namíchala, no když si udělá svoje, tak to nalije jen sobě+
Víš co, neobtěžuj se. My máme svých zvířat dost.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 14 zář 2013 19:48

+zadívá se na ni+ no... asi ne.. a vůbec, to je jedno +mávne rukou+
+tak ona je opiláá udělala do foroty+
hm.. ty máš náladu teda. tak já se teda obtěžovat nebudu. +napije se pořádně a promne si xicht+ víš já asi nebudu dneska moc příjemná společnost.. asi mě to trochu vzalo +ušklíbne se+ ale já si to nějak.. pořeším
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 zář 2013 21:41

...mně říká někdo, kdo se opíjí kvůli ex, se kterým se vídá jednou za půl roku. +ušklíbne se+ Jenom dneska? +napije se z flašky a požírá korbáčky+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 14 zář 2013 21:55

pfffch, hlavně že ty máš superúžasnej vztah, co +napije se+ neměla ses náhodou vdávat nebo tak něco?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince