Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Engel » 27 čer 2013 00:40

ále...u mýho hotelu byla taková..akce..+tváří se že horzně niiix+ šampionů? vyhrálas něco? +poslouží si a uhnízdí se vedle ní+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 27 čer 2013 06:34

akce? jo tak proto si nepřišel na čarodky za mnou sem, no jooo +poplácá ho po rameni+ to sem se pak musela zabavit i bez tebe. No to néé, já nevyhrávám
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 27 čer 2013 12:09

Jo, akce...měl jsem tam schůzku z potencionálním klientem...a docela mě překvapilo, že to byla ženská..+uzná+ Tys mě nepozvala, tak jak mám vědět, že tu něco je? Jen jestli ses nebavila až moc...dobře..
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 28 čer 2013 06:35

ženská +pozvedne obočí+ a pozvala tě na grilovačku, co.. tak já myslela že víš, že budem upalovat.. když tu pracuješ +pokrčí ramínkama+ né, já se bavila, tak .. docela normálně +pousměje se+ jenom toho alkoholu bylo moc! +postěžuje si+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 28 čer 2013 16:49

Ne, měli jsme tam přímo schůzku domluvenou... No to, že se někde bude dělat táborák neznamená, že ty budeš u toho. +dá jí vlasy za ucho+ Normálně? Takžes vůbec neběhala povenku s vojákama? On ti ho někdo nutil, ty náš oukropku, co?
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 29 čer 2013 10:45

noo když se dělá táborák a mýtince, vždycky jsem u toho +dá mu pusu na tvář+ noo tak běhala.. já neběhám! +pokývá hlavou+ a oni mě nutili pit, já to nechtěla! A co ta tvá paní grilovačka, byla aspoň pěkná?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 30 čer 2013 14:25

+olíbne jí spánek+ Dobrý vědět... Téda, já je za to budu muset postřílet!
Pěkná byla..trochu blbá...ale měla velký...přednosti...různý...+napije se+ Ale nic extra. +sjede pohledem ju, že na ni nemá+
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 01 črc 2013 06:37

nééé, to nesmíš, jich je víc! +pokývá hlavou+ to by byla přesila a co by mi pak z tebe zbylo, hm? +ne, nebudu říkat že zuby, pampadam+
tak přednosti jooo? +koukne si na hrudníček+ nix extra? tak to nemohly být tak velký! +zašklebí se a nasomruje se mu pod pažu, aby ju objal+ taaak +uvelebí se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 02 črc 2013 12:10

(lách ty zuby!)

Víš...musím ti říct...minulej týden se mi stala taková věc..stál sem proti pěti po zuby ozbrojeným chlapům...a upřímně...fakt to byl nefér souboj...pro ně! +ušklíbne se samolibě, že je pobil jako Rambo+
Já jsem nesmrtelnej, kotě! +dá jí pusinku na tvář+
+jenom se tomu uculí a vezme ju pod křídlo spokojeně - tak on myslel, že celkově nix extra..+ no...ale tím se netrap. +nahne se a vezme si od ní malou pusu+ tebe bych nevyměnil.
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 04 črc 2013 17:04

(jsem četla že je poblil.. :pii )
no ty seš prostě nejlepší! za to ti koupím pití +mrkne na něho+
+lach ale říkal velký+ nojo, to budu mít děsně těžký až tě budu chtít vyměnit jáá +dloubne ho do žebírek, ale hned ho tak zboku obejme aby jí nezdrhl+ máme řízky, nedáš si? +kouká na něho oddaně jak kotě+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince