(já za to nemůžu, ona se domákne všeho
a slušná rodina nebo ne, pořád je to její malá sestřička
)
Vypadá to tak. +pokrčí zlehka rameny a odsune prázdný talíř stranou+ Jo o tom nepochybuju, že s tebou by o adrenalin nebyla nouze. +pousměje se+ Jo myslím, že to bude tím, aby druhé záviděli. Taky jde o sbírání zkušeností, pokud se ovšem nestane, že se dotyčná skutečně zamiluje. +promne si zamyšleně bradu+ Tak na sex se mě neptej. Můj jediný sexuální život, který jsem kdy vedla, byl s dvěma upíry. Takže těžko můžu porovnávat. +pokrčí výmluvně rameny+ Tak vysávat, záleží na tom... myslím, že je tu víc skupin žen. Jedna skupina to dělá všechno pro to, aby se mohla pochlubit svojí kamarádce, která jí bude závidět. "Představ si, co se mi stalo. Vyspala jsem se s upírem a od pil mojí krev!" +napodobí takový ten pisklavější hlas retardovaný blondýnky a ukáže si dramaticky na krk. pak nad tím protočí oči a zavrtí hlavou+ A pak tu máš malou hrstku ženských, který si z toho dělají sport. Čím víc mají jizev od kousnutí, tím víc jsou rádoby drsnější a v některých částech světa cool. No a pak je tu ta skupina, která se... jak bych to řekla... snaží v temnotě najít světlo... a myslí si, že když si od nich upír napije, tak, že je to vztah na celý život neživot. A potom ty co se prostě a jednoduše zamilují bez ohledu jestli se jedná o upíra, vlkodlaka nebo člověka. +pokrčí zlehka rameny a trošku si pohrává se skleničkou+ O sobě? Chceš vědět, do který skupiny patřím? +zazubí se vesele a pak nad tím zavrtí hlavou+ No, co jsem dělala... +povzdechne si jak vzpomíná+ Řídila jsem domácnost. Kontrolovala účty a obchody. Navštívila pár známých a přátel, abych upevnila vzájemný vztahy. Nic moc zajímavýho. +pousměje se a dopije sklenku, aby si mohla říct o další+