Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix
yohannka píše:nojo, vidíte.. to mě nenapadlo, že vlastně chuť brambůrek neznáte. Já osobně se po nich můžu utlouct.. teda.. ne po těchle +uculí se+ no a pak tu máme ještě spešl zmrzlinu, kdybyste chtěl. Ta vám taky nic neudělá
yohannka píše:+mávne rukou a taky se cpe+ já když vidím sladký, tak si taky nemůžu pomoct +zašklebí se+ nicméně jáá pak musím držet dietu! +směje se+ nooo... tak kdybyste se chtěl s něma seznáámit, nebo si zajít zaběhat, tak stačí říct. Jenom.. +zamyslí se, přece jenom havěť je tu na losu různá a moc neví jak to zrovna u něho funguje+ abyste mě nesežral...+zamumlá...když se jakože on promění+
yohannka píše:
*Pokrčí lehce rameny* Všechno má své nevýhody...Tak si to vynahradím aspoň teď...*uzme si další lupínek*hmch...no, věřím, že zmrzlina ne, ale někdo jiný by mohl...*pousměje se šířeji, ale bez zoubků - slušně vychovaný upírek*
Jason píše:
Dietu? A proč?*okoukne ji odshora až dolů,* to nepotřebujete...není hezký, když je holka kost a kůže...jeden by se odřel..*cukne koutky* fajn...beru vás za slovo...*a jak mluví o tom sežrání, tak na okamžik na židličce jakoby povyroste a zasvítí na ni vlčíma očkama*uvidíme, kdo běhá rychleji...*tváří se hladově, jako kdyby zrovna nespolknul zajíce a obří pohár...pak toho nechá, přestane dělat vlčí ramena a zas je jen drobný kluk na barové sesli* Ne, to já nedělám...neokusuju nikoho...pokud sám nechce.*dodá významně a dožírá zmrzku*
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků