Hrad Pána Zla

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Enzo » 12 úno 2015 19:51

Amon: Myslím, že ani nebude potřeba se ptát. Al Mualím se při našem odchodu sám zmínil, že by vás rád poznal. Takže to berte jako hotovou věc +mrkne na něj a napije se, tentokrát si dává velký pozor, co bere do ruky+ Můžete se spolehnout. Asasíni umí udržet tajemství až do posledního dechu +ujistí ho, že ať uvidí, co uvidí, vykládat o tom nebude+ Budu tam. Díky za vaši laskavost +už teď je celý natěšený, a to ještě netuší, co ho tam čeká+ Jsem v pořádku... už. Jen jsem se omylem napil alkoholu. Naše víra mi to přísně zakazuje +nakonec, proč by mu to měl zatajovat+

Bea: Tak v tom případě ano. Když jdou po někom z nás, tak jdou i po jeho nejbližší rodině, příbuzných, přátelích, a to pak nehledí na nic a jsou jak honící psi +přikyvuje, že to moc dobře zná+ Myslíte tím, jestli u nás pracují kuchařky, uklízečky, a tak? +zeptá se, jestli dobře pochopil otázku+ Ne, všechno si děláme sami. Každý umí něco jiného, takže si vystačíme i bez žen...většinou +ušklíbne se+ Ovšem... +potáhne si dlouze z cigarety+ ...máme tam pár žen asasínek, vycvičených bojovnic +zalétne nenápadně pohledem ke smrtijedce+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 12 úno 2015 20:20

Bea: Na svobodúú! +připíjí si s ní a vyžahne na ex další sklenici+ Tak si musíme vzájemně vypomáhat, aby s námi ta přitažlivost nemrskla na zem. To by byl pěkný trapas +směje se nahlas, jak jí už ty prášky s alkem kolují celým tělem a drží se jí zuby nehty, že z ní málem serve halenku+ No ták...který se ti líbí? +drcne do ní, neunikne jí, jak k nim Bea furt pokukuje+ Jak to mám vědět, co mu říkal... určitě spolu mluví arabsky +mlží, že ona neumíí+ Víš co? Půjdeme se jich zeptat! +a než Bea začne protestovat, už ji tahá za Araby+

Amon: +oplatí mu pohled, že DĚKUJE... taky jen pro dnešek+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Amon » 12 úno 2015 20:23

Amon - yohannka: SI říkám, že už tam dlouho nebyl žádnej průser...a oni sou střízliví vojáci...no to je fakt, to musí být nuda! +zatváří se vtipně+ Jo moc často cestu kolem nemám..ale zajdu.
O tom bysme...mohli diskutovat..+nelibě nese jak se tam cpe kuřecím+ Ten dělala Beatrix...+dodá nenápadně a docela pobaveně čeká, jestli se s ním yohannka neudáví+ Já? Dobře. Klea je u sestry - pořídila si nový dítě, takže máme doma klid. Jako já a psi...a Nagini! +dodá, když to za ním naštvaně zasyčí, že na ni kašle+ No jo, no jo...+pohladí Nagini po hlavičce a ta se vyplazí na bok stolu a okukuje yohannku, jestli bude sváča...+

Amon - Wenai: Ale to si zkazíš pověst! +pohoršeně+ Říkám - ten svět spěje čím dál k horšímu!
Já jako myslel - ty nemáš prodejní galerii? +že by si ho koupil, ne lohl...+ Vím já? Donesli to ze zátahu...+pokrčí ramenama+ Lidi mají za sedačkama skovaný různý věci... Tak co? šunt? +nakukuje jí přes rameno+
Skandál? Naopak! Trávíme klidný večer! +mrkne na ni+ Ale když někoho zbiješ...tak se taky nic nestane! Jen pozor na Assassíny, to by nedělalo dobrou krev... +hned jí přistaví panáka do ruky+ Tak teda pořádně! +a dá si rovnou s ňou+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Altair » 12 úno 2015 20:23

Bea a Styx: +a jakoby se spolu domluvili na dálku, oba asasíni prohodí mezi sebou pár slov, odloží své skleničky a ve stejném okamžiku jako Bea a Styx vykročí směrem k nim+ Hezký večer, krásné dámy. Můžeme se k vám přidat? +zeptá se Altair a usměje se na obě+ Už chvíli vás s kolegou se zájmem pozorujeme. Váš tanec je přímo úchvatný +pohlédne na Beu, že obzvlášť z ní nemůže odtrhnout oči+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Amon » 12 úno 2015 20:55

Amon - Enzo: Vážně? Připadám si jako celebrita! +no nevypadá, že by mu to nějak vadilo+ Výborně, tak mi pak dejte vědět vhodný termín, já se přizpůsobím. Tím jsem si jist. +přikývne+ Laskavost...+mávne rukou+ to je přece samozřejmost. Těm mým taky neuškodí dostat na prdel... Spoléhají se na kouzla a pak když nemůžou čarovat, škoda mluvit... +na to "už" se zatváří udiveně+ Jo tak...no...+zadívá se na flašku z které mu nalil+ to asi došlo k nedopatření...+no nebude se omlouvat, ale podívá se na něho omluvně+ Jsem si jist, že Alláh má pro omyly tohoto typu jistě pochopení.
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 12 úno 2015 21:04

Bea - Enzo: Asi tak...+souhlasně+ Mhmm...+protáhne zvědavě a trochu zírá+ to jako...assassíni mejou podlahy? +nevěřícně a chtěla říct i záchody...ale tak...+ Ale to...není to škoda? +povzdychne si, že tam se teda nikdy nedostane ani náhodou, no to zklamání je na ní trochu vidět, ale co nadělá+ Assassínek? +dělá, že jeho pohled nevidí+ To zní jako emancipace...+trošku se uculí+

Styx: Svoboda je důležitá! +zadeklamuje+ To jo...navíc by si o mě ještě Amon pak utřel boty, místo aby mně pomohl... +ušklíbne se a opírá se o ni+ Cooo? Já přece...žádneeej! +červená se+ No tak jooo..ten pravej! +jak ho jen charakterizovat, že...ten bez prstu?!+ Ale pssst! +vykulí na ni důležitě oči+ To nikdo nesmí vědět! +naklání se k ní přitom, že málem slítnou obě, no zrovna de kolem někdo, kdo je přidrží a zase narovná+ Já nevím! Třeba to..umíš číst co říkají! To néé! To nes-+no nechá se táhnout a najednou stojijou před něma+ Ehmmm.... +uculuje se koketně na Altaira a strašně jako cudně si upravuje hadry a sice nic neříká, ale tak jako mimochodem přikyvuje, že můůůžou+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 13 úno 2015 09:43

Amon píše:Amon - yohannka: SI říkám, že už tam dlouho nebyl žádnej průser...a oni sou střízliví vojáci...no to je fakt, to musí být nuda! +zatváří se vtipně+ Jo moc často cestu kolem nemám..ale zajdu.
O tom bysme...mohli diskutovat..+nelibě nese jak se tam cpe kuřecím+ Ten dělala Beatrix...+dodá nenápadně a docela pobaveně čeká, jestli se s ním yohannka neudáví+ Já? Dobře. Klea je u sestry - pořídila si nový dítě, takže máme doma klid. Jako já a psi...a Nagini! +dodá, když to za ním naštvaně zasyčí, že na ni kašle+ No jo, no jo...+pohladí Nagini po hlavičce a ta se vyplazí na bok stolu a okukuje yohannku, jestli bude sváča...+

No právě.. střízliví, to je hrozná nuda.. ale tak v zimě jim dávám aspoň rum do čaja +povzdechne si a pak se zakucká jak slyší o tom salátu+ no taky je teda pěkně hnusnej! třikrát fuj! +odstrčí ho co nejdál jak by byl jedovatej+ Co? klea a dítě? jo její sestra! už jsem si říkala jestli rozšiřujete rodinu či co. Jéééé ahoj Naginuško! +hrne se hned k kní+ tebe jsem ale dlouho neviděla a Lemruša taky ne! jakpak se máme cooo? dáme si chlebíček? +hned tam přitáhne tác s chlebíčkama+ a řízeček takyy?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 úno 2015 00:10

Wenai - Amon: +ne to není prodejní galerie. +zavrtí s úsměvem hlavou+ Ale na druhou stranu to není špatný nápad, mohla bych otevřít vedlejší křídlo a tam prodávat obrazy. +napadne ji a oči jí zasvítí+ Třeba od začínajících umělců, to by mohlo být ono. +pokyvuje hlavou+ Mno... +prohlídne to+ Popravdě mi to nic neříká, kopií Poslední večeře je víc, ne je zdrávo a většina z nich stojí za starou belu... +prohlíží to a koukne na dřevo rámu a trochu se zamračí+ Není to moc staré... Podle mě to velkou cenu nemá. Umělecky to není nic moc. +koukne na něj, jestli ji přerazí+ Já už jsem leta letoucí nikoho nezbila, náhodou. +zasměje se+ No už mi to začná trochu chybět, ale že seš to ty, Amone, tak ty divké pudy pro dnešní večer zklidním. +směje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 14 úno 2015 02:05

Bea: +rozesměje se+ U vás vojáci nemyjí podlahy? +baví se+ Jak už jsem říkal, každý má přidělený svůj úkol. Kuchaři, zbrojíři, kteří se starají o zbraně, lidi, co mají na starosti oblečení, a tak podobně. A pak je vyšší sorta, imám, asasíni a velmistr řádu. No a ty rajony, ty dělají novicové, v rámci přijímacího výcviku, dokud nejsou přijati mezi asasíny. Je to znak pokory a poslušnosti řádu. Každý z nás si tím prošel +vysvětlí jí+ Škoda? Proč? Přítomnost žen by nás akorát rozptylovala od práce. Takhle se každý soustředí jen na svůj úkol +vidí na ní to zklamání+ Snad by se dalo nějak zařídit, abyste si udělala exkurzi do naší pevnosti. Váš přítel Amon je k nám pozvaný našim velmistrem. Třeba by vás vzal sebou coby obchodní partnerku našeho řádu +napadne ho a doufá, že mu Amon „nepoděkuje“ za to, že jí to řekl:D+ Emancipace? +ušklíbne se na to slovo+ To ne. Ale jako ve všech vojenských organizacích na světě i v našich řadách potřebujeme ženy. Je to jediná výjimka, kde jsou ženy postaveny na stejnou úroveň ve společnosti, v níž dominují muži.

Amon: Celebrita? +zasměje se tomu+ Obchodní partnerství se musí hýčkat +mrkne na něj+ Už se nemůžu dočkat, až je uvidím při práci. Ještě jsem se s ničím takovým nesetkal +úplně se na ten zítřek třese+ Ano, Alláh je všemocný. Odpustí mi můj hřích +přikývne zbožně a dopije vodu+ Když mě teď omluvíte, rád bych se tady porozhlédnul a seznámil se s vašimi hosty.
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 14 úno 2015 02:24

Bea: Ten vpravo... ten s těma vousama? +zaostří na ně nezřetelně+ Počkat... ten vousatý je vlevo... takže ten druhý? +vyculuje se+ Pšššt! Nikomu to neřeknu +slibuje+ Mně se taky líbí víc +ušklíbne se, je trochu dezorientovaná z toho koktejlu z drog a alkoholu, jinak by tohle nikdy nevyslovila+ Ale není to můj typ +mávne rukou a jak se přitom zamotá, vlítne přímo Enzovi do náruče+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord