Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Regulus Black » 17 pro 2012 19:45

yohi: Bylo to opravdu výborné +poplácá si spokojeně po břiše+ Dal bych si nějaký moučník a šálek kafe k tomu. Výběr nechám opět na vás +usměje se na ni+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Beatrix » 17 pro 2012 19:59

+Nakloní se k ní a mluví docela potichu, aby je všichni neslyšeli+ Můžeš si tu dělat ramena jak chceš, ale až půjdou po krku tobě, tak víš moc dobře, že mě budeš potřebovat, nebo budeš tuhá. I s Engelem. A nemysli si, že je nějakej nesmrtelnej superman, stačí abych trochu víc chtěla a je z něho sekaná a ty tu zůstaneš sama. +podívá se jí do očí+ Semnou.
Takže ocením, když se ke mně budeš chovat slušně - zvlášť po tom, cos provedla. Víš přece moc dobře, že s Amonem sdílíme nelibost ke zradě. +napřímí se zase a usměje se+ Nehledě na to, že TVÁ výplata jsou MOJE kšeftíky, takže bych ocenila nějakej ten respekt i k nim.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 17 pro 2012 20:10

víš co +zavrčí+ tak se ke mě chovej taky slušně a né takhle povýšeně, jak se chováš ke všem, jo? Ostatní ti to možná poslušně trpí, to je fakt. Pokud si to nepamatuješ, půlka mýtinky je pořád moje, takže to není o tom, co dostanu za výplatu.
A teď mě omluv, mám práci +ušklíbne se na ni+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 17 pro 2012 20:12

Regulus Black píše:yohi: Bylo to opravdu výborné +poplácá si spokojeně po břiše+ Dal bych si nějaký moučník a šálek kafe k tomu. Výběr nechám opět na vás +usměje se na ni+

no budeme jenom rádi, když sem na jídlo budete chodit častěji +usměje se+ tak třeba medovník? +donese mu kusanec i s domácí šleačkou a kafíčko, ke kterýmu mu donese i smetanu a cukr, kdyby chtěl+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 17 pro 2012 20:22

Poté cos udělala? +snad by se i zasmála, ale spíš se zatváří trpce+ To těžko.
Ostatní mi to netrpijou, projevujou loajalitu. To se k zaměstnavatelům dělává. Nedělají pro mě od toho, abysme se kamarádili. Mhm, to je. Jen se obávám, že ta tvá půlka by svým provozem už dávno zkrachovala.
Práci...jistě...vzhůru roztáčet kola kapitalismu...+opře se o baz a sleduje ju, jestli to dělá správně+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 17 pro 2012 20:33

co jsem udělala? že jsem se přimluvila za to, aby ti nikdo neufikl hlavu?
to je otázka jesli zkrachovala.. poté cos z mýtinky udělala ty.. to už ani není normální hospoda, že.
Běž si někam radši sednout, tady leda zavazíš. +ale nijak si jí nevšímá, v klídečku si dělá svoji práci a vyplňuje papíry, co chce všechno objednat+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 17 pro 2012 21:24

Jo tak tohle ti nakukal? To se asi zapomněl zmínit o tom, že ste byli 24/7 pod dohledem a sniper ti mířil celou dobu na hlavu, žejo? A že to bylo tak trochu za pět dvanáct, než se sám dostal do pyrohů a kdo ví...možná ty s ním...+nakloní hlavu nabok zamyšleně+
Já? Chm, to je vděk. Člověk by řekl, že oceníš svýho manžela...a několik milenců...a miliony co tečou do účtů...ou jé, ty samozřejmě narozdíl odemě nevlastníš několik nemovitostí, aut, tučných kont a obchodů..mmhm.
Zavazím ve vlastním podnku. Kdo by to byl řekl.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 17 pro 2012 21:37

no ještě že tě máme +zakoulí očima+
jo, mám barák, jeden obchod napůl s Brittou, jedno auto a chatu která ani není moje
no kdo.. já.
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 17 pro 2012 22:04

Jo? No...to jenom dokazuje jak dobře umíš hospodařit. Takovou šéfovou by tu určitě všichni milovali...na dlažbě...+nalije si kolu a de se podívat za hostama esi tam teda ještě nějacííí ze slastí sou?+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 17 pro 2012 22:11

+sou a dou dokonce tuším na baru.. ale před něma se asi doufám nehádáme+

+no radši jí už na to nic neříká a pracuje+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince