Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 30 črc 2013 22:16

nef: do španělska! +culí se+ k moooři.. a nebudu nic dělat jenom se válet a koupat.
no teda.. takový hulváty bych normálně bila.. veřejně! +zakroutí hlavou+ tak ať vám tu dneska chutná! jinak kdybys potřebovala nějaký bylinky, tak si u nás můžeš klidně natrhat +mávne rukou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 31 črc 2013 17:12

Chceš se opít? Tak proč ne... přinejhorším tady budou mít určitě nějaký volný pokoj, kde by ses mohla z toho prospat +uculí se a vezme si zpátky sklenku+ Copak... nechutná? +napije se piva+ Je skvělé. A jaké je to víno? +kývne hlavou k její skleničce+ Já si dovolenou neplánuji. Říkal jsem, že nikdy nevím, kdy mě šéf povolá do práce. A ani netuším, co by mi na to řekl, kdybych ho o tu dovolenou požádal. :D Kromě toho, pro mně je každá mise takovou příjemnou dovolenou.
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 31 črc 2013 17:30

yohannka: Tedy páni, tak to si to tam musíš pořádně užít. +usměje se na ní vesele+ Díky, určitě se ozvu kdybych potřebovala. +pokývá souhlasně hlavou+

Tony: Dlouho o tom uvažuju. +zazubí se+ No to je od tebe tedy hezký. Bys mě tu normálně nechal! +vykulí na něj ublíženě očka, ale pak se vesele zasměje, takže to zase tak moc vážně nemyslela+ Ne, nechutná.... je to hořký a takový divný? +oklepe se a vrtí vehementně hlavou+ Tak víno... to je skvělé. +zazubí se vesele+ Ochutnej. +přistrčí mu sklenku+ Ano to vím, říkal si. Ale přeci nemusíš pořád sedět na Orlíku ne? Určitě musí být nějaká země, kterou bys chtěl navštívit... znovu třeba. +pousměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 31 črc 2013 17:44

Nechal? Naopak! Já bych tě tam právě na ten pokoj obětavě odnesl v náručí a pak bych hlídal zvenku u dveří, aby tě nikdo ve spánku nerušil +uculuje se vesele a pak ochutná to její víno+ Eh... na mně je to moc sladké... to není pití pro chlapy +vrátí jí skleničku+ Nejsem pořád na Orlíku. Vlastně to byla náhoda, že jsi mě tam dnes zastihla, kvůli té večeři, na kterou jsem byl pozván a co se nekonala +zase se zamračí, když si na to vzpomene+ No, našlo by se ještě pár zemí, kam bych se chtěl podívat a kde jsem ještě nebyl. Ale jednoznačně můžu říct, kam bych se už podívat nechtěl. Na Sibiř +dorazí pivo+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 31 črc 2013 17:57

Ááááh, tak to je potom jiná. +pokývá vesele hlavou+ Ale proč venku? Určitě by mi nevadilo kdyby sis postavil židli z druhé strany dveří. +zazubí se vesele a myslí tím, že by ho nechala sedět u dveří v pokoji+ Já mám ráda sladká vína. +pokrčí zlehka rameny+ A tobě je nikdo nenutí. +zašklebí se vesele+ Stihl si Styx napsat, než jsme vyrazili? +zajímá se jestli se jí snažil ještě nějak zkontaktovat a pomalu si začíná opět dělat sama starosti+ Tak tam by asi nechtěl nikdo. +zavrtí mírně hlavou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » 31 črc 2013 23:33

(Ne, obvykle na stoly bazalku nedáváme, to jen když si to napřeje kolemjdoucí Beatrix+

Bärb: +všechno si zapíše a usměje se na Neferet+ Ale jiste, zrovna je v kuchyni, vyřídím mu to. +s úsměvem odběhne, po chvilce jim Tobi prostře a nalije vodu do luxusních skleniček, zapálí jim tam svíčku a zavře okna, aby tam nebyl slyšet hluk z venku, ale naopak příjemná hudba zevnitř a pustí klimošku, aby se tam neupekli.
A než si stihnou vůbec pořádně popovídat, tak se vrátí bärb s velikýma talířem+ Ták, tady pro dámu...a pro pána...+postaví to před ně a je to přesně tak jak si to přáli - a jak možná ani nevěděli, že si to přejou, ale chutnat jim to bude! + Přeji dobrou chuť! A cokoliv budete potřebovat, budu na baru...+usměje se na ně, že stačí mávnout, že na ně má tak trochu výhled, ale zase né moc a nechce je tam furt opruzovat, když vidí, že je to intimčo schůzka+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Tony Dolohov » 01 srp 2013 19:21

+chvíli pozoruje Tobiho, jak jim to tam hezky stoluje a pomyslí si, že tohle je opravdu kulturní podnik+ Díky +poděkuje s úsměvem servírce, když jim přinese večeři+ Jistě, my se ozveme, když budeme něco potřebovat +a není to žádná intimčo schůzka, pouze Tony doma přišel o večeři, kterou mu měla udělat Styx a neudělala, tak se šel najíst někam ven, aby nepošel hlady a zrovna se potkal na Orlíku s Neferet, tak ji pozval taky. Žádné rande ;) +

Nef: Vážím si tvé důvěry, ale zůstanu radši venku. Nerad bych zadal důvod k drbům, že tě chodí na pokoj obtěžovat smrtijedi. Nechci, aby utrpěla tvoje pověst +holt padouch gentleman :D :Love + Nechal jsem jí vzkaz. A pokud nebude ještě doma, když se vrátím, půjdu ji hledat. S tím svým ale být nemůže, dnes je úplněk +koukne z okna na měsíc+ (chudák Styx teď nejspíš zažívá krvavé drama a oni si tady klábosí a papkají :D ) +odloží alespoň na chvíli starosti, když jim přinesou večeři a hladovým pohledem zhodnotí to lahodně vonící jídlo+ Vypadá to skvěle. Tak dobrou chuť +vezme si příbor a pustí se s chutí do jídla+ Takže jsi přišla zkontrolovat svoji sestru? Určitě bude ráda, že tě zase vidí. A kdybys ji náhodou nenašla doma, Styx bude určitě vědět, kde pobývá +radši ji přátelsky upozorní, aby se Nef nevyděsila, že se Jasmíně něco stalo, když ji nenajde na Darktoru+ Hm... je to opravdu výborné... +pochutnává si na steaku+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 01 srp 2013 19:37

+po očku zatímco upíjí ze sklenky pozoruje jak tam kolem nich Tobi pobíhá a jen si oddechne, když jim tam pustí větrák, který v tak teplý večer musí ocenit snad každý+ Děkuju. +usměje se na Barb, když před ní postaví talíř a musí uznat, že to jídlo vypadá víc jak dobře+

Tony: Hmn... +zatváří se zamyšleně+ ...na to bych úplně zapomněla na takový drby. Ale dostaneš alespoň polštář a židli, abys měl aspoň trochu pohodlí. +zazubí se na něj nakonec vesele+ Dáš mi vědět, že? Kdyby nebyla doma. Půjdu s tebou. +koukne na něj naprosto vážně a pokývá hlavou, že bere úplně plně na vědomí a na chvíli se zamračeně podívá z okna (no to nám raději ani nepřipomínej, Nef se půjde picnout až to zjistí :D ) + Jo a určitě to bude naprostá delikatesa. +pokývá s úsměvem hlavou při pohledu na svojí porci+ Dobrou chuť. +popřeje mu, vezme si příbor a přímo se co nejvíc kultivovaně vrhne na steak+ Jo, mám to také v plánu. +pokývá hlavou zatímco krájí maso a pak se zarazí+ Proč bych jí neměla najít doma? +zamračí se na něj a zamyšleně nakloní hlavu na stranu+ Tony, nezamlouvej to... +podívá se na něj naprosto vážně, když si pochvaluje jídlo+ ...kde přebývá moje sestra? +mračí se, je jí poněkud divné, že už se po několikáté zmínil o tom, že sestra něco určitě provádí a ona o tom nemá ani ponětí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 02 srp 2013 13:46

Nef: Jo židli a polštář... a pak na té židli usnu a bude po hlídání +culí se vesele+ Neboj, dám ti vědět, kdyby se něco dělo +slíbí jí+ No jen mě to tak napadlo. Slyšel jsem, že se na Darktoru moc nezdržuje. Bydlí prý u nějaké své kamarádky... Styx říkala. Já o ničem nevím +zvedne na obranu ruce v gestu "já nic, já muzikant", že by mu to člověk i věřil, ale výjimečně teď opravdu nekecá:)+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod yohannka » 02 srp 2013 14:37

Nef: to jo, u moře jsem nebyla.. ani nepamatuju! tak se mějte +usměje se na ně a jde zas pobíhat po mýtince v záchvatu balení+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince