Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 21 led 2013 19:34

žejo! asi mě něco osvítilo +chichotá se a dojde pro ten koňak.. no cestou ho upíjí trocha+ a jo ty oříšky.. nebo pistácie? nebo brambůrky..ee.. ne, ty na to nenasypem.. i když...+zamyslí se a nakukuje mu přes rameno+ ty umíš vařit! hustý! nechceš u nás pracovat?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 21 led 2013 20:23

+zazubí se na ni+ Ještě umím speciální máslo, puding, nutelu a perníčky. +zahýbe obočím+ To by bya fakt veselá hospoda tady. Co takhle tam dát sekaný mandle, Těma jeden nic nezkazí. +navrhne nadšeně, nechá co rozdělal rozdělaný a jde hledat ty mandle+ Já je nasekám! +oči mu zasvítí a vysype mandle na prkýnko a veme si ten největší sekáček, co tam maj a pokouší se jím trefit tu mandli+
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 22 led 2013 07:35

jééé takovou nutelu bych si teda dala! +přikyvuje nadšeně+ no.. trochu veselosti by tu ani nezaškodilo.. poslední dobou je všechno tak hrozně moc neveselý +povzdychne si nachvilku smutně, ale jak ho vidí sekat mandli, tak hned k němu přiběhne+ zbláznil ses?! takhle to umí každej!.. to andělé to musí umět se zavázanýma očima! +a hned mu utěrkou ovazuje oči+ vidíš?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 22 led 2013 11:12

Tak já ti ji udělám, jo? +usměje se a kývne+ Có? Se zavázanýma očima? No tak to bude ovšem zcela nový kouzelnický kousek. Jasně, jasně. +připraví se, nahmatá mandli, pak oběma rukama chytne sekáček a mocně se rozmáchne a pokusí se trfit+ Tak co? Trefil jsem se? +zeptá se zvědavě, sekáček zaseklej v prkýnku a mandle bůh ví kde+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 22 led 2013 15:40

jéé to bys byl ale hodnej anděl! +sleduje ho napjatě a pak se chytne za čelo jak ju tam mandla trefí+ jau! sem raněna! +směje se+ hele zkus to znovu.. +nasype mu na prkýnko celej pytlík mandlí+ teď už nějakou trefíš.. ovšem, doufám, žes nám neprosekl linku, to by tě Bea zabila!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 22 led 2013 15:59

Co? Co? +kouká na ni, ale s šátkem přes oči, takže stejně nic nevidí+ Máš všechny končatiny? Tak jdem na to! +vypáčí sekáček z prkýnka, to naštěstí zůstane celý, jen má v sobě zářez a znovu se rozmáchne+ Ruce pryč! +zahlásí a sekne do hromady mandlí+ Tak už? +sekáček se tentokrát nezasekl, přes ty mandle to nešlo, nebo možná Anjel ztrácí sílu a tak si trochu nadzvedne šátek a koukne se+ To stačí ne?
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 22 led 2013 16:42

počky..+ spočítá si ruky+ dobrý, mám všechno! +a cukne sebou, jak znova anjel sekne+ hustýýý, teď už to bude stačit, seš úplnej Rambo! ty máš svaly já mám čáry +chichotá se a nasype si mandle na pánvičku aby je trochu opražila+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 22 led 2013 17:18

Super. +zazubí se a sundá si šátek, spíš si ho jen popostrčí nahoru na čelo, aby byl jak rambo, což teda rozhodně, co se týče svalů, není+ Mňam, pražený mandle, to si nechám líbit. Co jsme to vlastně dělali před tím...? Jo aha! +vzpomene si+ Lapačinky. +jde je zase dělat+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 22 led 2013 20:05

no jasný, vař anděli, vař! +nakukuje+ umíš je obracet ve vzduchu? aby udělaly aspoň tři otočky? +upíjí si furt ten vaječňák+ anebo až do stropu a musí tam zůstat nalepený!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 22 led 2013 20:23

No obracet je umím, ale tři otočky se mi ještě nikdy nepovadli. +koukne na ni+ A co pánev? Už máme rozpáleno? +zazubí se a manévruje s mísou ke sporáku+ Ukážu ti zlepšovák. +vezme lahev od kečupu, takovou tu vymačkávací, plastovou a naplní ji tou palačinkovou směsí+ Tradáááá. +vymáčkne těsto na pánvičku+ A máme dávkovač palačinek. +zazubí se na ni, jak je geniální+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince