Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Robert » 21 pro 2012 21:17

*pustí se do mrožíka, v duchu se směje, že kdyby ho Aubrey viděl, tak ho roztrhne jak hada, že mu "užírá"*
Robert
Upír

Příspěvekod Jason » 21 pro 2012 21:21

yohannka píše:
tak to děkuju za kompliment +uculí se spokojeně a jak mu zasvítí očka, tak jenom závistivě koukne, že to chce takyyy umět+ tschá, tak běhá, jo.. abych vás pak nehledala, že ste se někde za mnou v dáli ztratil +mrkne na něho zlobivě+ pokud sám nechce.. to je dobrý vědět! Tak co.. ještě nějakej chod? Vypadáte tak nějak.. pořád hladově, oni Vás tam u vás copak nekrmí?

Hááh, tak v dáli ztratil...uvidíme, uvidíme...*tváří se soutěživě* chod?*zamyslí se* hm...jestli je ještě něco, co bych si neměl nechat ujít...no...krmí...ale já jaksi jsem tak trochu bezedný asi...*zatváří se, že on nic* ne fakt...asi to má co dělat s tím, co jsem, ale pořád je tady hlad...na něco..nebo někoho...*zazubí se a nechá ji věnovat se i jiným hostům, zatím se dohadujou s Robertem, co a jak budou dělat*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » 22 pro 2012 02:13

yohannka píše:Regulus: ale určitě +uculí se, podá si sklenku a nechá ho ať jí nalije+ ještě bych k tomu doporučila třebaa.. +vytáhne misku s pistáciema+ tak jaké máte plány na vánoce?

+nalije jí víno a napije se s ní, hned mu chutná líp, když nepije sám+ Díky, oříšky všeho druhu mám moc rád +vezme si jich pár, rozlouskne a nasype do úst+ Na Vánoce nemám žádné plány. Nejspíš budu sám. Možná navštívím bráchu, mám pro něj a jeho rodinu pár dárků. A možná se staví on, kdoví. A co vy, jak budete trávit Vánoce? Byla jste celý rok hodná, abyste našla pod stromkem nějaký dárek? +uculí se+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod yohannka » 22 pro 2012 16:38

Jason píše:
Hááh, tak v dáli ztratil...uvidíme, uvidíme...*tváří se soutěživě* chod?*zamyslí se* hm...jestli je ještě něco, co bych si neměl nechat ujít...no...krmí...ale já jaksi jsem tak trochu bezedný asi...*zatváří se, že on nic* ne fakt...asi to má co dělat s tím, co jsem, ale pořád je tady hlad...na něco..nebo někoho...*zazubí se a nechá ji věnovat se i jiným hostům, zatím se dohadujou s Robertem, co a jak budou dělat*

+jenom se spokojeně culí, když vidí jak upírek papá+
Jason: nojo tady je to nebezpečný, jeden se tu ztratí raz dva! Bezedný jo? no tak.. co třeba chlebíčky? +rozzáří se, asi by si taky dala+ děláme jich teď hromady. Na někoho.. to abysme si tu dávali pozor +uculí se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 22 pro 2012 16:40

Regulus Black píše:+nalije jí víno a napije se s ní, hned mu chutná líp, když nepije sám+ Díky, oříšky všeho druhu mám moc rád +vezme si jich pár, rozlouskne a nasype do úst+ Na Vánoce nemám žádné plány. Nejspíš budu sám. Možná navštívím bráchu, mám pro něj a jeho rodinu pár dárků. A možná se staví on, kdoví. A co vy, jak budete trávit Vánoce? Byla jste celý rok hodná, abyste našla pod stromkem nějaký dárek? +uculí se+

+spokojeně bumbá+ já pistácie miluju, nechávám je sem vozit rovnou po kilech +uzobává+ kde vůbec bydlíte? Noo já asi budu doma nebo tady, ještě nevím, uvidíme se jak semele. to víte že jsem byla hodná! a jak! +směje se+ měla bych dostat hrozně moc dárků, a pokud ne, tak ať si mě ježíšek nepřeje
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » 23 pro 2012 02:02

yohi: Bydlím v centru Londýna. Právě proto jsem si vyrazil na čerstvý vzduch. Londýn je špinavý, zamořený, přecpaný. To se nedá porovnat s tím, co máte tady +nalije jim další víno, aby nebyli nasucho+ Tak o tom vůbec nepochybuji, vypadáte už na první pohled jako ztělesněný andílek +culí se+ A co jste si přála k Vánocům za dárek?
Regulus Black
Mág

Příspěvekod yohannka » 23 pro 2012 04:06

Londýn.. víte že.. jsem tam snad nikdy ani nebyla? Cestuju všude možně ale londýn ne +zakroutí nad sebou hlavou+ nojo, tady je to pěkný, ale občas ti to člověk připadá vážně jako na samotě u lesa a potřebuje zmizet někam mezi lidi.
Andíílek +uculuje se+ jenom ty křídla mi ne a ne narůst! noo já si vlastně nic konkrétního nepřála.. tak nějak.. ani nevím co si přát +pokrčí ramínkama+ takže se nechám překvapit!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 24 pro 2012 16:33

+všude tam vládne vánoční atmoška, voní svařák a cukrovíčko+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Jason » 26 pro 2012 12:35

yohannka píše:+jenom se spokojeně culí, když vidí jak upírek papá+
Jason: nojo tady je to nebezpečný, jeden se tu ztratí raz dva! Bezedný jo? no tak.. co třeba chlebíčky? +rozzáří se, asi by si taky dala+ děláme jich teď hromady. Na někoho.. to abysme si tu dávali pozor +uculí se+

*cha, ještě že ho nemůže vykrmit jak prasátko, to by měl JC radost, co se mu to dovalilo zpátky do Slastí:D*

*vážně přikývne* bezedný...*tváří se tragicky, ale jak slyší o chlebíčkách, tak na to zapomene* no to je nápad! Aby se nezkazily, když jsou jich hromady...*objeví se v něm praktičnost* mnooo...to jo.*přimhouří oči na chvíli, ale pak se zas rozesměje*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » 27 pro 2012 01:18

yohannka píše:Londýn.. víte že.. jsem tam snad nikdy ani nebyla? Cestuju všude možně ale londýn ne +zakroutí nad sebou hlavou+ nojo, tady je to pěkný, ale občas ti to člověk připadá vážně jako na samotě u lesa a potřebuje zmizet někam mezi lidi.
Andíílek +uculuje se+ jenom ty křídla mi ne a ne narůst! noo já si vlastně nic konkrétního nepřála.. tak nějak.. ani nevím co si přát +pokrčí ramínkama+ takže se nechám překvapit!

Londýn je svým způsobem nádherné město, spousta památek a historie. Ale je hodně kosmopolitní, rodilého Londýňana už stěží potkáte +napije se+ Mně to tady nepřipadá jako na samotě u lesa. Připadá mi, že tady máte docela plno. Pořád poznáváte nové a nové lidi. To by se mi taky líbilo +uculí se+ Tak když jste si nic konkrétního nepřála, alespoň nebudete zklamaná +mrkne na ni+ Budete tady i na Silvestra?
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince