Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Victoria » 07 bře 2016 11:06

+tak nasucho zapolyká a zamrká, pač dokáže zařvat fakt dost děsivě, no je jí jasný, že jak se vrátí, dostane kázání o tom že nemá chodit bez dozoru, takže se jí moc vracet nechce. Založí si ruce na prsou jak trucovitá malá holka, a vystrčí na smrtijedy bradu+ No co je? To nemáte nic lepšího na práci? +odsekne, no doufá, že má nějakou imunitu u nich, tváří se rozhodně sebevědomějc, než se cítí. Vezme si tam plátek slaniny, opře se o stůl a ozobává ho, a sleduje u toho jak smrtijedi snídaj+ to nosíte tyhle uniformy všude? +kouká na ty jejich tmavý hábity+ A umíte pochodovat v útvaru? to musí vypadat děsně drsně s těma vlajícíma pláštěma. +zamáchá rukama, jak si to představuje+ nebo při nějakým synchronizovaným cvičení. +vykulí oči+ Umíte tancovat makarenu? +zajímá se a olízne si mastný prsty+ já vás to naučím! +nadchne se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 07 bře 2016 13:51

+Když ji doma nenajde, tak se rukama opře o zeď, zavře oči a chvílu tam jen tak stojí+ Potvora! +zařve a rázně vykročí zase na chodbu+

+Smrtijedi zatím na Vici koukají jak na zjevení, takže jí jen tak neurčitě přikývnou a pak neurčitě zavrtijou hlavou a pak se za Vici ozve Amon+ Myslím, že nenaučíš! Oni jsou tu v práci, ne na diskotéce!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 07 bře 2016 16:21

To je úplně jednoduchý, začne se takhle s rukama před sebou... +ukazuje jim to hnedka iniciativně, a pak jí dojde, že jí civěj někam přes rameno+ stojí hnedka za mnou, co. +povzdychne si, a pak sebou trochu škubne, když se ozve Amon+ no ale! víš jak děsně epický by to bylo, kdyby to uměli synchronizovaně! určitě byste vyhráli nějaký soutěže! +pokrčí rameny+ už sem se vydejchala. +informuje ho, že už je to dobrý, a zvracet nebude+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 07 bře 2016 23:27

+A smrtijedi sborově přikývnou+

Amon: Přesně tak. A zřejmě to bude tím, že neumíš poslouchat a musel jsem tě hledat po celým hradě! +blýskne rudě+ VICTORIE! +zařve na ni a jak se na ni dívá zvrchu (a jak je na něm vidět, jak moc se ovládá, aby jí rovnou neublížil...nebo s ní minimálně vztekle nezatřásl, jak s ním cloumá vztek), tak z něj jde docela mráz po zádech+ Vy možná berete život jako nikdy nekončící zábavu a věříte, že slanina spasí všechno a když to nepomůže, tak na ni kydnete kečup a určitě to bude dobrý, ale tak to nefunguje! A už vůbec ne tady! Mohla jste přijít k vážnému úrazu a v případě, že mě rozčílíte kvůli vám může přijít k úrazu i někdo jiný! Tak se laskavě začněte chovat jako dospělá a né jako malej spratek!
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 08 bře 2016 00:59

já sem si jen potřebovala trochu vydechnout! +přikrčí se poněkud, a příjemný jí to teda není ani náhodou. Stiskne rty a rychle mrká, protože nesnáší, když na ni někdo křičí, ale brečet před smrtijedama nebude, že jo+ fajn, jdeme zpátky. +zamumlá potom, protáhne se kolem něj, zamává smrtijedům, a vyrazí po chodbě směrem, kterým tuší amonův byt, což je náhodou úplně obráceně, a pěkně to v ní bobtná+ a tohleto je jako dospělý? +otočí se a zvedne prst+ tohleto pasivně agresivní emocionální vydírání? a děsit holky? +zašermuje na něj prstem, a je z toho rozhozená, pač jí přesně to samý dělal Jade, na tebe nesáhnu, ale když nebudeš hodná, ublížím někomu jinýmu a bude to tvoje vina+ Já sem náhodou pyšná na to, že žiju život ve kterým slanina spasí většinu věcí. A že nemám ve sklepě končetiny. +kouká na něj nahoru s našpulenýma rtama, ale pak si povzdychne, promne si kořen nosu, a vypadá tak nějak rezignovaně+ no jo fajn, nebudu chodit sama po chodbách. +slíbí+ máte tu ošetřovnu? tam bych se docela uplatnila. +navrhne, když má bejt teda užitečná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 08 bře 2016 23:12

Z čeho proboha?! Jste úplně sedřená, co?! A né, že mi tu začnete řvát! +bodne prstem směrem k tomu jejímu mrkání+ To teda půjdeme! +no jde za ní a čeká, jestli někam dojde, nebo jde jen tak za nosem+
+jak na něho zvedne prst, tak přivře oči, viditelně se tak tak drží od toho, aby jí ten prst ulomil a hodil ho psům a jak na ni odpovídajícně naštvaně kouká, tak jí ten prst začne zelenat+ Jaký holky?! Jaký děsit?! Jste rozmazlený děcko, co neumí poslouchat! +tak on případně klidně sáhne...to záleží na ní, jestli by se rači nechala zmrzačit nadoživotí, nebo jestli se amon vyřve a vyvzteká na smrtijedy, kteří to mají v popisu práce+
No to máte být fakt na co pyšná! S takovým postojem k životu to Vaše budoucí dítě v tomhle světě nepřežije! Každej normální člověk má ve sklepě končetiny! Jen o tom prostě někdy neví! +mávne rukou, že na tom není nic divnýho+ Zeptejte se koho chcete. +a ano - v naší společnosti je opravdu jen málo lidí, kteří něco podobnýho někde kolem baráku nemají :D +
Nejen, že nebudete lítat sama po chodbách, který nevíte kam vedou, ale budete mě poslouchat na slovo!
Ne, jak někoho bodne včela, hodíme ho rovnou do příkopu! +obrátí oči vsloup+ Sice netuším co tam chceš dělat...+uklidí se trochu a kývne, kterým směrem...+
+Už když se blíží k ošetřovně, tak se kolem nich prosmýknou smrtijedi s dvouma nosítkama, ze kterých cáká krev a na kterých někdo doost ječí+ Držte huby! +zařve na ně podrážděně+ To sou dneska lidi!
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2016 01:40

abych tu nepoblila podlahu! protože já teda na upadlý končetiny zvyklá nejsem. +trochu se jí rozšíří oči, jak kouká na ten zelenej prst, tak si ho honem otře o džíny, a kráčí rovnou rovně, někam holt dojde+ Jo, nejste moje máma, a já nejsem tady ralf a... no... ten druhej! +ukáže na psy+ abych aportovala na slovo. +vystrčí bradu, a zas se otočí a pokračuje... no dojde ke schodům, tak se vydá nahoru. a na zvládání agrese by mu doporučila jógu, ale to navrhne radši až jindy :D+
Jo, to teda jsem. Svoji rodinu si ochránit dovedu, a nikomu se ospravedlňovat nemusím! +našpulí rty, ale vůůbec se na něj neotočí, aby si nemyslel - náhodou, my máme ve sklepě akorát bazén. :D+ No nejsem žádnej Marcus. +ujistí ho rovnou+ ale nějaký ty základy na traumačku mám. +pokrčí rameny, vleze na ošetřovnu, a připojí se tam kde je potřeba, popadne obvazy a pár lektvarů, šití, a pustí se do práce - nevim, jestli tady magii používat může? jestli né tak holt šije křížkovej, a Amona si vůůůůůbec nevšímá, že+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 11 bře 2016 18:44

Dáma je najendou nějaká háklivá! +ten bude mít zelenej ještě do večera..+ Jste si myslela, že jedete na víkend do Disneylandu, nebo kam?! No to fakt nejsem! ROLF! Vy si nepamatujete Rolfa?! +podívá se na ni způsobem jak můůůže?! a Rolf smutně kníkne, že si ho nepamatuje+ Tak to tady teda budete! Nebo taky zbytek pobytu můžete být psem, jestli vám to bude milejší!
O tom bych silně pochyboval! Blinkla byste si při první avadě! Tak se tu realizujte, já musím jít do práce! +otočí se a jde si po svým. Tak může, ale ať si klidně i zavyšívá :D +
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2016 19:36

promiň! +podrbe Rolfa, a úplně se stydí, že zapomněla+ já to přece vííím, promiň. +podrbe ho za ušima, a když Amon odchází, děsně moc vyplázne na jeho záda jazyk+ on je tak!!! grrrh! +dupne si ještě. Pak se teda pustí do práce, nějak aby nepřekážela opravdickejm léčitelům, tak si bere ty míň naléhavý případy, dává jim dokrvovací lektvary, hojí jim ty míň vážný rány, zašívá nejhezčím stehem jak umí, a nějak se do toho zabere a zapomene na čas a na všecko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 12 bře 2016 10:59

+Chudák Rolf je z toho úplně celej špatnej, lehne si ke zdi, položí si tlamu na packy a smutně kouká+ Vidíš? Ani se psem to neumíš! +rýpne si Amon a jak odchází tak i zády k ní zvědne prst+ Já to vidím! +a aniž by se otočil, tak jde dál. Ralf jde s ním, ale Rolf tam zůstane s Vici+
+Je tam takovej šrumec, že si jí pomalu nikdo jinej nevšimne a když to vypadá, že várku raněných tak nějak ošetřili, tak se všichni seberou a jdou na oběd.
To už je Amon taky zpátky, sedí v kuchyni u stolu a čeká co bude k jídlu...a zatím si stěžuje smskama Aresovi, že ho nová manželka nechává hlady+
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord