Wohnung in Wien

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Wohnung in Wien

Příspěvekod Beatrix » 01 dub 2013 14:07

Bea: Ten ty nerad, co? Kdyžtak ti dám müsli tyčinku...+uklidní ho+

Bianca: Ale jeee...+no my to pochopili tak, že ten střední holky dostanou napůl, takže když dostanou každá, tak samozřejmě nemrmlají+ Děkujuu! +poděkuje a hrne se k Bei+

Zuzka: +taky poděkuje a dělá oči na beu, že musí jít na ten záchod+

Bea: teda vy ste udělali nákup! +směje se, pomůže kristiánovi a položí to tam na stolek+ Tak děvčata, deme..+zavelí a nažene holky rychle na záchody, trochu se tam upraví a počkají pak u nákupu na kluky, projistotu děcka zavedou do sálu až na místa a domluvijou se, že po filmu budou čekat před sálem u stolků a nehnou se ani na krok a dou s Kristiánem na svůj film+ Doufám, že nám nezmizijou!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 01 dub 2013 17:33

Olie: müsli? +zašklebí se+ radši Liona.. +ale jak tam dojdou s popcornama, tak se zatváří nad míru spokojeně+ fuuuj ten váš sýrovej smrdííí

Kris: ale Olie.. to se neříká! +pokárá ho a jdou taky na záchod před filmem+

Kris - Bea: +najdou svoje sedačky až vzádu a uvelebijou se tam aji s jídlem+ kam by mizeli.. bez nás.. bez sponzorů popcornu a coly! +Směje se a obejme ji kolem ramen+ Teď už bez nás neudělají ani krok +natáhne se a olíbne jí ouško+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 03 dub 2013 12:59

Ste rozmazlení! +oznámí Olimu s úšklebkem Bea+

Bea: Ha ha, +zavrtí hlavou+ kde žiješ? Je teda pravda, že Zuzka nemá nejspíš ani korunu, natož euro, ale Sylvia dává děckám vždycky peníze s sebou, aby si všechno platily samy. Dokonce po jejich odchodu když si je vyzvedává najdu vždycky aspoň stovku € na botníku na jídlo, +zakroutí nad tím hlavou+ Cítila by se dlužná, kdyby věděla, že děcka sponzoruju a to se u nich moc nenosí. Aji vždycky když sou pár dní v itálii, tak po nich zbyde narvaná lednička a spíž, protože jsem jí zakázala mi platit za to, že tam sou. +pohladí ho po stehně a natulí se k němu jak to tam jen de+ Doufám, že ten film nebude nuda...+uzme si popcornu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 03 dub 2013 18:51

fakt? tak to je budem zvát častěji a nemusíme vydělávat! +směje se+ no kdyby byl.. tak bysme se museli nějak asi.. zabavit abysme neumřeli nudou, +zavlní obočím a jak začne film, tak ji pohladí po stehýnku+ takový oblečení si mám taky sehnat? +jak tam pobíhá nějaká zásahovka+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 05 dub 2013 01:40

No...+podívá se na něho+ moje výplata by nám stačila oběma, kdybys chtěl seknout s...architektonikou...
Tak nemusíš, ale že mě rajcuje, to je fakt...+ušklíbne se a lehce slintá+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 05 dub 2013 18:55

no kdyby s tím šlo jen tak seknout...+ušklíbne se+
takže musím! +směje se+ nicméně.. je tady tma.. to by sis mohla představovat že mám uniformu, co.. +skloní se a okusuje jí dráždivě krček+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 06 dub 2013 01:56

a ty bys..chtěl? +zkoumavě+ víš já..vím, že už sme se o tom bavili..ale od té doby...myslím, že sem se posunula zase o kousek dál a...přijde mi, že...lidi jako ty s "tím" nikdy neskončí.
to záleží jen a pouze na tobě, lásko. ale nemáš kuklu víš, a to vidět je. +dá mu pusinku a prohrábne mu vlasy, přitom spokojeně zamručí+ sou tu lidííí...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 06 dub 2013 11:08

no jasně že chtěl.. ale.. jak jsem teď mězi dvěma stranama.. +mafoši a fbi+ tak.. nevím jestli to vůbec někdy půjde.
Kuklu? +rozhlídne se+ no.. kelímek od popcornu si na hlavu fakt nedám, to budeš muset přežít! +uculí se a sjíždí jí polibkama hezky do výstřihu+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 06 dub 2013 16:58

+potřepe hlavou+ Já myslela nezávisle na tomhle...to samozřejmě vím, že není jen tak, ale..no prostě to co děláš..neznám nikoho, kdo by s tím doopravdy někdy skončil. +ušklíbne se+ A ještě v našem prostředí.
Kristiáááán! +směje se páč ju to lechtá+ Tady néé... a myslím...že bysme si měli promluvit..víš..vážně promluvit..
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 06 dub 2013 21:56

copak Beatrix? +udělá jí lehce na krčku cucfleka a odtáhne se+ mm... a.. o čem konkrétně? +podívá se na ni+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix