Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » 17 pro 2012 22:57

(cha, tak se hádáme bokem asi...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » 18 pro 2012 00:20

Myslím, že tady určitě nejsem naposled. Vaříte zaručeně líp, než můj skřítek +zasměje se a koukne, co mu přinesla+ Medovník? Ten jsem neměl už alespoň deset let. Trefila jste se mi do chuti +pustí se do něj a zapíjí to hořkou kávou+ Slyšel jsem, že tady máte i nějakou posilovnu?
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Robert » 18 pro 2012 12:12

(chá, no to to mají chlapci i s doprovodnou zábavou, se svým sluchem :D))

yohannka píše:nojo, vidíte.. to mě nenapadlo, že vlastně chuť brambůrek neznáte. Já osobně se po nich můžu utlouct.. teda.. ne po těchle +uculí se+ no a pak tu máme ještě spešl zmrzlinu, kdybyste chtěl. Ta vám taky nic neudělá

*Pokrčí lehce rameny* Všechno má své nevýhody...Tak si to vynahradím aspoň teď...*uzme si další lupínek*hmch...no, věřím, že zmrzlina ne, ale někdo jiný by mohl...*pousměje se šířeji, ale bez zoubků - slušně vychovaný upírek*
Robert
Upír

Příspěvekod Jason » 18 pro 2012 12:26

*způsobně neposlouchá a dlabe pohár, aby se mu to nerozteklo, akorát jak zaslechne kdesi cosi o sniperovi, tak polkne a nenápadka si přisedne blíž k Robertovi, ať se trefují spíš do něj :lol: *

yohannka píše:+mávne rukou a taky se cpe+ já když vidím sladký, tak si taky nemůžu pomoct +zašklebí se+ nicméně jáá pak musím držet dietu! +směje se+ nooo... tak kdybyste se chtěl s něma seznáámit, nebo si zajít zaběhat, tak stačí říct. Jenom.. +zamyslí se, přece jenom havěť je tu na losu různá a moc neví jak to zrovna u něho funguje+ abyste mě nesežral...+zamumlá...když se jakože on promění+

Dietu? A proč?*okoukne ji odshora až dolů,* to nepotřebujete...není hezký, když je holka kost a kůže...jeden by se odřel..*cukne koutky* fajn...beru vás za slovo...*a jak mluví o tom sežrání, tak na okamžik na židličce jakoby povyroste a zasvítí na ni vlčíma očkama*uvidíme, kdo běhá rychleji...*tváří se hladově, jako kdyby zrovna nespolknul zajíce a obří pohár...pak toho nechá, přestane dělat vlčí ramena a zas je jen drobný kluk na barové sesli* Ne, to já nedělám...neokusuju nikoho...pokud sám nechce.*dodá významně a dožírá zmrzku*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 18 pro 2012 19:49

+Tak vzhledem k tomu, že jsou pánové zanepráznění yohannkou, tak se na ně usměje, pobere pár paklů cigaret a de dolů do kanclu taky hnout těma papírama, aby si pak ve spěchu neurvala nehet...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jason » 18 pro 2012 22:38

(tak ono když se hádají jinde, tak jim do toho nebudou přece skákat, že...eště by chytli taky, to se můžou vrátit do Slastí :lol: )
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod yohannka » 18 pro 2012 22:48

yohannka píše:
*Pokrčí lehce rameny* Všechno má své nevýhody...Tak si to vynahradím aspoň teď...*uzme si další lupínek*hmch...no, věřím, že zmrzlina ne, ale někdo jiný by mohl...*pousměje se šířeji, ale bez zoubků - slušně vychovaný upírek*

Ale i výhody.. tak já vám ji taky nachystám, jo? Ať aspoň ochutnáte +uculí se a zachvilku mu donese "mrožíka"+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 18 pro 2012 22:51

Jason píše:
Dietu? A proč?*okoukne ji odshora až dolů,* to nepotřebujete...není hezký, když je holka kost a kůže...jeden by se odřel..*cukne koutky* fajn...beru vás za slovo...*a jak mluví o tom sežrání, tak na okamžik na židličce jakoby povyroste a zasvítí na ni vlčíma očkama*uvidíme, kdo běhá rychleji...*tváří se hladově, jako kdyby zrovna nespolknul zajíce a obří pohár...pak toho nechá, přestane dělat vlčí ramena a zas je jen drobný kluk na barové sesli* Ne, to já nedělám...neokusuju nikoho...pokud sám nechce.*dodá významně a dožírá zmrzku*

tak to děkuju za kompliment +uculí se spokojeně a jak mu zasvítí očka, tak jenom závistivě koukne, že to chce takyyy umět+ tschá, tak běhá, jo.. abych vás pak nehledala, že ste se někde za mnou v dáli ztratil +mrkne na něho zlobivě+ pokud sám nechce.. to je dobrý vědět! Tak co.. ještě nějakej chod? Vypadáte tak nějak.. pořád hladově, oni Vás tam u vás copak nekrmí?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » 19 pro 2012 17:00

yohi: +vezme si láhev s vínem i svoji sklenku k baru a posadí se na barovou židli+ Najdete si pro mne chvilku, abyste si se mnou dala tu slibovanou sklenku vína? +usměje se na ni+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod yohannka » 21 pro 2012 18:13

Regulus: ale určitě +uculí se, podá si sklenku a nechá ho ať jí nalije+ ještě bych k tomu doporučila třebaa.. +vytáhne misku s pistáciema+ tak jaké máte plány na vánoce?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince