Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Victoria » 30 bře 2016 22:18

+uculuje se na tu jeho krasojízdu a popíjí u toho pivo, a vůbec ji nepřekvapuje, že je v tom tak dobrej+ Téééda, tobě to fakt jde. +zazubí se a průběžně ho povzbuzuje+ jooo, jeeeď! +zavýskne a tlemí se taky, ale s amonem, ne jemu, samozřejmě+ To půjde určitě na nějakou tabuli rekordů. +zasměje se a objedná jim nějakýho panáka na vítězství, sobě asi tequilu, a Amonovi co pije on+ No vidíš, že to tu není tak děsný. +uculuje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 02 dub 2016 20:35

+Nadšeně to projede a vítězně se tváří na sköre+ Tak co, deš na to? +uvolní jí místo a dá si s ní panáka, pije co teče, tak si dá tequilu s ní+ Tak na nás!
No...když nemusím tancovat, tak je tu docela dobře! Ty chodíš do takových podniků často? +zapálí si a foukne kouř bokem+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2016 02:18

Já teda nemám takovou praxi. +zazubí se, ale vleze si za volant, spustí hru a už to vesele a s gustem kosí+ já ještě nemám ani řidičák. +uculí se na něj, samým soustředěním vyplazuje jazyk, ale na Amonove skore teda nemá+ Na nás! přebouráme jim tu rekordy. +zazubí se, no obsluha zatím píše amona na čestnou tabuli rekordmanů+ No, sem tam zajdem, je to sranda. +usměje se+ Častějc chodím do normálních podniků, ale někdy je to fajn. +uculí se+ ty chodíš asi spíš do hospody, co? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 03 dub 2016 12:24

Ale de ti to! Pozor tamten zdrhá! +trochu jí cukne volantem a rozmázne ho+ Táák! To nepotřebuješ....je to jen kus papíru. +napije se a dostanou rundu zdarma+ A co děláte v těch normálních? +zajímá se a zavrtí hlavou+ Málokdy...rači si dám pivo doma. Lidi mě otravujou. Mám rád klid.
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2016 22:33

no doufám, že v reálu to bude lepší +zazubí se+ no až budem mít dítě, budu ho muset vozit, tak se to musím naučit. +uculí se na něj, a úspěšně sejme i posledního chodce+ no, pijem. +zasměje se+ bavíme se s kámošema, někdy hrajem kulec nebo fotbálek... +pokrčí rameny+ nebo někdy jdeme do klubu, kde se i tancuje... já tancuju ráda. +zazubí se+ joo, někdy se mi taky nechce mezi lidi. +přikývne+ takový dny sou nejhorší, jak člověk za ten chlast rovnou neplatí, končívá to blbě. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 04 dub 2016 21:32

To řízení? Jak kdy...ale vždycky je lepší mít auto, který nezastaví hned první sraženej chodec...
Někdo se to nenaučí nikdy...nechci ukazovat, ale znám dost takových žen. +zatváří se dost výmluvně+ Jo! To byla ale trefa! +pochválí ju+ Mhm...takže takový ty pubertální aktivity...+pokyvuje hlavou+
Ty v tom vidíš rozdíl? S bezednou kreditkou?
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 04 dub 2016 23:24

no jasně, bezpečný... on nějaký vybere byron, já se vyznám tak akorát v barvách. +uchichtne se+ No parkovat se učit nemusím, stačí mi dostat se kam potřebuju. +zazubí se na něj+ a co by sis jako představoval, že budem sedět v křeslech a kouřit doutníky? +uculí se+ jasně, když se musíš zvednout a vydolovat prachy, tak máš čas rozvážit, jestli si ten drink fakt dáš. +vykládá zaujatě+ ale když akorát objednáváš a šoupeš to na účet, jseš za chvíli pod stolem. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 06 dub 2016 22:40

+Zvedne obočí+ Určitě? Nebylo by lepší obrátit se na někoho...dospělýho? Pak už můžete vybírat jen barvu a držáky na colu a cigarety. Tak...ono je dost těžký nechat pak stát auto uprostřed ulice...pro ostatní teda...
Třeba...proč ne? Nebo zakládat nějakej spolek...+pokrčí ramenama+ Asi je to tím, že většina lidí ve vašem věku co znám plánuje změnit svět, plánují atentáty, puče a podobně, takže mě překvapuje styl jakým žijete.
Já se nezvedám. Platím dopředu...vydatně... +zatváří se, že by z toho mohl chlastat do vánoc :D + To je přece taky cíl, ne? Když chci pít, chci pít. Když si chci dát panáka, tak si dám jednoho panáka. O tom, jestli se zliju přece nemůže rozhodovat vytahování peněz z kapsy. Mám plán, jasnou vizi a té se držím. +pronese moudře - no pár vyjímek v jeho životopise by se našlo...+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 07 dub 2016 14:38

Byron se v tom náhodou docela vyzná, a mně je celkem fuk, jakou bude mít výbavu... hlavně aby mělo pořádnej nárazník. +uculí se+ noo, když to fakt nepude, tak prostě vystoupím, a poprosím někoho kolemjdoucího, aby mi zaparkoval. že sem v nesnázích, žejo. +zazubí se - a to mi náhodou už párkrát v reálu zabralo! :D+ spolek? +koukne na něj pochybovačně+ no... tak my se scházíme s kámošema jen tak, neinstucionalizovaně... +pokrčí rameny+ atentáty? +vykulí oči, s kým se to stýká+ já nevim, většina lidí v mým věku co znám buď zakládá rodiny, nebo cestuje všude po světě, případně buduje kariéry... +poškrábe se ve vlasech+ atentáty obč plánoval akorát můj ex, ale ten byl trochu... +zamotá si prstem u spánku, jakože mešuge+ Tak to ti moc gratuluju. +zazubí se+ já mám většinou vizi, že odejdu po svejch, a někdy to i dopadne. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 09 dub 2016 00:22

Když myslíš... +už se ani nediví tomu, že by pustila cizího člověka do svýho auta, pro něho je celej životní náhled Vici úplně jak z jinýho vesmíru - a že už poznal hodně zvláštních lidí...+ Bylas někdy na takovým tom kurzu ve stylu "neberte si bonbony od cizích lidí"? Jsem si docela jistej, že tam bude probíraný aji "nepouštějte cizí lidi do domu, auta....".
No však. Rodina a kariéra. O tom mluvím. Jak chceš zajistit rodinu, když nemáš pořádnej příjem? Nebo když žiješ v tomhle světě. +mávne rukou okolo, že je to nevyhovující systém+ Tvýho ex neznám, ale bylas s ním...takže sis ho zřejmě z nějakýho důvodu vybrala, ne?
Seš mladá, třeba se časem dopracuješ i k jiným scénářům....+zaplatí a pomalu vypadnou a jdou jen tak po ulici jakoby na procházku, ale Amon si to tam při tom small talku skoro až moc zaujatě prohlíží+
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord