Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 30 led 2013 07:38

myslíš, že by mi slušely rohy? +ochmatává si hlavu+ asi jooo! jaktože nebudu? a kdo by mě tam chránil? +zamyslí se nad tím+ achjo, ty mě nutíš děsně přemýšlet a to se nedělááá
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 30 led 2013 10:36

No jasně, rohy sluší každýmu. +usměje se+ Tak to se teda strašlivě omluvuju. +uculí se+ A stejně už budu muset jít. Abych tě třeba nezdržoval. +zazubí se na ni a mrkne+ Ale můžu ti říct, že jsi ta nejlepší svěřenkyně, jakou jsem kdy měl. A fakt doufám, že nedopadneš, jak ty ostatní.
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 30 led 2013 15:45

mě nezdržuješ +mávne rukou+ ale je fakt, že přijdou hosti a ubijou mě podtáckama jestli jim nedonesu pivo +zakoulí očima+ tak se měj a bacha na cestu, venku mrzne... eee.. cože?! jak ostatní? jak dopadli? umřeli? tys je zabil? +vykulí oči+ spáchali rituální sebevraždu?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 30 led 2013 19:02

No.... jakó.... +začne zeširoka+ Anděl strážnej se stará o člověka celej jeho život, že jo. +pak se zatváří, jako že on za to vůbec nemůže a už je z toho vážně zoufalej+ No můžu já za to, že dostávám samý nešikovný smolaře a ztracený případy? +vypadá, že se proti němu spikl celej svět+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 30 led 2013 19:29

+chvilku na něho kouká, jak by čekala že ju rozseká sekáčkem na led + fakt? tak to se nemusíš báát.. sebevražedný sklony mám fakt jenom občas.. a.. mmm.. pokud mě někdo nezabije.. což je tady vlastně taky dost možný, tak mě budeš muset strážit pěkně dlouho +zazubí se+ tak nebuď smutnej a na +dá mu konopný lízátko+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 30 led 2013 20:11

Hele, ale podepíšeš mi, že v případně úmrtí, to nebude moje vina. Jasný? +koukne na ni prosebně+ Ale to můžeš až potom. Jé díky. +strčí si hned lízátko do pusy+ To je hnufný co? +zašklebí se a zahuhňá, ale líže ho dál+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 31 led 2013 07:37

klidně vlastní krví! +mrkne na něho+ tsss naše konopný lízátka a hnusný, nevím nevím, jestli ti dám ještě jedno na cestu +zašklebí se+ ale tak... abys dobře doletěl +dá mu ještě jedno+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 31 led 2013 10:40

+uculí se na ni+ No rozhodně jsou lepší než ženšenový žvýkačky. +zasměje se+ Tak děkuju. +vezme si i druhý s moc velkým nadšením na to, aby byly hnusný+ A kdybys měla nějakej problém, tak víš, kde máš svýho anjela strážnýho. já se taky někdy stavím, ,až zase dostanu hlad. +zamává na ni ve dveřích a odletí, spíš se teda odšourá zpátky do Tapu+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Engel » 31 led 2013 12:03

+Akorát de dovnitř, potká Anjela ve dveřích, tak si ho tak změří pohledem a dojde k baru+ Čau puso, kdo to byl?
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 31 led 2013 14:49

barman: tak to neznám! teda jednou jsem měla ženšenovej čaj.. a byl to hnus! Tak se měj! jo a ještě dej vědět, kdy máš narozky, pošlu ti dárek! +zamává mu+

Engel: jhééé co ty tu? ahoj! to byl můj anděl!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince