od Styx Lupin » 24 kvě 2013 17:48
+nespustí z něj oči, jak se tam Amon prochází a pozorně ho poslouchá+ Já si naopak myslím, že máš mezi smrtijedy velkou autoritu +pousměje se, pochopila, že Amon ve své řeči naráží na ni a stejně tak i odpovídá+ Není to neúcta. Pokud za tebou přijdou s nějakou žádostí, je to právě projev jejich respektu a důvěry vůči tobě. A to, že je vyslechneš, naopak jen posiluje tvoji moc a postavení. Protože ty rozhodneš, jestli jim vyhovíš, nebo ne +zvedne k němu zvědavě oči+ Proto jsi mě nevyhodil hned, jak jsem pronesla svoji žádost...? +pozvedne tázavě obočí a pak se opře zády do opěradla a přehodí si nohu přes nohu+ Tím chci říct, že pokud mi to volno nepovolíš, budu to respektovat... a nebudu tě mít za to ráda o nic méně +usměje se+ Pak si budu muset ty věci zařizovat ve svém volnu mezi misemi... tak jako doteď +jakože na její pracovní morálku si opravdu nelze stěžovat+ Hm, ptáš se mě, kde děláš chybu? +neuhne jeho přímému pohledu+ Možná tam, že považuješ lidi za svůj majetek +odpoví mu upřímně, čímž dá najevo, že ona rozhodně není jeho majetkem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)