Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 20 led 2013 15:38

+vykulí oči, protože jí připadá, že z ruky setřásá pavouka+ kde je? kde je? +rychle se tam rozhlíží kam pavouk utekl, ale ten nikde není, tak se uklidní+ myš a kachna.. no.. to je hodně divný! to bude nějaký spiknutí.. chm.. ale ne, neuříznem to, nemám pilu. Ale musím ti ju teď celou zavázat aby ti neupadla +vytázne obinadlo a ovazuje mu ruku až k rameni+ neškrtí?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 20 led 2013 19:35

Co je? +vyjekne+ Kde je? +hledá, co yohannka+ Sežere nás. +přidržuje si ruku+ Ne, neškrtí. Je to dobrý, teď už mi určitě neupadne. +začne se tam nakrucovat+ Sluší mi to?
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 20 led 2013 20:32

nesežere, utekl! lekl se nás! +vítězně+ no tohle je super! +zalepí mu to asi deseti náplasťama s Mickey mousem, aby to drželo a obhlíží svoje dílo+ jé, teď se ti tam můžu podepsat! +jak to vypadá skoro jako sádra+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 20 led 2013 20:46

Ha há! Jsme hrůzostrašní! +zadeklamuje úplně jako kocour z Trpaslíka a zazubí se+ No jasně, takový skvělý umělecký dílo mi musíš podepsat a pak se s tím musíme vyfotit. +nastaví jí ruku k podepsání+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 21 led 2013 15:03

muhahaha! tak vydrž, +vytáhne hromadu fixek a začne mu tam malovat zvířátka.. což moc na obinadlo nejde+ hele tygr! +ukazuje na jeden ze svých výtvorů+ teď už ti ten náš nic neudělá, když máš taky tygra +pokývá chytře hlavou+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 21 led 2013 15:13

Jé, tygr. +uculí se+ Jasně, teď jsme bratři. Jedné krve, ty i já. +pomuchluje zase sněhuláka+ Jako z džungle. Tak co teď? Hele, neuděláme si palačinky? Ty by bodli. +pohladí si rozmlsaně žaludek+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 21 led 2013 15:49

+a sněhulák mu olízne xicht+ palačinky! ty bych si teda dala! a s čokoládou... nebo marmeládou! ale to musíme do kuchyně.. poď za mnou! +zavelí a jak se tam tak válijou po zemi, tak se trochu zvedne a po čtyřech ťape do kuchyně+ au.. dveře blbý.. +rozrazí lítačky hlavou+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 21 led 2013 16:22

Bacha! Bachca! +jde za ní, ale po čtyřech mu to moc nejde+ Jako tvůj anjel strážnej, ti taky otvírám dveře, obzvlášť v tak delikátní situaci, jako je tahle. +podrží jí dveře, aby mohla projít do kuchyně+ Já chci s čokoládou. Ne s karamelem. S čokoládou a s karamelem! +vymejšlí si+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 21 led 2013 17:28

díííky brácho.. teda anděli +mávne rukou což si málem nabije bradu+ karamel.. mmm.. hele já mám geniáální plán! uděláme si je s vaječným koňakem! takovým tím hustým.. a posypem oříškama! a dáme si k nim zmrzlinu! +pomocí nohy stolu vstane a rozhlíží se kde co je+ pánvičku vidim...ledničku taky.. sakra! koňak je v baru!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 21 led 2013 17:33

S koňakem. +vykulí na ni oči+ Dovol, abych ti složil poklonu. +klekne si pokloní se jí+ Tak geniální nípad jsem neslyšel už dlouho. Tak já začnu. +vyskočí na nohy a vytáhne velkou mísu a mlíko a všechno možný a začne to tam lít+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince