Cloak and Dagger center

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Cloak and Dagger center

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2015 19:12

+přemístí se tam s Byronem a chvilku bezradně bloudí, načež se doptá na ordinaci, posadí se do čekárny, a klepe nohou, pač je celá nervózní jak to půjde+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 05 zář 2015 16:18

+Prvně jim tam sestřička přinese občerstvení a omluví se, že pan Kraft byl odvolán k vážnému "případu" a že je prosí o strpení...A tak po hodině dojde Kraft v zeleným doktorským oblečením důkladně ohozenej od krve, ale už s umytýma rukama a hned jim podává ruku+ Omlouvám se, kolegu někdo sejmul, tak jsem musel..znáte to...+uculí se na ně, pevně každýmu sevře ruku a potřepe jou a otevře dveře do ordinace+ Tak prosím...+ukáže jim, kam si mají jít sednout a sám projde druhýma dveřma-zadem- a dojde už převlečenej+ Doufám, že mě nezřídíte tak jako kolega. +zamrká na Vici, že má čistý hadry+
Tákže...+zadívá se na ně pozorně jak tam před ním sedijou, až musijou mít chvilku oba pocit, že je doslova rentgenuje očima jako KGB+ No...+usměje se najednou+ Promiňte, deformace z povolání...+otevře si v počítači složku+ Mám tu dobře poznamenané, že jde o vaše první těhotenství? +podívá se na Vici+ Máte nevolnosti? Bolesti? Jak se cítíte?
Kdybyste měla zájem o liposukci, stavte se u mě...
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 zář 2015 19:15

+čekání jí nevadí, když dostanou pití, prohlíží si ta nějaký časopisy pro matky, přečte si děsně podrobnej článek o srovnávání různejch značek dudlíků, načež to odloží s pocitem, že je jako matka naprosto neadekvátně připravená a vůbec netušila, že by s dudlíkama mohl bejt takovej problém. Chvilku si povídá s Byronem, hraje na mobilu, a je lehce nervózní. No chvilku na to vyrazí pan doktor, a jí málem vypadnou oči z důlků+ Uh... neznám. +uculí se na něj, a potřese mu rukou, za zádama mu koukne na Byrona a vykulí oči. Nicméně vypadá, že ví co dělá, ordinaci má hezkou, a navíc má perfektní vlasy, takže vleze do ordinace, a usadí se+ No to já taky doufám, že to nebude takovej krvák. +zazubí se, koukne na Byrona, a pod stolem se ho nenápadně chytne za ruku+ Vy nejste gynekolog, co? +uculí se na něj+
Ano. +přikývne, že první těhotenství, no pak se zarazí+ Totiž... +koukne na něj nejistě, pač si není jistá, co všechno se počítá, a dost se taky stydí+ Ne, druhý. +stiskne Byronovi pod stole prsty+ Já, ehm... první bylo před deseti lety. Skončilo v šestým týdnu. +odkašle si+ vadí to něčemu? +zvedne oči k Marcusovi+ Nevolnosti, jo. Docela pravidelně, většinou odpoledne. Určitý jídla mě nutí zvracet dost spolehlivě, ale když se jim vyhýbám, je to lepší. +usměje se+ Bolesti ani ne, trochu mě bolí, to... ehm, prsa. +uculí se, a trochu se začervená+ A rychle se unavím, a taky furt brečím. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 zář 2015 20:17

+přemístí se tam s ní a je skoro tak nervózní jako ona, ale nechce to dát vůbec na jevo, aby ji podpořil, tak se tam prochází, obhlíží si na tabulích na stěně nějaký fáze těhotenství a velikosti dítěte a tak, sem tam sedí s Vici a drží ji za ruku a když přijde doktor, tak se trochu usměje, i když na tu krev všude jenom valí oči+ Zdravím, my se asi taky neznáme. +zasměje se, protože je úúúúplně v pohodě a jde si sednout do ordinace a Vici za ruku chytne úplně automaticky+ Jo, dělá se jí špatně ze slaniny. +přikyvuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Marcus_Kraft » 11 zář 2015 19:57

+Když Byronovi třese rukou, tak se jenom samolibě ušklíbne+ Já vás znám... +poplácá ho po rameni, když vidí ten jeho "ledovej klid"+ Taky dostanete recept...
+Jak si sednou a Vici řekne, že doufá, že to nebude krvák, tak se na ni podívá+ Vy jste asi u porodu ještě nikdy nebyla, že? +zavrtí hlavou+ Ne, nejsem gynekolog. Ale mám DVA! +zdůrazní důležitě+ semestry se zaměřením na tento obor. +tváří se, jako by tím byl naprosto diplomovanej+ Navíc já jsem pouze váš hlavní lékař. Expertizu budou podle mých poznámek, ultrazvuků a tak dále potvrzovat zkušení lékaři našeho centra. Pokud by bylo potřeba, půjdete na prohlídku i k nim, ale jinak se hlavně z bezpečnostního hlediska snažím mít pacienty výhradně pod sebou. A ohledně mé odbornosti se bát opravdu nemusíte, já už toho v práci dělal mnohem víc, než jen porody v taxíku.
Hm? +zvedne obočí jak tam začne koktat+ No to hlavně záleží na tom jak skončilo? +poznamená si to a čeká až to doplní+ A podle mých skromných zkušeností počítám...že se to počítá. No mně ne...+nevadí+ ale může to mít vliv na vaše současné těhotenství... +dělá si poznámky+ Mhm...hmmm...nutí zvracet...to mě zase určití lidi...z toho si nic nedělejte... +Koukne na Byrona+ Z toho usuzuji, že když nemůže ona, tak vy slaninu nejíte taky, že ne? +řekne to s takovou až sugestivní samozřejmostí, že to zní trochu jako výhružka...+
Prsa? +zadívá se jí na hrudník trochu hodnotícně, ale pak se jí do očí podívá už profesionálně+ Uděláme ultrazvuk, pro jistotu...+koukne do karty kolik jí je let+ Chodíte pravidelně na kontroly? Nějaká historie rakoviny v rodině?
U čeho se rychle unavíte? Je rozdíl, jestli u lakování nehtů, nebo pomáhání na stavbě... Hormony..+odmávne brečení a pomyslí si, že některý ani nejsou těhotný a taky řvou furt+

A co vy? +průběžně se otočí i na Byrona+ Pláč, nervozita, neovladatelné emocionální výbuchy? Nutkání jíst, nebo naopak nechutenství? Kolik toho vypijete týdně? Alkoholu myslím... Kde pracujete? Kolik vyděláváte? Staráte se o svou manželku? +zpovídá ho tam+
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2015 23:08

No, to jsem nebyla, ale tak to ještě nebude dneska, ne? +uculí se+ dva! +vykulí oči+ tak to jsem úplně klidná. +přikyvuje+ Já o vaší odbornosti vůbec nepochybuju, to nee. +usměje se+ Dostala jsem na vás doporučení od dostatečně důvěryhodnejch lidí, a taky doufám, že se neuvidíme moc často. +pousměje se na něj+ jako né že bych vás neviděla ráda, ale radši bych, aby bylo všechno v pohodě, a nemuseli jsme sem moc často. +dodá radši,aby si to nevzal nějak osobně+
Ono... +ošije se na židli, jak o tom nerada mluví+ uměle. skončilo. +koukne na něj, a na Byrona taky, a přemejšlí, jestli je Marcus taky kouzelník, a jestli se má zmiňovat o tom, jak si tenkrát uvařila lektvar, aby skončilo+ Já jsem byla předtím +jako před těhotenstvím+ na vyšetření kvůli plodnosti, protože se nám dost dlouho... no, nedařilo počít. +zčervená trochu, a je ráda, že tam je Byron s ní+ Mělo by to bejt všechno v kartě. +koukne na ty papíry+ řekli mi, že to nejspíš mělo vliv, tělu se nechtělo. Ale teď už to snad na překážku nebude, ne? +koukne na něj s nadějí+
Jo, to chápu. +zašklebí se na to zvracení+ už si na to docela zvykám... +přikývne, a narovná se, aby jí nebylo tak vidět do výstřihu+ Jé, a mohli bysme si nechat vytisknout fotku? z toho ultrazvuku? +uculí se prosebně+ na kontroly... tak jako... ani moc ne... +připustí+ o žádný rakovině nevím. +zavrtí hlavou+
No tak jaksi u všeho. +usměje se+ ale spíš z fyzický námahy. jako né že bych přerovnávala cihly, ale když mám hodně pochůzek po městě, nebo tak. +pokrčí rameny+ Já vím, že je to normální, +ty hormony+ ale pěkně mě to štve, když řvu u reklamy na sušenky. +zašklebí se vesele, no a pak jen kouká, jak Byrona vyslýchá+ A co to má společnýho s mým těhotenstvím? +kulí oči překvapeně na ty dotazy na práci+ Já myslela že pít nesmím spíš já. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 11 zář 2015 23:26

No to doufám, že ne dnes! Ale při mé práci je důležité myslet do budoucna a dnes vám budu brát krev... +pokyvuje hlavou, že dva! :D + Nevěřte nikomu, nikdy. +podívá se na ni, jakože dobrá rada do života+ Ale jinak ano...jsem poměrně spolehlivý doktor...když mi někdo umře na stole, tak to vždycky udělám tak, aby se o tom nikdo nedozvěděl...+těžko říct, jeslti vtipkuje, ehmmm+
Chápu...neívm, proč to říkají všichni...ovšem v těhotenství jsou pravidelné kontroly důležité. Nemusí být tedy u mě, ale zvlášť pokud dotyčná to dítě opravdu chce je dobré se nechat hlídat.
Uměle...takže záměrný potrat. +podívá se na ni, jak má pocit, že mu něco neříká+ Jak přesně? +jj je kouzelník, dyť dělá pro Amona kouzelný lektvary ;) +
Mhmmm...v kartě toho je..moc...+přelítne to očima+ Ale já si to raději poslechnu od vás. To mají ty informace hned větší hodnotu. To já nevím...nemůžu mluvit za "tělo". Ale když už jste těhotná a nevypadá to na nějaké problém...tak je to dobrý předpoklad. Musíme ale udělat vyšetření krve... Hlavně si čistěte zuby, nebo vám to rozežere sklovinu...a dejte si před záchod rohožku, ať se ještě nenachladíte...vůbec nejpohodlnější je zvracet do umyvadla - stejně to jde do stejnýho odpadu a nemusíte klečet. +dává jí cenné rady+
+trochu se ušklíbne+ Milá zlatá já jich už viděl...+jak se narovnává+ A pokud nechcete aby vás prohmatal tady přítel, budete se mi muset za chvíli i svléct... Fotku...z ultrazvuku...+povzdychne si+ no co s vááma! Klidně vám vyfotím i selfíčko s monitorem...když vám to udělá radost... Že nevíte neznamená, že nebyla..+odškrtne si to+ Víte kolik žen denně zjistí, že má rakovinu prsu? +podívá se na ni trochu vyčítavě+ Musíte chodit pravidelně! Pak se všechny diví...přitom je diagnostikujeme jako na běžícím pásu...
Píšu si, ale považujte to za běžné. Zvlášť po tom létě má tělo co dělat, aby to všechno ustálo. Vitamíny jíte? Nebo vám mám nějaké předepsat? Musíte si taky zajít k zubaři - několikrát v průběhu těhotenství, nechcete pak mít přece polovinu zubů...jooo těhotenství nění žádná sranda.
Ale to si poplačte. Ty reklamy jsou někdy vážně k pláči...taková čtvrtá půlhodinová reklama v jednom filmu rozpláče prakticky každého...
To byste se divila! Všechno vás to může negativně ovlivnit a mou prací je zajistit, abyste byla jako v bavlnce. No to samozřejmě nesmíte, ale tak snad chcete, aby byl solidární, ne? +podívá se na ni, že Markusovi snad má spíš poděkovat+
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Byron » 13 zář 2015 16:51

Já slaninu? +vyvalí na něj poněkud vylekaně oči, když to na něj tak vybafne+ Tý bych se v životě nedotk! Teda, když je Vici těhotná, že jo. Už jsem ji neměl děsně dlouho. +dušuje se úplně a když jí tak kouká na prsa, tak se hnedka narovná, aby ji kdyžtak mohl ochránit před nežádoucím okukováním a bůh ví čím ještě+ Já ji klidně vyšetřím. +uculí se na Vici docela nadšeně a oči mu zasvítí+
Já? Ne, já jsem v pohodě a o Vici se starám, jak nejlíp umím! +zamračí se trochu, protože se mu takovej výslech vůbec nelíbí, ale jinak je v pohodě+ Dokážu se o ni postarat a zabezpečit ji, to nemusíte mít obavy a do hospody chodím teď už jenom maximálně jednou týdně, když se jí podaří mě přemluvit. +uculí se na Vicky vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 zář 2015 20:25

ježiši krev! +vyvalí oči+ no... tak to snad radši vleže... +zamrká, a děsně se tváří, že jí odběry vůbec nic nedělaj+ tak já budu dělat všecko proto, aby vám na stole neumřela. +uculí se jaksi nervózně+
Já vím, počítám s tím, že na kontroly budu muset chodit, ale člověk radši vždycky doufá, že to bude rutinní, že jo. +zazubí se+ uměle jako že jsem si to prostě v sedmnácti bez domova nelajzla. +vystrčí trochu bradu, jako jestli k tomu má nějaký připomínky+ udělala jsem si lektvar. +zamumlá, on už bude vědět jakej, tipuju že moc takovejch není :D - aha,mě zmátlo že je modrej, jako normální lidi :D+ požadovanej efekt sice měl, ale... asi to taky pošramotilo víc než mělo. +usměje se tak křivě, a drží se Byrona pod stolem+
Jo, doufám, že máte pravdu. +přikyvuje, že to vypadá dobře+ No ono to z umyvadla tak dobře neodtejká. +poškrábe se ve vlasech zamyšleně+ Ale jako doufám, že už to snad bude nějak na ústupu... +koukne na něj s nadějí+ No to já vím, ale vy se koukáte dost nedoktorsky. +uculí se na něj trochu+ nee, mi stačí jen fotka do peněženky.. a na ukazování známejm!
no já jsem popravdě ani netušila, že kouzelníci mají taky rakovinu... že se to nějak nevyléčí magicky. +usměje se poněkud provinile+ jím kyselinu listovou, ta není na předpis, a snažím se jíst tak nějak vyváženě... dost ovoce a tak, abych měla vitamíny. ale jinak žádný spešl prášky nezobu. +zavrtí hlavou, a napíše si do mobilu upomínku, že se má objednat na zuby+
Ale jo, to já jsem. +jako v bavlnce+ Byron se o mě stará hezky, a když ho v noci pošlu pro zmrzlinu, tak ani moc neremcá. +uculí se na něj+ A mně nevadí, když jde do hospody, já jsem stejně furt unavená, tak přece nebude celej večer sedět u postele a dívat se jak spím? +pokrčí rameny+ A o finance se nebojte, vás si dovolit můžeme. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 18 zář 2015 23:04

Byron: To rád slyším! +přikyvuje spokojeně hlavou+ Vážně? +zacukají mu koutky+ A vezmete si to na svědomí, když ji vyšetříte špatně? Nicméně tady...+podá jim letáček na samovyšetření+ Doma vám doporučuji vyšetřovat se měsíčně...minimálně...
Ještě abyste se o ni nestaral! +poznamená+ Vidím, že máte opravdu pohodovou domácnost...+udělá si nějaký křížky a hvězdičky do záznamu+

Vici: Copak, nerada jehly? Nebojte se, já umím tak píchat, že si toho ani nevšimnete...+zarazí se, ale rači se neopravuje a neupřesňuje, aby to nevyznělo ještě hůř+ To bych vám radil...je to pak hrozný papírování...a Beatrix by mě pak asi umlátila pánvičkou. Poslední dobou...vlastně posledních...pět...deset..patnáct... je hrozně agresivní. +mrmle si spíš pro sebe+
Doufat můžete jak chcete, ale zrovna při těhotenství opravdu každá kontrola přinese něco nového. V ideálním případě pozitivního.
Mhmm...to jako občasný záskok u těch Beiných sirotků oceňuji, nevěřila byste, v jakých podmínkách někde žijí děti... +to né, jemu je to víceméně jedno+ (Jo barvu nemá, ale je kouzelník) Lektvar? A to vám někdo poradil? +koukne na ni+ Obávám se, že zrovna v tomhle směru mudlovská medicína překonala tu naši a umělé přerušení je přece jen pro ženu bezpečnější po mudlovsku. Zvlášť, když si ten lektvar míchá někdo, kdo v tom nemá moc praxi...to se ani nedivím, že jste měla problémy...nebo spíš divím, že jste na tom teď takhle dobře.
No. Teď už s tím stejně nic nenaděláme, že. Ale pokud byste měla touhu pít jakýkoliv!!! lektvar - i s pozitivními účinky, tak doporučuji konzultaci.
A máte puštěnou vodu? To asi špatně koušete, ne? Si nechte udělat větší díry v odtoku...
Mmmh...kdo ví...u někoho nevolnosti trvají první tři-čtyři měsíce a pak pominou, u jiných....zkuste zázvor...zázvorový lízátka...+doufám, že už jí to nedoporučoval!+ Koukat snad můžu, ne? +mrkne na ni+ To si ji dejte zalaminovat, ony tyhle fotkymoc nevydrží...
Tak...ona se spíš efektivněji léčí magickou medicínou, než že by ji neměli, ale záleží na tom jaký druh. Kouzla nejsou všespásná.
A mléko? Kravské? Kozí? Kozí je obzvlášť prospěšené a má méně negativních účinků, než kravské - tedy menší pravděpodobnost alergie, žaludeční problémy...
To je dobře, divila byste se, jak to v některých rodinách chodí už před narozením dětí..a pak se diví... No..klidně může, když ho to bude bavit...
+musí se zasmát+ Tak...já sice až tak přesný odhad vašeho majetku neznám, ale...+podívá se na ně pobaveně+ vlastně nemůžete. To není jen otázka peněz. Navíc já vám nic účtovat nebudu. Jakožto VIP pacienti s doporučenkou z vyšších míst máte služby naší nemocnice zdarma. V odůvodnění mimo jiné stálo, že svůj příspěvek společnosti platíte.
Tak...pojďte si tedy lehnout, vezmeme tu krev, podíváme se na HCG hormon a pak ji pošlu do laborky na ten zbytek....
Marcus_Kraft
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix