Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 15 led 2013 21:15

+no psék hned vyskočí, nechá se mazlit a pak se k němu přisune až k baru a dělá voči ať mu dá něco dobrýhoo+
nojo.. a je fakt, že když bych z toho dostala infarkt, tak mě zachráníš! +nadšeně se tam motá a přemýšlí co si zobne+ takže můžu zkoušet co chci! hele ale Mgala to má luxusní.. sem dostala před vánocema i toto +ukáže mu nějaký čokošky - náladovky+ takže spojíš příjemný s užitečným! +pokývá významně hlavou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 15 led 2013 22:44

+krmí psa křupkama, co jsou na baru+ Mgala? To je vaše dýlerka? +zasměje se+ Tak to já se přepnu na zachraňovací mód, když jdeš experimentovat. +zazubí se a kouká, co ona tam zkouší+
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 16 led 2013 07:45

+a sněhulák papá a tváří se naprosto oddaně+ joo to je ona! i když po vánocích jsem o ní moc neslyšela.. takjestli si neprodloužila svátky nebo co. No ty máš být u mě přeplej na zachraňovací mood pořád! +směje se a nabodne si do čokobonboonu nějaký barevný dobroty a sní to+ mmmhm! to je tak dobrý.. +zamrká a chytne se baru aby neslítla+ až na to, že tě teď vidím dvakrát.. a pokaždé seš jinak barevnej! +zírá+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 16 led 2013 11:08

+zvědavě čeká, co to s ní udělá+ Fakt? +chytne se baru a nakloní se k ní, jako by to najednou mohl taky vidět+ Fakt? A jak barevnej? Ty jo, to je hustý, já to zkusím taky. +vezme si ještě jednu pilulku. No to mě po... +zarazí se v čas a culí se jak měsíček+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 16 led 2013 20:46

ty barvy se asi.. měnííí.. seš jako duha! +tlemí se a radši se opře o bar aby neslítla+ tak takhle barevnej svět jsem ještě neviděla.. tohle mě zabije. Jo nezabije! mám tu tebe! +začne se smát+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 17 led 2013 10:22

+zachechtá se+ Ty taky. To je dobrý. +pohodlně se uvelebíé na židličce+ Tak dobře jsem se už dlouho nesjel. Jak se ti to líbí, yohannko. Yohannko... jak se máááááš? +vyvalí na ni oči+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 17 led 2013 17:40

my sme oba duhoví! +směje se tomu jak by to byl vtip měsíce+ a Sněhulááák! +vyprskne smíchy při pohledu na psa, protože ten jak býval sněhově bílej, tak hraje barvama+ Jak se mám? no.. já se mááám! +hodí po něm hrst pistácií+ Anjeliiii,ty máš kukadla.. jak zrcadla!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 17 led 2013 21:20

Ona po mě hází včely! Zelený včely! +zaječí a napřáhne před sebe ruce, aby se ubránil+ Ty seš najednou fijalová. +vykulí na ni ty oči+ Sněhuláku, že je fijalová, ty pse z džungle. To má jako mimikry, jako do džungle mimikry. Aby nebyl vidět. +motá se v tom, ale cítí se dokonale+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 18 led 2013 07:34

to nejsou včely, to jsou berušky! dvacetitečnýý! jééé filajová? fakt? +nadšeně zajásá a kouká si na ruky a na nohy+ nejsem! neboo možná tady pod tou barvou duhy jsem! nojasně! +má pocit že to úplně chápe+ on totiž není pes, on je.. eee... co žije v džungli? tygr?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 18 led 2013 11:45

On je tygr! +řekne, jako by si toho teprve teď všimnul+ A my jsme opice. On nás sežere, když si nedáme pozor. +rychle zvedne nohy nahoru a klekne si na židličku+ Tygr převlečenej za psa. +dodá a pak vyjekne jak opice+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince