Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Neferet » 28 črc 2013 22:00

+nechá se přemístit na Mýtinku, a když jí padne zrak na všechny ty děti chvíli regulérně zvažuje, že se Tonyho vůbec nepustí, co kdyby si některý z těch dětí z ní chtěli udělat tetičku. zamává Bee na pozdrav a nechá se Tonym usadit na místo a nemůže si prostě nepomoct, aby si neodkašlala strašně nenááápadně, když se Bärbel tak před Tonym prsí a očka jí vesele svítí, jak je jenom přátelsky zlobí, a když jí padne pohled na bazalku má co dělat aby udržela vážnou tvář+ Ano, ano... něco k pití. +zakucká se trošku smíchy a pak se zatváří jako nevinnost sama+ ...skleničku červeného, prosím. +rozhodne se nakonec+ Ehmn, od kdy jsi alergický na bazalku? +zajímá se Tonyho jako nevinnost sama, když servírka na chvíli odejde+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 28 črc 2013 22:03

To je v pořádku +usměje se už mírněji na Bärb, když mu bazalka zmizí z očí a pak koukne na ty sedmikrásky a zase na ni, jako že jestli vypadá na to, že by měl rád kytky+ No, tohle je už lepší, díky +vezme si nakonec od ní tu kytičku a dá ji Neferet. Počká, až si Nef vybere pití a pak si objedná taky+ Já bych si dal asi to pivo +když obsluha odejde, otočí se na Nef+ Už jsi někdy viděla smrtijeda, který by si pěstoval na zahrádce bylinky? +ušklíbne se+ Prostě je nemám od jisté doby rád. :D
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 28 črc 2013 22:14

Děkuju. +usměje se na něj a kytičku si vezme, je to ostatně dlouho co nějakou kytku vůbec dostala, takže se jí očka rozzáří+ Ehmn... +zatváří se zamyšleně+ ...ne myslím, že ne. +zakroutí nakonec hlavou a vesele se zazubí+ Já jsem kdysi měla záhonek s bylinkami, ale někdo mi ho celý zničil. +postěžuje si :D + Takže co si dáme dobrého? Viděla bych to na nějaký steak... asi nějakou jejich specialitu? +koukne na něj jako jestli s ní souhlasí, když otevře jídelní lístek+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » 29 črc 2013 13:15

+Oni si počítám sedli do salonku, a i tak lokálem proběhne sem tam nějaký dítě, jinak sou venku - ale v salonku je klid a nikdo tam neopruzuje.+

(Tu kytku dávala jakože na stůl do vázy, ne Tonymu, samozřejmě! Ale budiž teda, aspoň ju má Nef ;) )

Pivo a víno, hned to bude! +usměje se a hned je s tím zpátky.+ Baron Trenck šestnáctka speciálně vařená pro náš lokál, +postaví orosenou sklinku, takovou tu velkou, ale na stopce, před Tonyho+ a přívlastkové víno nejvyšší kvality pro dámu. +mrkne na Nef - ehm, lepší popis ze sebe nevymáčknu..+
Už jste si vybrali, nebo mám ještě počkat? +zkoumavě+ Ale můžu doporučit hovězí steak na bylinkách s pepřovou omáčknou a k tomu opékané brambory. Nebo třeba houbovou omáčkou...+pokýve hlavou, že to je variabilní, ale rozhodně je to jídlo co stojí za to+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 29 črc 2013 14:44

+balí si věci na dovču, no jak se tam začnou rojit děti, tak začne balit o poznání rychleji a Sněhulákovi důrazně vykládá, že je papat fakt nesmííí+ jé ahoj! +mávne mezi běháním na tonyho a nef+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 29 črc 2013 19:26

(tak na stůl do vázy... odkdy dávají na Mýtince hostům na stůl bazalky? :P )

Nef: To je drobnost +pokrčí rameny v rozpacích, on sám taky nemá ve zvyku rozdávat kytky na potkání+ Záhonek s bylinkami? +a sakra, pomyslí si, tak to byl její+ Někteří lidi jsou hrozní barbaři, zničí všechno, na co přijdou +zakroutí pohoršeně hlavou a radši strčí nos do jídelního lístku a vybírá+ Nějakou místní specialitu? Proč ne... Ten hovězí steak vypadá opravdu dobře, já už jsem rozhodnut. Dáš si jej taky? +počká, až si objedná první+

Barb: +jj, sedí v salonku, Tony by asi dlouho nestrpěl, kdyby tam kolem něj furt lítala děcka, ještě by jim mohl ublížit :twisted: + Tak to pivo mi přijde k duhu v tomto vedru +vezme orosenou sklenku a zhluboka se napije, pak si otře rty do hřbetu dlaně+ Dal bych si ten steak s pepřovou omáčkou. Bez bylinek prosím... zato pořádně ostrý +zavře jídelní lístek+

yohannka: +taky na ni kývne a usměje se, pak jen pozvedne obočí, že se dneska ty majitelky asi zbláznily :D +
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 29 črc 2013 19:52

Tony: Jo. +přikývne naprosto vážně+ Na skok jsem se stavila na Darktoru... sem tam něco zapomněla... a koukám a místo záhonku jsem měla div ne kráter. +kroutí nad tím podmračeně hlavou+ Doufám, že budu mít čas ho dát brzy dohromady, abych tě mohla pozvat na ten můj steak. +povzdechne si nad ztrátou záhonku, ale pak nad tím mávne rukou a zavrtí hlavou+ Hmn... +promne si zamyšleně bradu+ ...jo myslím, že to zní opravdu moc dobře. +souhlasí nakonec+ Takže Tony... +začne a podloží si bradu dlaněmi+ ...řekni mi... co ti sakra chutná na tom pivu? Vždyť se to nedá pít. +myslí samozřejmě pivo všeobecně, když nedůvěřivě koukne na jeho orosenou sklenici+

Barb: Děkuju +usměje se na ní, když jí přinese vínko a ochutná+ Výborné. +usměje se spokojeně a pokývá souhlasně hlavou+ Já si ho dám taky, ale beru bylinky. +usměje se+ Řekněte mi... +zamyslí se na chvilku+ ...pracuje u vás ještě Tom? +zajímá se+ Pokud ano, tak když mi k tomu steaku udělá nějakou paprikovou zálivku nebo něco podobného, tak budu ráda. +usměje se na ní vesele+

yohannka: +překvapeně zamrká, jak tam kolem nich prosviští+ Ahoj! +zamává jí+ Co tady tak pobíháš? +zajímá se zvědavě+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 29 črc 2013 21:59

Nef: ále sháním věci na dovču.. pořád zjišťuju, že něco zapomínám +zakoulí očima+ a co ty jak se máš, jsem slyšela že ti někdo rozdupal zahrádku.. nebo jenom záhonek s bylinkama či tak něco? To jsou dneska lidi teda!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 30 črc 2013 21:17

Já se klidně obejdu i bez těch bylinek, mně zajímá hlavně ten kus masa +upozorní ji s úsměvem a opět se zhluboka napije+ Co mi chutná na pivu? Je skvěle vychlazené, osvěží v tom horku a má výraznou chuť. Ochutnej a uvidíš +posune jí sklenici+ Ale pozor, má docela sílu. Aby ses hned neopila. Pivo... víno... to je vražedná kombinace +culí se+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 30 črc 2013 21:26

yohannka: Tak to je úplně normální. Z toho si nic nedělej. +zazubí se vesele+ Kam jedeš? +zajímá se+ Jo rozdupal! Úplně celou a radši nechci ani přemýšlet nad tím co s ní všechno musel provést, aby se z ní stalo to co s ní je. +zavrtí posmutněle hlavou+ Ale jinak to jde docela dobře. +usměje se+

Tony: Však bylinky ti taky nikdo nenutí. +zamrká na něj spiklenecky+ Hmn... +zamručí a obezřetně se chopí skleničky+ Jo opít... někdy si říkám, že by to bylo potřeba. +uculí se a trochu upije+ No tedy... +zašklebí se a otřepe se, zřejmě na pivo moc není+ ...myslím, že raději zůstanu u vína. +rozhodne se nakonec a rychle mu pivo vrátí+ A ty se někam nechystáš? Na nějaký výlet, dovolenou než budeš muset na misi? +zajímá se zvědavě+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince