Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Tony Dolohov » 14 srp 2013 21:51

To není podle mně žádný rozdíl. Tvoje výhra nebo moje prohra... výsledek je stejný +zachechtá se+ Ale nejsem si tak docela jist, že by se ten nejobávanější smrtijed nechal jen tak pro pobavení svléknout donaha. To by musel mít sakra silnou motivaci +mrkne na ni významně a ušklíbne se+ Dobře, nebudu tě déle zdržovat. Taky bych už rád zjistil, co zdrželo Styx, že nedorazila na tu slíbenou večeři +opět mu trochu zvážní tvář starostmi+ Můžu tě ještě někam doprovodit?
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 14 srp 2013 22:08

Jo no výsledek je stejný, to je fakt. +zazubí se na něj vesele+ Počkej do naha? +vykulí očka a dychtivě se k němu nakloní a v očích jí šibalsky svítí+ A co by to muselo být za motivaci? +zajímá se jak nevinnost sama+ Ne, nezdržuješ mě. +zavrtí zlehka hlavou+ Já jen že se začínám cítit unavená a ještě dnes bych si chtěla promluvit s Jasmine. Ale i kdybych to nechala na zítra tak se obávám, že bych ti tu brzo mohla usnout. +usměje se na něj měkce a přátelsky+ Taky mi to začíná dělat starosti. Ještě se neozvala, že? To u ní nebývá zvykem. +zamračí se+ Dáš mi hned vědět, že ano? Až budeš vědět, co se stalo, abych věděla, že je v pořádku. A pokud by se vůbec neobjevila, tak mi dej hned vědět. +nabádá ho naprosto vážně, aby jí kontaktoval aby se k němu mohla v hledání připojit+ Děkuji, ale už to zvládnu. Pokud mi ovšem nemůžeš říct kde sestru najdu, jinak půjdu po instinktu a s tím mi nepomůžeš. +zavrtí zlehka hlavou a jemně ho pohladí po ruce+ Děkuju ti za dnešní večer. Takhle skvěle jsem se neměla hodně dlouho. +hlesne tiše, ale naprosto upřímně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 15 srp 2013 19:48

No přece když půjde můj protějšek donaha taky +mrkne na ni lehce zvráceně+ Jasně, dám ti vědět, kdyby se něco dělo +přikývne a aby se tam neumával na obsluhu :D , položí na stůl bankovku, jejíž hodnota vysoce přesahuje účet za oba+ Ne, to ti neřeknu, protože to opravdu nevím +nelže jí, netuší, kde Viki bydlí+ Já děkuji tobě, taky jsem se dobře bavil. Musíme si to někdy zopakovat +zvedne se a pomůže jí galantně od stolu, kdyby ji náhodou to víno trochu zmohlo :D a vyjde s ní před Mýtinku+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 15 srp 2013 22:01

Jo takhle. +rozesměje se vesele+ No uvidíme co se s tím dá udělat. +zamrká na něj vesele a poťouchle+ Kdykoliv ano? +ujišťuje se pro jistotu, než vstane+ Škoda, ale co se dá dělat. +pousměje se na něj+ Tak to rozhodně musíme a co nejdřív. A třeba můžeme pokračovat i těmi šachy. +mrkne na něj vesele a vyjde s ním před Mýtinku+ Ještě, Tony... můžu tě poprosit o svoje zbraně? +zazubí se na něj vesele, když sáhne po dýce, kterou by měla mít a nemá, a když jí je předá, tak se nenápadně někde stranou ozbrojí a přehodí přes sebe cestovní plášť+ Tak se zatím měj a dej vědět až najdeš Styx. +usměje se na něj a ještě ho rychle objeme, dá mu rychlou pusu na tvář a nakonec na něj rošťácky zamrká, než zmizí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 16 srp 2013 20:08

Jo jasně, tvé zbraně +vyloví je odkudsi a podá jí je (by mně zajímalo, kde je celou dobu měl :D )+ Tak se měj +rozloučí se s ní a přemístí se na Orlík+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Amon » 30 srp 2013 15:58

+Po tom dnešním maratonu se staví ještě na řízek a pivo, nechá Bärbel aby ho tam obluzovala a přiživila kytku vodou a vykročí směr domov.+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » 12 zář 2013 15:44

+dojde jí pošta od právníka, ohledně rozvodu, tak to chvílu pročítá a schová+ tak.. a je to. +rozhlídne se+ chtělo by to oslavit.. asi.. +moc hostů tam není, tak jim objedná panáky a pro sebe sundá z poličky různý druhy tequil co tam má a jde koštovat která je lepší+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 13 zář 2013 19:45

+všechno ochutnala, tak zaleze do lednice, kde objeví karamelovou zmrzku+ no tebe jsem ještě nemělaaaa, co! +ušklíbne se přiopile+ tak šup, slavíme! +veme si ju do báru, zabodne do kyblíku lžícu, nasype tam oloupaný pistácie a pak to zalije kávovým likérem+ a taj! +sedne si před zmrzku a zamyšleně, možná trochu smutně ju sleduje+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 13 zář 2013 20:03

+seběhne schody a hned si dá panáka, co si sama nalije za barem+ Doufám, že nebudu mít příští týden chřipku! +zadeklamuje a pak koukne na yohannku+ Kristián říkal, že zapíjíš?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 13 zář 2013 20:23

chřipka? kde? +trocha se jí lekne a zašermuje lžicou až kusanec zmrzky odlítne+ emm... co? jo! já zapíjím a ty můžeš připíjet! jenom nevím..má se to slavit nebo mám držet smutek? +nakrčí čelo a tak trocha posmrkne+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince