Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Kuchyň

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2014 14:06

No dyť vám to říkám. +zazubí se+ kdo to vlastně měl škytavku? +zarazí se trochu, pač jak to dlouze řešily, poněkud zapomněla+ Ach jo, vy ste úplně děsný. +uculí se, a sedne si na teda na pult, aby měla hlavu níž+ Byron mě zabije až přijdu domů. +směje se+ No asi jo, barvu si taky dáváš na vlhký. +přikývne+ Stejnak mi všechny vypadaj, tak je to jedno. +zavře oči, aby v nich neměla rum+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 zář 2014 21:13

Já ale už jsem úplně vylecena protože před sebou máme tezkej a namahavej a naprosto zodpovednej úkol ti obarvit vlasy. +zazubi se na ni+ Tak jo. +prikyvne+ Rumovej základ na vlasy to dycky pomáhá zvenku i zevnitř. +řekne presvedcene+ yohannko ujmes se toho když jq budu barvit? +koukne na ni tazave a dělá jo tam místo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 27 zář 2014 23:41

jistě jistěě bude z tebe úplná ruměnka! +nalije Vici panáka a pak veme zbytek flašky a začne jí to lít na hlavu, takže to teče všude+ mmm... to by mohlo stačit asi... +najednou je flaška prázdná+ a můžem barvit! +dá barvu wenai+ nemám tu teda hřebínek.. alee.. vidlička vypadá podobně žejo
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2014 14:05

Budu ta... já jsem tvá rumová víla tydydydam. +zazubí se+ jako v tom songu! +nakrčí se, jak jí to leje za triko a studí to+ možná jsem se měla svlíknout teda. +poznamená, a olizuje si obličej kam jí to nateklo+ bacha na oči!+zavře je děsně pevně, teda jenom jedno, druhým na sebe pošilhává do odrazu lednice, co tam s tím dělaj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2014 20:04

Tak jo jdeme na to když seš teda už orumovana. +zazubí se a chystá se stetec+ Trochu zaklon hlavu ať nemáš fialovej i obličej. +zubi se čulík a směje se. Namočil si stetec a zkusí to Vici patlat na vlasy tak nějak rovnoměrné aby to měla na vlasech a ně úplně jinde všude+ Hele jak to jde hezky! +řekne nadšeně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 29 zář 2014 09:15

simtě.. budeš o to rumovější! +že ten rum má všude+ no týýýbrďo, to vypadá dobře +valí oči+ a... hustě.. +píchne jí prstem do vlasů jak barva tuhne+ tě musím vyfotit.. kde mám sakra mobil?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2014 10:32

No z těch výparů budu opilá ještě tejden. +zazubí se, a zakloní hlavu, aby jí to neteklo do očí+ Jo? drží to? +zajímá se, pač tam moc nevidí+ uka,vyfoť mi to, já to chci vidět. +šťouchá jí do boku, a jak se tam kroutí, kape jim po zemi a po pultu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 zář 2014 20:43

Já myslím taky. +zahuhňá zalitá ve výparech z barvy a ztoho rumu, ale jen se přiopile culí a nevypadá, že jí to vadí+ No je to moc hezký. +pokýve hlavou a poodstoupí, aby si prohlídla svý dílo+ Přímo umělecký to je. +pokyvuje hlavou+ Drží to perfektně. +zazubí se a poodstoupí a nechá yohannku aby to mohla vyfotit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 02 říj 2014 11:59

+fotí to jak zběsilá, ještě si udělá s vici selfie+ no to je boží! nemáš těžkou hlavu? +jak ta barva tuhne...+ to se bude byronovi líbit!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 02 říj 2014 22:37

nějak to... zatvrdlo. +poznamená lehce vyděšeně, a jak to má umělecky vypláclý nahoru, poněkud ji ta masa vlasů táhne hlavu na stranu. nicméně na selfie s yohannkou se samozřejmě culí+ jo, Byronovi to určitě vezme dech. +zazubí se a trochu se ošije jak jí to stejká za krk+ Tak, když je to boží, která z vás jde další? +uculuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince