Frauentausch - Staffel I. Wenai

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Frauentausch - Staffel I. Wenai

Příspěvekod Kristián » 14 úno 2016 16:48

No ona je... to bude lepší asi někde u kafe +že je toho hodně+ ale je to čarodějka.. a prý i zvěromág. Bydlí na rodinné tvrzi v Irsku a.. má ráda večírky a no.. je to takový.. jak bych to.. dobrodružný typ +ušklíbne se+
No jistě +koukne se že on přece nezapomíná ukáže na kytice na baru - jsou tam dvě stejný a jedna menší+
Obrázek
jedna je samozřjemě pro Vás a jedna tady pro Zuzku.. je přece Valentýn +pokývá hlavou+
Zuzka: ty seš ale nějak zvědavá! +ušklíbne se+ no tak.. jdeme na to, dámy?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Anne Stein » 14 úno 2016 19:48

p.S. Dobře, pak si to poslechnu. +zamrká na něho, ať o kouzelnících před Zuzkou nemluví, ona to pořád ještě neví...a dá jí ruky na uši, aby to neslyšela+ No to se máme na co těšit! +spokojeně se usměje+ To je od vás milé. +ochotně si nechá od Bärb dát kytku do vázy a vezme si ju pak až půjde domů+Děkuji.

Z: Jé ta je pěknáá! +oňufává si kytku+ Děkujuu! +a kytku si vezme do ruky+ Jdeme! +chytne se Kristiána za ruku a jdou nahoru, kde se skupinově seřadí v obýváku a vyhlížejí Wenai+
Anne Stein

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 úno 2016 21:50

+když zjistí, že tam někdo je, tak vypluje z koupelny, poněkud cvokle namalovaná a usměje se na ně+ Ahoj. Já jsem Wenai. +podá jim ruku, jednomu po druhým+ Wenai Lafayete. +pousměje se trochu nervózně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 úno 2016 23:00

+Paní Stein na ni kouká trochu...konsternovaně...nenadšeně.+ Dobrý den...+dá jasně najevo vykání a podle výrazu tváře i to, že jí Wenai zrovna moc sympatická není+ Anne Stein. +ani nemusí dodávat, že to tam teď v podstatě jakože vede, to je slyšet z jejího hlasu+ Tohle je Zuzka...+otočí se, kam se najednou Zuzka ztratila, když se na novou tetu tak hrozně těšila.+

Z: +No Zuzka stojí metr za babičkou a tváří se dost podobně jako ona (být tam Bea, tak mají totožnej výraz všechny tři...)+ Nelíbíte se mi! +oznámí Wenai hned pohotově, aby to bylo jasný a rychle sková svou kytku za záda, aby jí ju Wenai náhodou nechtěla vzít+ A tohle je moje!

p.S.: Ale Zuzka! To se přece neříká! +okřikne ji, no v dané situaci jí to připadně jako dobrý zadostiučinění a potvrzení jejího názoru, takže si výchovný lekce nechá na jindy+

Z: Ale ona je-...! +ukáže na ni prstem+

p.S.: A neukazuje se prstem! +napomene ji opět vlažně+

Z: Já chci mamkůůůů! +dupne si nožkou vztekle+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 úno 2016 01:36

Aha, jistě. +pousměje se+ No, já z vás taky nadšená nejsem. +nakrčí na Zuzku nos jako králík+ Ale jednou už jsme do toho šli, tak to budeme muset vydržet. +pousměje se mile a otočí se ke Kristiánovi+ Vám se taky nezdám? +pousměje se+ No, s tím nic nenaděláme. A teď se mnou už nenechte dále zdržovat. Jistě máte hodně práce a já si musím odpočinout, cesta byla velmi namáhavá.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 15 úno 2016 09:49

+no asi by to zuzce měli někdy řííct, jinak se to doví sama+
+chvilku tam tak postává a úplně mu je jasný jak se musí wenai cítit+
Ale Zuzka! +napomene ji taky+ vždyť ses tak těšila, to nové tetě nedáš ani šanci? to se dělá? +koukne na ni domlouvavě+
+pak dojde k wenai a předá jí kytičku+ na uvítanou, aby vám tu líbilo +usměje se pohotově+ Bea vám nechala asi hromadu instrukcí, že? můžu je vidět? +zeptá se nenápadně+ a pak bych vás tady provedl... asi víte že tento byt je i můj a zuzky, že...
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 úno 2016 16:11

+chvíli kouká na Kristiána pěkně přidrzle, ale pak teda povolí+ Děkuji. +vezme si kytku a nenápadně k ní přivoní, páč kytky dostává ráda+ Ano, dostala. Tady jsou. +podá mu ty instrukce od Bei, aby si je mohl přečíst+ Není toho málo, ale já se práce nebojím. +řekne odhodlaně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Anne Stein » 15 úno 2016 22:17

(Zatím nebylo jaksi kdy.)

p.S: +podívá se na Wenai docela pohoršeně+ No...vidím, že jste svérázná mladá dáma. +což rozhodně lichotka nebude+ Samozřejmě...+přikývne, že má práci+ Přeji Vám hezké odpoledne. +podívá se na Kristiána+ Doufám, že na Zuzku dohlédnete...+rozloučí se Zuzkou, která ju nechce pustit, ale nezbyde jí nic jinýho, než tam zůstat a o to je nafučenější a odejde+

Zuzka: +Zašklebí se na Wenai a vyplázne na ni jazyk, pak se otočí na Kristiána, založí si ruky a našpulí umíněně pusu+ Ne, nedám! +a zvedne bradu a hlavně nosík, aby vypadala důležitěji+
Anne Stein

Příspěvekod Kristián » 16 úno 2016 09:58

Mhm.. +převezme si instrukce a jenom pokývává hlavou+ líčení je každodenní povinnost.. +koukne na wenai, jak se toho zhostila+ takhle to Bea asi nemyslela +cukne mu koutek+ dobrá.. tak.. dneska si asi odpočinete a zítra půjdete vypomoct do kuchyně a za bar. Nějaké dotazy? +podívá se na ni+
zuzanko… jestli budeš takhle umíněná, tak tě zítra do školy nepovezu já, ale tady paní, hmm?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 úno 2016 14:31

+neda ji to kdyz pani stein odejde tak ji zacukaji koutky. Kdyz si pak vsimne Zuzcinyho vyplazenyho jazyku ztak zasilha zaksichti se a taky vyplazne jazyk a ze ona se ksichni fakt dobre. Kdyz se konecne uklidni tak se pousmeje na Kristiana+ Ja vim ze takhle to nemyslela ale proste mi to nedalo no. +Zazubi se omluvne+ Naostro to bude mnohem hezci slibuju. Jenom mam takovy dotaz... ty padpatky mam nosit i kdyz pomaham v kuchyni? Moc to na nich neumim...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince