Hrad Pána Zla

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Amon » 04 úno 2015 13:12

Amon-Enzo: +Rozhlídne se po hradě+ Á děkuju...to je práce Beatrix. Já byl zvyklý na poněkud jiné standarty, ale to se jí nelíbilo - že je potřeba elektrika, a teplá voda, a dekorace a víc lamp...+zakoulí očima, že Enzo určitě chápe co tím myslí+ takže tu teď na hradě máme takový život na zámku... Ovšem o co víc všichni mrmlali při rekonstrukci, o to větší účty za spotřebu teď máme. +ušklíbne se+
Tak...já je samozřejmě nenechávám morálně úplně upadnout, ale...jsou případy, kdy nechápu, kde jsem udělal chybu. Beru jako své osobní selhání, že někoho takového vůbec mám ve skupině. Kdo jiný, než já by měl odhadnou případného adepta? +zakroutí nad tím hlavou a jeho chválu přijímá velice ochotně - Enzo má nakonec plnou pravdu!+ Výborně! +spokojeně přikývne+ Ale nezapomeňte se přitom bavit! Dnes. +pobaveně sleduje debatu mezi ním a Altairem a souhlasně přikývne, ať se tam jde porozhlédnout+

Amon - Altair: +přitopit, páč má na Beu vlastnický práva a Altair mu fušuje do zelí+ A to vás napadlo dobře, příteli. Ono to tady dost dobře nejde - nepotkat se, navíc... Beatrix by se bezemě prostě neobešla...+zatváří se blahosklonně, načež ho bea rýpne do žeber+ Když mě obmluvíte, taky se půjdu podívat na další hosty...+kývne jim jak zahlídne yohannku s bednou a jde prozkoumat co se to doneslo+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 04 úno 2015 13:37

Bea - Enzo: +Děkovně se usměje, je jí jasný, že taková tolerance není jen tak...+ Tak to my to sice až tak vážně nebereme, +s hostitelama a hostama+ ale zato vždycky ctíme Assassíny. +usměje se na ně oba a docela by ju zajímalo, co Altair povíídal!+
Mh? +zatváří se pro jistotu lehce nechápavě nad jeho otázkou+ Tady Altair byl tak hodný, že mně a mým přátelům předvedl účinky vašeho obchodního artiklu a přiblížil nám vaši kulturu. +vysvětlí jejich vztah a sleduje jeho ruky přemýšlíc nad tím, co to asi znamená a doufá, že z toho Altair nebude mít průšvih+ Jistě, jako doma - celý hrad je vám k dispozici. Hned za rohem jsou i pokoje, kde můžete přespat - jsou označeny cedulkami.

Bea- Altair: +Bodne do Amona a nechápe, co furt má - i když je jí jasný, že Altaira provokuje+ Myslím, že náš rozchod byl podnětný pro nás oba. +ušklíbne se na Amona a odmávne ho, jen ať si jde+
Každý den? +široce se usmívá+ To mě těší. Doufala jsem, že vám udělají radost... To byste měl, te´d je tam nádherně. Všude sníh... +ochotně se ho chytne, trochu víc se k němu bokem přilepí a tváří se, jako by probírali počasí+ Doufám, že kvůli mně nebudeš mít problémy v práci? +koukne po něm opatrně+
+trochu se lekne, jak s ní smýkne, ale hned se ho chytne a chtivě a láskyplně ho líbá+ Mmmmh! M...mmm...+vrní mu se zařenýma očima do rtů a rukama mu opatrně vyjede po bocích, ale dává dost pozor, aby se o něco neřízla+ A ty mně...+vezme si od něho další polibek a trochu ho zatáhne do výklenku, kdyby náhodou někdo čuměl za roh+ Jsou tu kamery...+kývne, že teď jsou před nima krytí+ A...+zatváří se zlobivě+ jak jsi se s tím vypořádával, když jsem ti chyběla? +zkousne si ret a sleduje ho+ Co? +chvílu nechápe o čem to...+ Amon? +nechápavě a trochu jí cuknou koutky, ale zůstane vážná i když překvapená+ Ty...žárlíš? +olíbne mu mile bradu+ To je krásný...+sjede mu polibkama na krk a zhluboka vdechuje jeho vůni a vydává přitom tiše spokojený zvuky jak se ho nemůže nabažit+

Bea - Styx: Joo to by byla nepřemožitelná armáda smrtijedek! +směje se a upíjí svoje pití+ Woow! No teda! to je jiná, to jo...+trochu střelí pohledem po Altairovi s obavou, že bude Styx v tomhle očumovat i on+ Jé! Děkuju! +vezme si koalí čokoládu+ to je jako australský kočičí jazýčky! +směje se+ No nevím, jestli mu ju neznárodním! +mrkne na ni, ale položí tam whisky amonovi k doutníkům+ Určitě nepohrdne, znáš ho... Tak...to sice nepotřebujeme, ale zrovna v téhle společnosti trochu uvolnění neškodí... +mávne rukou+ Amon dnes nemá na akce myšlenky. Jo? +na kachnu+ to jsem ráda. Stála jsem kuchaři za zádama celej den - myslím, že ještě pět minut a naporcuje mě a narve do trouby hned vedle té kachny!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 04 úno 2015 16:01

Amon: fakt? ukaž? téda oni mi jich museli dát míň, no to si s nima budu muset vyřídit +zakroutí hlavou+ ale je to kvalitka, ochutnáš jeden a už nebudeš chtít jíst nic jinýho! +culí se+ i když.. maso je maso.. +rozhlídne se mlsně po tom jídle kolem+ já věděla proč jsem od včerejška nic nejedla.

Bea: +jak vidí její nadšení, tak se musí jenom ušklíbnout a veme si radši hned do začátku sklinku šampáňa+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 04 úno 2015 22:39

Amon: Vaše přítelkyně má opravdu vkus! +přikyvuje uznale, jak se tam tak rozhlíží+ V našem řádu neposlušnost trestáme setnutím hlavy +poradí mu:D+ Jaký způsob používáte vy... tedy jestli to není přísně střežené tajemství? +dodá opatrně+ Díky, už teď se skvěle bavíme +ujistí ho s úsměvem a nandá si na talířek pár jehněčích žebírek+

Bea: Tak to mě opravdu těší. Není zase tolik lidí, kteří by milovali Assassiny, obzvlášť ne mezi nevěřícími. Altair už se mi zmínil, že máte k našemu řádu vřelý vztah +jenom pracovní, nic víc neřekl! :hug2: + Aha, tak proto se Altair začal poslední dobou tak zajímat o západní kulturu. Vzájemná výměna informací +přikývne s úsměvem+ Pokoje? Tak ty rád využiju!

Smrtijedka: +přistoupí k ní zezadu, takže ona si ho všimne v poslední chvíli+ Koho to tady vidím... Aiša... hraješ si na svou sestru? +šeptne jí přes rameno, aby je nikdo neuslyšel a prohlédne si ji od hlavy k patě+ V té kůži vypadáš ještě líp než v asasínském +blýskne po ní očima+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Altair » 04 úno 2015 23:18

Amon: +a jak by to Amon zjistil, že mu Altair leze do zelí?+ V tom případě je jenom dobře, že nad ní držíte ochrannou ruku, Mistře, a že je s vámi v bezpečí +poznamená s úsměvem. Ale kvůli tomu jí nemusí sahat na zadek, pomyslí si v duchu+

Bea: Problémy... myslíš kvůli tomu, jak se Enzo vyptával? +zavrtí hlavou v odpověď+ Zabiju ho dřív, než to stačí někomu říct +když však vidí, jak se Bea zatváří, tak se nakonec musí zasmát+ Nemusíš se bát, Enzo je můj dobrý kamarád a ten by nikomu nic neřekl, i kdyby něco opravdu věděl. Ale on nic neví +ujistí ji a pak ji v tom koutě přitiskne ke zdi a pevně ji objímá a olíbává a dává průchod svým touhám, které musel tak dlouho držet na uzdě+ Opatrně... dnes jsem v plné zbroji +šeptne jí varovně, aby se na něco nenabodla+ Pozor, aby mi odněkud něco nevystřelilo +tlumeně se zasměje a vtiskne jí polibek na krk a sjede rty až na okraj výstřihu halenky+ Co... s čím jsem se vypořádával... +pak pochopí+ Říkal jsem ti přece, že jsem si denně prohlížel tvé pohledy... a pak jsem si dával studenou sprchu. A teď bych taky zrovna jednu potřeboval +zatváří se nešťastně+ Jo, žárlím +přizná se jí neochotně+ I když nemám na tebe žádné právo, přesto se mi nelíbí, když na tebe sahá nějaký chlap +mračí se+ Jsi moje +přitáhne si ji k sobě majetnicky a zaboří tvář do jejích vlasů a nasává jejich vůni, kterou má tak rád+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 04 úno 2015 23:56

Bea: Fakt? Díky +tajně se uculí, jak se Bea přesvědčuje, jestli Altair nekouká po smrtijedce :D + Není zač, doufám, že vám to bude chutnat. Ještě jsem to nevyzkoušela +usměje se+ Tak to máš pravdu. Ti dva saracéni mne trochu znervózňují. Jak působí na tebe? +okusuje masíčko a pozoruje přitom muslimy, samozřejmě ještě předtím, než ti dva zmizí za rohem:)+

Enzo: +trhne sebou, když uslyší za zády hluboký hlas, mluvící čistou arabštinou+ Enzo +osloví ho, když se k němu otočí+ Prokoukl jsi mě +odpoví mu arabsky, což nic nevysvětluje, poněvadž i Styx se naučila při pobytu mezi muslimy dobře arabsky a taky jí Vanessa dává pravidelné lekce :P + Tak nás laskavě neprozraď +usměje se na něj jedovatě+ Díky za kompliment +poděkuje - už anglicky - a nečekaně ho políbí na tvář (druhý polibek)+ No co koukáš... důkaz, že dokážu se svým antiprotějškem strávit jeden poklidný večer +vysvětlí mu úkol+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Amon » 05 úno 2015 20:27

Amon - yohannka: To sou lidi dneska..+zakroutí hlavou a ochutná+ Mhmm! Tak ty se zabavujou ve prospěch ...mě! +dá si je tam bokem,a by mu je nikdo nesežral+ No na co čekáš? Naber si! +podá jí talířek a taky si vezme+ čím začnem? Dnes tu máme neobvykhle hodně jehněčího...+zakoulí očima - ne kvůli jehněčímu, ale protože bea ho nechala udělat tak pro celej assassínskej regiment+

Amon - Enzo: Jak kdy... Ale je to pohodlný a praktický, takže...nemám nic proti.
To děláte dobře. Je to efektivní. Bohužel...naše kultura je poněkud benevolentnější a kdybych takhle trestal všechny, kdo mě naštvou...tak bych tu asi seděl sám. Já? Jak kdy...na každýho platí něco jinýho...někoho mučím..+mávne rukou, že to je normálka-nuda+ nebo je třeba pošlu na Sibiř - to je neobvykle účinný! Přitom nevím, co proti Sibiři všichni mají - jsou mnohem horší místa. Třeba...Thajsko!

Amon- Altair: +Amon vííí všechno!+ Tak...snažím se ji neoddělat vlastnoručně...+potvrdí jeho slova, než se vrhne k yohannce+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 05 úno 2015 20:41

Bea - Enzo: Tak...+rozpačitě se usměje+ on ten Islám dneska není v Evropě moc populární... ale já to beru specificky, nehážu všechny do jednoho pytle. +usměje se na to že se Altair zmínil+ Ano... po pár letech života tady +mávne okolo+ člověk kouká na věci - lidi - trochu jinak. Mhmm...výměna informací. +ujistí ho, že to pochopil správně+ Je dobré mít rozhled... Výborně - kdybyste něco potřeboval... +že se na ni má v klidu obrátit+

Bea - Altair: Jo...+přikývne na Enza a když jí řekne, že ho dřív zabije, tak vážně stuhne a zůstane na něho zítrat, než pochopí, že si z ní dělá srandu+ Notak! +plácne ho do ramene+ Fakt? Vypadá.... dost nebezpečně. +nakrčí čelo - aby je neoddělal oba!, nová paranoia...+
+tiskne se k němu a opětuje mu jeho polibky i dotyky jak jen to jde+ Nestraš. Né, že by to nebyla takhle hezká smrt, ale...+ušklíbne se+ No..a po prohlížení.. Sprchu? +zamračí se+ Jako...jen sprchu? +trochu zklamaně+ No tak...+podívá se na něho zlobivě+ sprch je tu dost...+a natiskne se mu stehnem do klína+
+uculuje se a ohlazuje mu tvář+ Amona si nesmíš v tomhle všímat, vážně...i když...se mi to líbí, že žárlíš... ale on tě nejspíš schválně provokuje, jindy na mě zas tak hodnej není. Tvoje? Ty seš ale majetnickej! +s úsměvem si stoupne na špičky a otře semu nosem o jeho nos+

Bea - Styx: No jasně, měla sis vzít osobní ochranku, aby si tě tu někdo nechtěl ukrást! Určitě, a navíc je to krásný! Se podělím i se Zuzkou!
Jako - Assassíni? +koukne jakým směrem se dívá+ No Altaira znám, obchodujeme spolu, takže...ale je pravda, že jeho "bratr" vypadá dost nevyzpytatelně... Ale zase doufám, že tady doopravdy ani nemají důvod někoho...odstraňovat. Ale - +koukne zase na ni+ tys teď nedávno byla u nich, ne? Tak proč tě znervoožnují? To sis v jejich zemi nezvykla?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 06 úno 2015 09:58

amon: no to si je radši pořádně schovej! mmm.. no koukám, že na tohle padlo celý stádo jehňátek +zakroutí hlavou+ nějak se ti tu ty assassíni množej +cuknou jí koutky+ ale tak.. dáme si taky! +nabere si žebírko+ a pak musíme ochutnat tamty zobky.. všechny +ukáže na ty menší talířky se vším možným+ a vyhlásíme která je nejlepší... a toho králika.. a kačenu! a řízky! máte řízky? +koukne na něho+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 07 úno 2015 00:10

Amon: Po dvou, třech popravách by si pak každý rozmyslel, jestli vás naštvat +ušklíbne se trochu zvráceně+ Příště je pošlete rovnou do Sýrie, ať si to tam chvilku zkusí a uvidíte +mrkne na něj a vezme si další porci a s chutí se do ní pustí+ Kuchaře si ale nechte, toho by tam byla škoda +pochválí mu skvělé jídlo+ Co je na Thajsku špatného?

Bea: Hm, to mě zajímá... a do které sorty řadíte Assassiny? Mezi ty takzvaně hodné, nebo špatné muslimy? +zadívá se na ni upřeně+ Jak už jsem řekl před chvílí, je to o lidech. Ještě donedávna bych zabil každého, kdo by se mi odvážil říct, že budu někdy jíst a pít s nevěřícími. Ještěže Altair umí být tak přesvědčivý +hodí po něm pohledem+ Prostě jsem vás +ji i Amona+ musel poznat +pousměje se významně+ No... možná bych potřeboval... může se tady kouřit?
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord