Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Neferet » 02 srp 2013 16:10

Tony: +vesele se rozesměje+ Myslím, že by bohatě stačilo kdybys před těmi dveřmi spal, kdo by se také odvážil krást kolem obávaného Smrtijeda. +zamrká na něj vesele+ Ale nezapomeň ano? +ujišťuje se, že skutečně nezapomene, přeci jen má také starosti, i když to není tak moc vidět+ U kamarádky? +zamračí se nad tím+ Nic mi neříkala. +mračí se nad tím, ale pak si tiše povzdechne a zavrtí nad tím hlavou+ Najdu si sestřičku, když bude potřeba. Potom co jí unesli, jsem na ní umístila něco jako sledovací kouzlo. Mělo by tu fungovat. +rozhodne se nakonec a jen výmluvně pokrčí rameny, jelikož to zřejmě udělala bez sestřina vědomí+

yohi: Jen utíkej a užij si to! +houkne na ní s úsměvem a zamává jí na rozloučenou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 03 srp 2013 13:58

Nef: Co bych to byl za hlídače, kdybych ve službě spal... to by pěkně utrpěla moje pověst +poznamená se smíchem+ Tvoje sestra si tady našla pár přátel, neměj jí to za zlé, nechtěla být sama. Je v pořádku a to je důležité +přimluví se za ni, když vidí, jak se Nef mračí+ Sledovací kouzlo? To se asi sestřička bude divit, když to zjistí +uculí se a zapije jídlo pivem+

+kývne yohannce+ Měj se a užij si dovolenou.
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 03 srp 2013 14:15

Tony: Budiš, jak si přeješ. Žádná židle ani polštář, ale pak si mi ráno nestěžuj. +rozesměje se vesele a poctivě luxuje talíř+ Já vím. Chápu, že nechtěla celý dny sedět na místě a vyrazila ven, ale proč by mi o nich nic neřekla? To mi dělá starosti. Zejména, když vezmu v úvahu to s kým se má tendenci zaplétat. +pokrčí výmluvně rameny+ Jo to asi bude, ale nemůže se mi divit. Mám o ní starost a opravdu nechci, abych jí nemohla najít ve chvíli kdy to bude nejvíce potřeba. +zdá se, že si dává hodně za vinu fakt, že její malou sestřičku kdysi někdo unesl+ Mám jí ráda, ale někdy mi přijde, že je prostě magnet na maléry čímž by se klidně mohla dát do kupy s místními vlkodlaky nebo upíry a to by nebylo... +zarazí se uprostřed jídla+ ...nebylo náhodou v poslední době představení ve Slastech? +vykulí na něj oči jako by předpokládala, že o tom Tony něco ví a že se její sestřička zapletla s místním obyvateli+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 03 srp 2013 18:39

Nef: Neboj, já jsem si nikdy na nic nestěžoval a bylo kolikrát mnohem hůř. Ostatně, co by člověk nevytrpěl, když má tu čest strážit celou noc tak krásnou ženu +mrkne na ni potměšile a pomalu dojídá svůj steak+ Nejspíš měla své důvody, proč ti to zatajila. Ale určitě se to brzy dozvíš. A nemusíš mít strach, slyšel jsem, že je to slušná rodina, nic špatného jí u nich nehrozí +jen se tam Jasmine zamilovala, ztratila panenství, žije velice plodným sexuálním životem, opíjí se, kouří tam trávu... to Neferet klepne, až se to dozví :smich: + Maléry? Néé... o žádném jsem neslyšel +taktně zamlčí pikantní zprávy ve Věštci, aby jí nezkazil večeři :D + Slasti... no já do toho podniku nechodím, tak netuším +pokrčí rameny+ Počkat... vlastně jo, bylo... Styx tam vzala Jasmine na představení. Ale měla ji pod dozorem +uklidní ji+ Jasmine je na upíry a vlkodlaky? +pozvedne obočí+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 03 srp 2013 18:55

Tony: Tak to potom ano. +pokývá rozvážně hlavou jako by dělala pukrle+ Jo možná... +zamručí, když si zvedá vidličku k ústům, ale jakmile se zmíní o slušné rodině kus masa jí spadne zpět na talíř a vidlička cinkne o talířek+ Slušná rodina? To se nastěhovala k němu do baráku? +vytřeští na něj oči, ale pak nad tím zakroutí hlavou, přeci není možný aby něco takového její malá sestřička prováděla a jo asi jí klepne až zjistí, že její přesvědčení je na míle vzdálené skutečnosti :D + Díky bohu, to by ještě scházelo, aby něco provedla. +potřese hlavou a opět se pustí do svého steaku, moc dlouho si na něm však nepochutnává, jelikož jí sousto zaskočí, když jí řekne že Jasmine byla ve Slastech a vzápětí se jí zeptá, jestli je její malá sestřička na zubatce a chlupáče :D + Proboha to snad ne. +zhrozí se, když to všechno rozdýchá+ Ona má... tendenci si mezi nimi hledat přátele a ne vždycky to dobře dopadá.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 04 srp 2013 12:50

K němu? +pohlédne na ni od talíře+ Já jsem ale o žádném muži nic neříkal. Vím jen, že bydlí v domě své kamarádky. Ale s kým, to mi neřekla +zopakuje+ Ona trpí na zubaté a chlupaté? A ty si myslíš, že je to něco výjimečného? Devadesát devět procent žen tady trpí na ty studené krasavce a zarostlé svalovce a jsou z nich úplně poblázněné. Nechápu, co na nich vidí tak přitažlivého a v čem jsou lepší než normální člověk +ušklíbne se znechuceně a odsune prázdný talíř+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 04 srp 2013 13:08

(to byl můj překlep, myslela jsem k "někomu" :D já normálně předbíhám! :D )

Ne? +koukne na něj trošku podezřívavě, ale pak jí poklesnou ramena a tiše si oddechne, jak se jí ulevilo, když jí opakuje, že bydlí v domě nějaké kamarádky a upřímně doufá, že v tom žádný chlap nejede jinak ho naporcuje zaživa :D + No trpí... +zatváří se zamyšleně+ Nemyslím, že by si někoho z nich chtěla vzít do postele. +zavrtí nad tím hlavou, její mladší sestřička určitě nevede sexuální život :D + Ale jak jsem řekla. Hledá si mezi nimi přátele a pak se vždycky do něčeho namočí. Nepopírám, že se některá přátelství ukázala jako nanejvýš přínosná, ale je to pro ní zbytečně nebezpečné. +kroutí zamítavě hlavou+ No... proč. +pokrčí zlehka rameny a doluxuje svojí porci+ Možná je to tím adrenalinem, když si člověk uvědomí, co všechno se může stát, když se to zvrtne. +zatváří se zamyšleně+ Navíc s normálními lidmi se potkáváš každý den a i na místní poměry potkat a zaplést se s nadpřirozeným je procentuálně vzácnější a jak je známo, tak většina žen chce něco co jiné nemají. +sevře prsty sklenku a zlehka upije vína, taktně vynechávajíc otázku v jistém smyslu exotického sexu :D +
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Christian » 04 srp 2013 17:26

(o-ou. :D :ss
a nááhodou, my jsme slušná rodina, nikdo ji k ničemu nenutí! :D)
Christian
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » 04 srp 2013 20:47

(no jo, Nef je už o kus dopředu, to se má dozvědět až od Jasmine :D )

Tak adrenalin vás ženy vzrušuje... +pokývá hlavou+ Se mnou se to taky může lehce zvrtnout, a to nejsem upír ani prašivý vlkodlak +ušklíbne se vesele+ Aha, takže vy vyhledáváte to, co jiné nemají +snaží se to pochopit+ Ale proč... aby vám jiné záviděly? V čem jsou ti druzí lepší... v posteli? Nikdy jsem nepochopil, proč se ženy hromadně vrhají do náručí těch stvůr a dokonce se jimi nechávají dobrovolně vysávat. Čert aby se ve vás vyznal +mávne s úsměvem rukou+ Ale radši mi řekni něco o sobě. Jak se máš a co jsi dělala celou tu dobu, co jsi byla pryč, tedy kromě toho, žes honila Sanderse +usměje se a požádá obsluhu o další pivo+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 04 srp 2013 21:06

(já za to nemůžu, ona se domákne všeho :D a slušná rodina nebo ne, pořád je to její malá sestřička :D )

Vypadá to tak. +pokrčí zlehka rameny a odsune prázdný talíř stranou+ Jo o tom nepochybuju, že s tebou by o adrenalin nebyla nouze. +pousměje se+ Jo myslím, že to bude tím, aby druhé záviděli. Taky jde o sbírání zkušeností, pokud se ovšem nestane, že se dotyčná skutečně zamiluje. +promne si zamyšleně bradu+ Tak na sex se mě neptej. Můj jediný sexuální život, který jsem kdy vedla, byl s dvěma upíry. Takže těžko můžu porovnávat. +pokrčí výmluvně rameny+ Tak vysávat, záleží na tom... myslím, že je tu víc skupin žen. Jedna skupina to dělá všechno pro to, aby se mohla pochlubit svojí kamarádce, která jí bude závidět. "Představ si, co se mi stalo. Vyspala jsem se s upírem a od pil mojí krev!" +napodobí takový ten pisklavější hlas retardovaný blondýnky a ukáže si dramaticky na krk. pak nad tím protočí oči a zavrtí hlavou+ A pak tu máš malou hrstku ženských, který si z toho dělají sport. Čím víc mají jizev od kousnutí, tím víc jsou rádoby drsnější a v některých částech světa cool. No a pak je tu ta skupina, která se... jak bych to řekla... snaží v temnotě najít světlo... a myslí si, že když si od nich upír napije, tak, že je to vztah na celý život neživot. A potom ty co se prostě a jednoduše zamilují bez ohledu jestli se jedná o upíra, vlkodlaka nebo člověka. +pokrčí zlehka rameny a trošku si pohrává se skleničkou+ O sobě? Chceš vědět, do který skupiny patřím? +zazubí se vesele a pak nad tím zavrtí hlavou+ No, co jsem dělala... +povzdechne si jak vzpomíná+ Řídila jsem domácnost. Kontrolovala účty a obchody. Navštívila pár známých a přátel, abych upevnila vzájemný vztahy. Nic moc zajímavýho. +pousměje se a dopije sklenku, aby si mohla říct o další+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince