Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Victoria » 09 dub 2016 12:53

Nee, mý rodiče tohleto poněkud zanedbali. +zašklebí se vesele+ Ale vážně... většina lidi na planetě se fakt nepokouší zabít ostatní. +uculí se+ lidi nejsou kdovíjak optimistická, kladná sebranka, ale většina z nich se prostě snaží nějak žít, ze dne na den, ne hnedka druhýmu co nejvíc uškodit. +pokrčí rameny+ A i kdyby, umím přece čarovat. Když se mě nějakej frajer pokusí okrást nebo znásilnit, narazí. +nakrčí nos+ Ale dyť my máme peníze. +koukne na něj+ možná to sou zděděný peníze, ale v krámě mi je vezmou tak jako tak. +zazubí se a dopije svý pivo+
To jo... hlavně proto, že sem nevěděla, co je zač. +pousměje se+ a taky mi bylo sedmnáct, takže nejzásadnější pro mě bylo, že má vlastní bejvák, vypadá dobře v kožený bundě, a líbím se mu. +uculí se+ Však jo. +usměje se a vyrazí pomalu ven+ já nějak počítám, že jestli se nám podaří mít dítě, věci se trochu změní. +přikyvuje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 09 dub 2016 22:56

Počítalas to někdy na procenta? Musíš brát taky v potaz, že jeden maniak může zabít třeba 20% obyvatelstva. To pak trochu rozbíjí teorii o vyváženosti.
Přeju ti, abys vždycky stihla reagovat, když budeš potřebovat. +dívá se na ni skoro až starostlivě+ Jsi moc optimistická.
+on nemluvil o ní, ale všeobecně o těch spolkách a tak, jejích přátelích - že musijou vydělávat+ Vy jo, to je velký privilegium.
A v čem je Byron lepší než on? +zajímá se+ Jak změní? +nabídne jí cigaretu a zapálí jí i sobě;+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 10 dub 2016 01:50

nepočítala jsem to na procenta. +zavrtí hlavou+ to se přece nedá takhle brát, to bych se musela paranoiou zbláznit... jasně, že mě třeba teďka může někdo na ulici zastřelit zezadu, ale to bych musela nosit neustále neprůstřelnou vestu, dyt to nejde. +uculí se+ a jestli, tak to tak holt asi mělo bejt. +pousměje se+
Jo, to já vím. uvědomuju si to. +pousměje se+ máme peníze stranou pro případný děti, brácha je pro mě spravuje... investuje do různejch fondů a tak. +pokrčí rameny+
+koukne na něj a musí se uculit+ s Byronem je to úplně jiný. +pousměje se a vezme si tu cigaretu+ Je to moje druhá půlka. +pokrčí rameny+ Jasně že ti tu můžu hodinu vykládat o tom, že mě vždycky stoprocentně podrží, že je můj nejlepší kámoš, a je se mnou i když o mně ví i ty nejhorší věci, ale tobě by to stejně bylo fuk, protože ho nemáš rád. Prostě mě dělá šťastnou. +uculí se+ No, myslím, že si ještě ani sami neumíme úplně představit, jak moc se změní. +zazubí se+ Ale bude to hezký zase jinak. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 10 dub 2016 16:14

To není paranoia...toje střízlivý vnímání. No...+zatváří se, že by v podstatě měla+ Kdyby se každej takhle spolíhal na osud...máš velký štěstí, že ti to zatím vychází.
To je chytrý. Člověk by měl mít zásoby. +schválí jí to+ Nikdy nevíš co bude.
Horší půlka...+doplní ju+ To nemám...+přikývne+ Myslím si, že pro tebe není dost dobrej. Ale dokud seš s ním šťastná.... +zatváří se, že jí ho teda bude tolerovat :D + Možná je úplně jinej, když jste spolu sami...teda doufám v to, protože to jak vystupuje mezi lidma...bože chraň! - Nedáme si zmrzlinu? +zahlídne tam cukrárnu+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 10 dub 2016 17:53

Já vím, že mám štěstí. +usměje se+ mám štěstí v podstatě už jen proto, kdy a kde jsem se narodila. Ale kvůli tomu přece nemůžu žít v permanentní vině a paranoie. +pokrčí rameny+ No vidíš, a já si zase myslím, že nejsem dost dobrá pro něj. +odvětí a vydechne nosem, pač už ji to docela rozčiluje :D+ ne, není, a víš co? je to skvělý. Je skvělý bejt pro změnu s někým, kdo nemá co skrejvat, a nechová se k jinejm lidem jinak než k těm který má rád. Je skvělý bejt s někým, pro koho sem priorita, kdo má fakticky dobrý srdce. +zamává cigárem až jí ulítne kus popela+ Tak holt nemá stejný priority jako ty, nebo přesně tu sadu vlastností, co by sis představoval, ale to je problém tvýho očekávání, a ne jeho chyba. +svraští obočí+ Je to nejbáječnější člověk, jakýho znám, je hodnej, upřímnej, nesobeckej, velkorysej a věrnej, a pro svý blízký by se rozdal. +zvedne na něj prst+ A je to ten nejpozitivnější kluk jakýho znám. Dyť on neumí nesnášet ani svý rodiče, a to sou pořádný hovada. +pousměje se trochu+ A já někoho takovýho potřebuju, víš? Pač mám v sobě kupu... věcí na který nejsem pyšná. Ale s ním můžu bejt prostě a stoprocentně já, nemusím se přetvařovat, a on mě má rád přesně takovou. vždycky se o něj můžu opřít a vědět, že tu pro mě je. +koukne na svý cigáro, a vidí, že dohořelo, tak ho típne o chodník a hodí do koše+ ale víš co, mně je to fuk, co si myslíš, ty s ním žít nemusíš, žiju s ním já, a v životě sem nebyla šťastnější. Ale ocenila bych, kdyby sis svý názory na mýho muže nechal pro sebe, protože já nehodlám tolerovat, aby někdo o mým nejbližším člověku mluvil takhle. +koukne na něj nahoru vzdorně, a teprve jí dojde, že to asi schytá, tak zamrká+ zmrzka zní dobře? +uculí se trochu, a fakt doufá, že neschytá kletbu mezi voči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 10 dub 2016 18:29

+Trochu mu cukne koutek, jak se Vici začne rozčilovat - a pak, že ju nic nevytočí :D + To rozhodně nemá... +poznamená k těm vlastnostem a se zvednutým obočím ju sleduje jak tam vyskakuje+ No dobře...když seš s ním tak neskutečně šťastná... +zatváří se, že teda pro něho za něho, ale pak se k ní skloní a podívá se jí vážně do očí+ Ale nezapomeň s kým tu mluvíš. I když jsi mi poměrně sympatická, stejně bych ho mohl zabít jenom proto, abych ti dokázal jak zasranej tenhle svět je i přes ty tvý růžový brýle. Nikdo by mi v tom nemohl zabránit a nemělo by to žádný následky. Mimo jiné proto, jak liberární jste. Dali byste si panáka a vlastně by bylo všechno v pořádku. Protože se přece nebudeme stresovat se špatnýma věcima... - A jen hodně málo lidí, mezi který čirou náhodou patřím, si může říkat opravdu co chce o kom chce a komu chce. Takže buď ohluchneš - což není těžký zařídit, nebo to vydržíš. +jeho nepříjemnej pohled se jí zavrtává hluboko do očí a rozhodně to nevypadá, že by do něho teď měla ještě dál rýpat. Pak se narovná a podívá se na cukrárnu.+ Takže jakou si dáš?
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 10 dub 2016 22:13

+no jo, má vůči Byronovi ochranářský sklony :D+ Jo, to sem. +vystrčí bradu, ale jenom tak opatrně :D+ Já na to nezapomínám, jinýho bych uřkla, kdyby o něm takhle mluvil. +pousměje se+ náhodou mám pud sebezáchovy, i když tomu nevěříš. +uculí se, vlastně je to trochu jako kdyby měla tátu, kterýmu by na ní fakt záleželo, a je to docela novej pocit :D+ No, to bys asi moh. +přikývne+ ale pak bych se musela pokusit pomstít, že jo, což by tak na 120% dopadlo blbě pro mě. +pokrčí rameny, jakože nic, a vevnitř se kousne do tváře, protože na něco takovýho nechce ani myslet, pač jí to svírá žaludek. Zvedne k němu oči až když si je jistá, že má oči suchý, ale pod tím pohledem je jí úzko, na chvilku má pocit, že je zpátky s Jadem v anonymním hotelovým pokoji a on ji skenuje těma svýma očima, který jí říkaj, co jí všechno může udělat, když bude chtít+ citrónovou. +zamumlá, a nervózně si zapálí nový cigáro+
Naposledy upravil Victoria dne 10 dub 2016 22:32, celkově upraveno 1
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 10 dub 2016 22:23

(On říkal zabít Byrona, ne ji. Vici by nezabil, tu má rád :D )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 dub 2016 22:32

(ups, sem to přehlídla :D)
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 11 dub 2016 17:58

Ty? Studnice pochopení, lásky a uznání? Tomu nevěřím... Hodně nízkej, na můj vkus... +zakroutí nad tím hlavou+ Zkusit pomstít? +musí se zasmát+ To máš z toho, že nemáš kamarády, co plánujou atentáty! To bys měla hned lepší vyhlídky! +podívá se na ni a rozhodně se ji už ušetřit+ Acho jo...co s tebou! +obejme ji kolem ramen a přitáhne si ji k sobě+ Vy mladý holky... Tak citrónovou... +dojdou k okýnku+ Tři kopečky citronové - do toho lepšího kornoutku. A mně jogurt, čokoládu a vanilku. No jistě, že taky do toho lepšího kornoutku! A neotírejte to z té naběračky, hezky celý kopečky! Mhm..přesně tak...+diriguje prodavače, aby je náhodou neošidil, pak mu tam stejně hodí vydatnější bankovku a dou dál+ Chodíš krmit kachny?
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord