Styxin pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Styxin pokoj

Příspěvekod Remus » 17 dub 2018 23:47

+hraje si s Nickem a Bellou a občas jim udělá momentku, ale spíš se věnuje jim. Občas se na ni zamyšleně zadívá, ale pak se musí usmát, když vidí, jak Nickovi svítí oči v bazénku s balónky a jak se Bella hlasitě směje, až z toho dostane škytavku. Při tom prostě jeden nemůže zůstat vážný+ Líbí se jim tu. +konstatuje s úsměvem, když se usadí na deku ve stínu pod stromem, aby si prckové dali svačinu v podobě ovocného pyré, a pak sleduje, jak z těch všech zážitku za pár minut usnou jeden přes druhého rovnou na dece. Ještě chvilku se mírně usmívá, a pak si povzdychne+ Bylo by ode mě pokrytecké po tobě chtít, abys zůstávala doma, sám mám práci. Vím, že tě to nikdy nemůže naplnit úplně. +dodá tiše+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 18 dub 2018 22:19

+celá šťastná sleduje děti, jak si užívají zábavu a jak dovádějí, směje se s nimi, i na Remuse se usmívá, když se na ni zadívá, ale někde hodně hluboko v očích se jí skrývá jakýsi smutek, nebo spíš vnitřní neklid, který dusí pod pokličkou+ Budeme sem muset jezdit častěji. Anebo ještě lépe, pořídíme jim něco podobného domů +usměje se a krmí prcky, protože jinak by měli pyré i za ušima. Potichu se zasměje, jak rychle vytuhli a starostlivě je zastíní proti sluníčku a otravnému hmyzu+ Tak už víme, co je zaručeně utahá +zamyslí se nad tím, co jí řekl Remus a po chvíli se na něj konečně podívá+ Já… myslela jsem, že dokážu žít bez řádu, když se začnu na plný úvazek starat o děti. Teď po roce +už je rok v řádu neaktivní+ čím dál víc cítím, že mi to moc chybí. Táhne mě to zpátky, mám to zakódované v krvi, stejně jako všichni mí předkové. Mí rodiče taky pracovali pro řád, i když už jsme byly s Vanessou na světě +připomene, jako by si to chtěla ospravedlnit sama před sebou+ Bojím se…+láskyplně pohladí pohledem spící dvojčata+ … že jsem proto špatná matka +podívá se na něj a oči se jí zalesknou, jak se tím trápí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 19 dub 2018 16:23

To bychom měli, jak bydlíme na samotě, moc se mezi ostatní děti nedostanou, a evidentně jim to svědčí. +uculí se+ Ale až začnou běhat, tak bychom jim mohli pořídit nějaké pískoviště nebo klouzačku. +navrhne+ Takže vždycky, když nebudou spát, pojedeme sem? +uculí se, ale pak se na ni překvapeně podívá+ Myslel jsem, že když mluvíš o práci, mluvíš o Amonovi. +poznamená+ Proto přece nejsi špatná matka. +zavrtí hlavou naprosto přesvědčeně+ V naprosté většině rodin pracují oba rodiče. Kdybychom se měli řídit britským standardem, tak by ti za pár týdnů končila mateřská. +usměje se na ni+ Ale nikdo přece nečeká, že teď zůstaneš napořád doma a budeš sto procent času jen s nimi. Vlastně by mě překvapilo, kdybys to tak chtěla. Samozřejmě, že jsi víc než jenom matka. +ujistí ji a konejšivě se usměje+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 19 dub 2018 19:48

Uděláme jim dětské hřiště u nás na zahradě, tam se každý den hezky vyřádí a budou dobře spát +plánuje si+ Amon přece říkal, že mám být doma, jak dlouho budu chtít. V jeho službách je to šichta od nevidím do nevidím a já chci trávit s dětmi co nejvíc času, hlavně dokud jsou malé. Takže do práce smrtijedky zatím rozhodně nepospíchám +zavrtí hlavou s úsměvem+ Měla jsem na mysli práci pro řád, tu vnímám jako svou povinnost. Jsem odjakživa dobrodružná a akční povaha, vždyť to víš +pokrčí rameny, že snad za to ani nemůže a pak se zamyslí nad těmi jeho argumenty+ Hm... možná máš pravdu +připustí nakonec+ Naši přátelé, co mají děti, vlastně taky všichni pracují +vzpomene si třeba na bystrozorku Meg, Beu, nebo Viki a její čajovnu+ Já vím... asi jsem to jen chtěla slyšet od tebe... že na tom není nic špatného +pousměje se a hned jí je líp+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 20 dub 2018 22:10

Připadá mi fascinující, jak se každý den učí něco nového. +pousměje se+ No právě. +přikývne+ Proto k tomu mám svoje výhrady. Myslel jsem, že myslíš tohle. +napije se vody z lahve+ Ne, myslím si, že i když jsme se stali rodiči, musíme si uchovat něco svého, vlastní život. Stejně jako se snažíme udělat si čas na náš vztah. +přikývne+ Nevadí mi představa, že bys pracovala, to vůbec ne. Spíš jde o to, že tvoje práce je nebezpečná. Těžko tě uspokojí sedět za stolem. +pousměje se+ Ale tvoji rodiče pro řád pracovali, a oba je to stálo život. Teď je samozřejmě situace jiná, ale to nemění nic na tom, že mám o tebe strach. +podívá se na ni měkce+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 21 dub 2018 00:52

To bylo jiné... mí rodiče zahynuli, když pátrali po své unesené dceři. Nikdy se nevzdali naděje, že ji najdou +konečně pochopí, co Remuse tak žere; že mu ani tak nevadí, že se chce tak poměrně brzy vrátit do práce, ale to, že ta její práce je nebezpečná+ Vždycky jsi věděl, co obnáší moje působení v řádu +poznamená+ Asi budeš teď argumentovat tím, že je jiná situace, když máme děti. Ale právě kvůli nim budu teď mnohem opatrnější a zodpovědnější než kdy předtím. To ti mohu s jistotou slíbit +mluví naprosto vážně+ Ale kdyby to skutečně měl být problém... pamatuj si, že ty a naše děti budete vždycky u mně na prvním místě. Všechno ostatní je nedůležité +usměje se a obejme ho kolem krku+ Tak ty máš vážně o mně strach? +pošeptá mu polichoceně do ucha+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 21 dub 2018 03:21

To je pravda. +připustí+ Vždycky jsem o tebe měl strach +leze to z něj pomalu, protože se mu to nepřiznává snadno :D+ Já vím, i moje práce může být někdy nebezpečná, to nepopírám. Ale... asi to vidím trochu jinou optikou, když teď máme děti. +pousměje se+ Ale zakazovat ti nic nebudu. Zkusíme to, a uvidíme. +dodá nakonec+ Možná trochu. +zasměje se, a obejme ji kolem ramen+ samozřejmě, že mám. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 21 dub 2018 20:06

Tak tys měl o mne strach? A proč jsi mi to nikdy neřekl? +zlobí ho trošku, ale moc dobře ví, že na nějaké řečičky o citech on nikdy extra moc nebyl+ Já se taky o tebe bojím, aby tě nesežral některý z těch tvých mazlíčků, o které se staráš v práci... víš? +otírá se svým nosem o ten jeho jako eskymák+ Jsem ráda, že mám tvoje požehnání. Ale templáři ještě zatím počkají, nejdřív bych chtěla jet na tu dovolenou do Egypta +koukne na spící děti+ Měli bychom se už vrátit domů a uložit je do postýlek.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 21 dub 2018 22:53

Protože bych ti zbytečně dělal starosti. +pokrčí rameny+ Navíc nechci, aby sis myslela, že pochybuji o tvých schopnostech. Ale některé okolnosti neovlivníme nikdo. +pousměje se, a políbí ji na rty+ To přece nepotřebuješ. +usměje se jí do rtů+ Tak dobrá, dej mi vědět, kdy bys chtěla jet, ano? Zařídím si to v Beastu. +usměje se+ Máš pravdu, ať dojedeme za světla. +přikývne souhlasně, opatrně zvedne nicka z deky a ještě ve spánku ho uloží do nosítka, z kterého se potom stane sedačka+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 22 dub 2018 01:24

Už ses mnohokrát přesvědčil, že se umím o sebe postarat +mrkne na něj s úsměvem a ochotně mu oplácí polibek+ Domluvila jsem to s Mathildou na příští týden. Tak si to domluv s Jenny +vezme spící Bellu na ruce, odnese ji do auta a vloží opatrně do sedačky, aby se nevzbudila a na zpáteční cestě zase řídí ona+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse