Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix
yohannka píše:
tak to děkuju za kompliment +uculí se spokojeně a jak mu zasvítí očka, tak jenom závistivě koukne, že to chce takyyy umět+ tschá, tak běhá, jo.. abych vás pak nehledala, že ste se někde za mnou v dáli ztratil +mrkne na něho zlobivě+ pokud sám nechce.. to je dobrý vědět! Tak co.. ještě nějakej chod? Vypadáte tak nějak.. pořád hladově, oni Vás tam u vás copak nekrmí?
yohannka píše:Regulus: ale určitě +uculí se, podá si sklenku a nechá ho ať jí nalije+ ještě bych k tomu doporučila třebaa.. +vytáhne misku s pistáciema+ tak jaké máte plány na vánoce?
Jason píše:
Hááh, tak v dáli ztratil...uvidíme, uvidíme...*tváří se soutěživě* chod?*zamyslí se* hm...jestli je ještě něco, co bych si neměl nechat ujít...no...krmí...ale já jaksi jsem tak trochu bezedný asi...*zatváří se, že on nic* ne fakt...asi to má co dělat s tím, co jsem, ale pořád je tady hlad...na něco..nebo někoho...*zazubí se a nechá ji věnovat se i jiným hostům, zatím se dohadujou s Robertem, co a jak budou dělat*
Regulus Black píše:+nalije jí víno a napije se s ní, hned mu chutná líp, když nepije sám+ Díky, oříšky všeho druhu mám moc rád +vezme si jich pár, rozlouskne a nasype do úst+ Na Vánoce nemám žádné plány. Nejspíš budu sám. Možná navštívím bráchu, mám pro něj a jeho rodinu pár dárků. A možná se staví on, kdoví. A co vy, jak budete trávit Vánoce? Byla jste celý rok hodná, abyste našla pod stromkem nějaký dárek? +uculí se+
yohannka píše:+jenom se spokojeně culí, když vidí jak upírek papá+
Jason: nojo tady je to nebezpečný, jeden se tu ztratí raz dva! Bezedný jo? no tak.. co třeba chlebíčky? +rozzáří se, asi by si taky dala+ děláme jich teď hromady. Na někoho.. to abysme si tu dávali pozor +uculí se+
yohannka píše:Londýn.. víte že.. jsem tam snad nikdy ani nebyla? Cestuju všude možně ale londýn ne +zakroutí nad sebou hlavou+ nojo, tady je to pěkný, ale občas ti to člověk připadá vážně jako na samotě u lesa a potřebuje zmizet někam mezi lidi.
Andíílek +uculuje se+ jenom ty křídla mi ne a ne narůst! noo já si vlastně nic konkrétního nepřála.. tak nějak.. ani nevím co si přát +pokrčí ramínkama+ takže se nechám překvapit!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník